Bowl'n'Fun - Aalborg Anmeldelser 5

2. Bowlinghal
  3. Buffetrestaurant
  4. Legeland
  5. Escape room

Bowl'n'Fun er i familie med Maximum, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.

• Fiskene 10, 9200, Aalborg, Aalborg SV, Danmark

• 88774900

3,0

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

Vi betalte 379 for fri bar

Vi betalte 379 for fri bar, men det eneste vi fik var sodavand med likør. De putter ikke alcohol i drinks, så hvis du vil have en fed aften skal du bare gå vlk. Vedreæede keglerne væltede de flere gange, og de shots du får nor du rammer rød kegle er der heller ikke alcohol i

9. november 2025

Hej Sigurd,

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil dog gerne understrege, at der naturligvis er alkohol i vores drinks og shots ved fri bar-arrangementer. Alle vores drikkevarer bliver blandet efter standardopskrifter, og vi sørger altid for, at de lever op til de gældende regler for servering af alkohol.

Med hensyn til bowlingbanerne beklager vi, hvis der har været tekniske problemer under jeres spil – det skal selvfølgelig fungere, og vores personale hjælper altid gerne, hvis noget driller. Det er også givet videre således banerne bliver tjekket op.

Mille, Bowl'n'Fun & Maximum

Kæmpe ros til Josephine fra Aalborg…

Kæmpe ros til Josephine fra Aalborg centrum, Bowl n fun for hendes service. Jeg arbejder selv indenfor kundeservice og kender godt til at have haft en lang dag med forskellige mennesker, alligevel tog hun sig tid til at give mig en ekstra service og fikse min jakke. Jeg kom ind halv snalleret, og spurgte efter en nål så jeg kunne få lynlåset op da den sad fast, jeg fik en nål af den ene medarbejder og pludsleigt dukkede Josephine op og sagde at hun gerne ville fikse den. Det er DEN ekstra service der gør at man husker stedet og har godt omtale. Stor ros til hende!"

1. november 2025

Hej Oliver,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at Josephine gjorde en forskel for dig – det vil hun uden tvivl blive rigtig glad for at høre. Vi er stolte af at have medarbejdere som hende, der tager sig tid til at give lidt ekstra, også på travle dage.

Tak fordi du delte din oplevelse – og fordi du bemærker den slags god service. Det betyder meget for både os og vores team. Vi håber, vi snart får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen (med en jakke der virker 😉).

Dårlig service

Min veninde skulle d. 27/9 holde fødselsdag hos bowl’n’fun. hun reserverer bord gennem telefonen. Da vi så kommer, kan medarbejderne ikke finde reservationen? ikke nok med det, men deres attitude omkring dette var skrækkelig. Ingen sympati at finde, bare et “det ikke vores problem”, snotunger.

27. september 2025

Hej Annika,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi beklager meget, at der var problemer med jeres reservation, og at I oplevede en dårlig service i den forbindelse. Det er naturligvis ikke den måde, vi ønsker at møde vores gæster på, og vi tager din feedback videre internt, så vi kan følge op.

Temperatur!

Temperatur!! Med mange mennesker der er fysisk aktive både i Legeland og Bowling så sveder folk. Og i dag i Aalborg var ingen undtagelse. Der er vitterligt væsentligt varmere indenfor end udenfor på denne sommerdag. Skal vi gætte på 28-29 indenfor? Er det virkelig meningen at der ikke er afkøling indbygget i jeres ventilation?

23. juli 2025

Hej Marilou

Mange tak for din ærlige feedback. Vi er kede af at høre, at varmen i vores center i Aalborg har været generende under jeres besøg.

På travle sommerdage kan der desværre opstå høje temperaturer. Men vi gør alt, hvad vi kan for at sikre et behageligt indeklima, også på de ekstra varme dage, og vi er kede af, at det ikke lykkedes denne gang - For det er bestemt ikke meningen, at det skal føles ubehageligt.

Vi tager din feedback om indeklimaet med videre til evaluering, så vi kan sikre et godt indeklima for vores gæster.

Rigtig god sommer,

Catharina - Bowl'n'Fun & Maximum

Hold da op det var forfærdeligt

Hold da op det var forfærdeligt. Jeg var ude og bowle med mine venner, og vi havde det fint nok indtil vi lige pludselig for vores runder taget væk fra os. Altså de springer over os, men ikke nok om det, så gik pladen ned med Carlsberg mit i mit skud. Altså det er skybillede ikke så fedt. Det er faktisk imponerende hvor forfærdeligt hamrende dårligt det er blevet få nu styr på jeres dårligt. Kraftedme dårligt man vi prøvede bare at have en hyggelig aften men nej nej for satm det kunne godt glemme alt om. 😭😭🥀🥀🤷‍♂️

8. maj 2025

Hej Jonas,
Vi er kede af at høre, at I havde en dårlig oplevelse ude hos os. Teknikken kan desværre drille en gang imellem, og det lyder til, at det desværre gik ud over jer – det beklager vi.
Du er velkommen til at kontakte os direkte på booking@bowlnfun.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere.

De bedste hilsner,
Julie, Bowl'n'Fun & Maximum