Vores venner havde en staycation her i december og anbefalede stedet til os. Ingen fortrydelse! Vi nød det også virkelig. Det er så fredeligt, der er gode parkeringsmuligheder, og alt ligger... Se mere
Skønt sted lige før Kruså grænse Kroen er i sandhed det man forventer indenfor Med gamle ting og sager Personalet er fantastisk søde og rare Maden er også helt fantastisk Man er ikke i tv... Se mere
Dette sted er virkelig anbefalingsværdigt. Maden i top, personalet super professionelle samtidig udstrålede en kæmpe ro trods travlhed i butikken. Vi kommer gerne igen hele vejen fra København.
Her i januar fejrede jeg min 80-års fødselsdag. Vi var 14 personer på Bov Kro fra kl. 17:30 til cirka kl. 22. Vi startede med velkomstdrik og fik en 3-retters festmenu med vinmenu samt kaffe med drikk... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Besøg en af de ældste kgl. priviligerede kroer i Danmark, beliggende langs den historiske hærvej. Vi tilbyder weekendophold, god mad m.m.
Hærvejen 25, 6330, Padborg
- www.bovkro.dk
Bov kro er virkelig et besøg værd
Vi havde ikke bestilt bord, men straks blev der gjort et klar i pejsestuen, og dækket op til os. De er utrolig venlige og der er en god service, dejligt.
Vi kunne også sagtens smage at wienerschnitzel var smørstegt, og ikke i en gang friture. Det var noget rigtig dejlig mad.
Vi er 2 veninder som netop har haft et…
Vi er 2 veninder som netop har haft et par overnatninger på Bov Kro.
Alt lige fra modtagelse, værelser, rengøring, morgenmad, a la varte og personale har været til ug.
Der blev hygget om os, og vi har følt os velkommen og set.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har besøgt kroen.
Stedet kan varmt anbefales.
Vi ser os selv som faste gæster som…
Vi ser os selv som faste gæster som kommer tit og har vores venner med da vi synes det er et dejlig sted og med gid service. Men denne gang hade vi to venner med og skulle fej en venindes fødselsdagen med en overnatning og god mad.
Her hår det så galt.
1 forretten var noget at det værste man kunne byde sine gæster den var så syrlig at det var uspiselig. Hovederet med oksefile med både kartofler.og 3 slags selleri
Her var den også gal kødet var sejt og selleri her var noget syrlig som gjor dette ikke passet i retten.ud over denne oplevelse måtte vi vente 45 min på at få vores Hovederet. Hvor de både kartofler var nogen der var både tørt og genoptræning varmer.
Alt i alt en kedelig oplevelse for både os og vores gæster især for vores veninde som vi vil fejret henbes 60 år fødselsdagen øv øv
Har lige været på et 2 dages ophold med…
Har lige været på et 2 dages ophold med morgenmad og aftensmad. Super oplevelse. Man følte sig utrolig godt tilpas. Værelset var fint. Rengøringen var i top. Maden førsteklasses, og morgenmaden var perfekt. Stor chance for, at vi kommer igen
Tak for en dejlig oplevelse på Bov Kro.
Min mand og jeg havde 2 overnatninger på Bov Kro. Vi kunne konstatere, at dette sted virkelig er, som man forstår ordet kro. Her bliver man mødt af et smilende personale, hvor følelsen af "at være de eneste i verden" opstår. Vores værelse (nr. 13) var pænt og hyggeligt med dejligt stort vindue, en FANTASTISK seng og et nyere badeværelse. Morgenmaden var ypperlig - kæmpe udvalg, med hjemmelavet produkter. Middagene blev nydt i den hyggelige kro/restaurant valgt fra menukort. Priserne er lavere end rimelig, selvom kvaliteten er i top. Stort udvalg af drikkevare til meget rimelige priser. Endnu engang skal servicen fremhæves. For os var det et kroophold, som alle fortjener at opleve.
Vi fejrede min 70års fødselsdag lørdag…
Vi fejrede min 70års fødselsdag lørdag d 21 oktober 2023. Det var en dejlig oplevelse med lækker mad,gode omgivelser og venligt personale. Vi kan varmt anbefale at besøge Bov kro enten til fest eller bare en hyggelig aften.
Bente og Rainer Jensen
Lækker mad
Lækker mad, og super god betjening. Glæder mig til næste gang.
Kan kun anbefales.
En destination!
Vi overnattede i to nætter på Bov Kro på vej hjem til England sammen med nogle gode venner. Vi anede ikke hvad vi kunne forvente, men hold da op en god oplevelse.
Værelserne havde gode senge, der var rent og pænt. Det er en god gammel kro og de nye ejere fokuserer på at lave god mad og det gør de. Vi fik to retter begge aftner og maden var himmelsk. Restauranten og lokalerne er gammeldags men charmerende netop fordi de ikke er blevet moderniseret. Desværre er der ikke nok traditionelle kroer tilbage og vi håber at ejerne holder ved det traditionelle og at priserne ikke stiger så meget at man ikke kan få råd til at komme!
Denne kro er en destination værd at køre efter og vi vil helt sikkert komme tilbage i fremtiden! Godt gjort og tak for en rigtig god oplevelse.
Som altid bliver vi modtaget.godt…
Som altid bliver vi modtaget.godt ogsuper service og her fik vi mad der var en fantastisk oplevelse service er altid I top.
Og her er vi blevet stam gæster.og kommer gerne så tit som muligt
Vh Lis Og Rene. Hanne Larsen
Ps vi kommer snart igen 🙂
En stor skuffelse
En stor skuffelse, er fra Norge har gledet mig til gjenbesøg på kroen betjeningen var god. Forret og kalvesnitsel var under alkritik AnneMarie Pedersen ,
Diamantbryllup.
Diamantbryllup. Bov Kro Sønderjylland.
23 gæster, herunder 2 børn på 6 og 3 år
Fantastisk god oplevelse lige fra planlægningen til gennemførelsen.
Ved ankomsten følte man sig velkommen fra første færd med velkomstdrinks i den udendørs have. Derefter til det fantastikske opsatte bord.
Som aftalt ved planlægningsmødet med 2 borde med plads til hadikapstole.
3 retters menu.
Forret, hovedret og dessert.
Aftalt ved det indledende møde. Under fremføring af retterne fortalte Kromanden hvad retten bestod af og det der skulle spises og hvordan det var forberedt.
Der var god tid til at spise de forskellige retter. Alt var velforberedt og de 2 severingsdamer var fantastisk gode og der blev ikke sparet på drikkevarerne.
Til slut blev det foreslået at muligheden for at få kaffen med tilbehør kunne foregå i haven. Det var jo et strålende vejr og vi tog imod tilbuddet. Heller ikke der var der nogen grund til klage, alt forløb til vore og vores gæsters fulde tilfredshed.
Da Vi ville hjem var regningen klar.
Det var en rigtig god oplevelse for os alle sammen.
Og en stor tak til kroen fordi de havde gjort så meget ud af det hele.
Vi har før haft store fester på Kroen og alt er gået langt ud over forventningerne.
Med stor tak for en dejlig oplevelse,
Erwin Larsen
GOD OPLEVELSE.
Har lige været 4 dage på Bov Kro her i uge 44 2022 en rigtig god oplevelse alt var som det skulle være god mad/service, værelse/toilet og et fantastisk frisk personale klar med en god frisk kommentar hvilket jeg syntes er OK.
Lige fra vi kom til vi rejste følte vi os rigtig velkommen og fik en god snak om tingene på stedet.
Så en god anbefaling her fra til en lille smut tur til Sydjylland.
5 STORE STJERNER.
MVH. Tove og Niels Erik.
Diamantbryllup på Bov Kro.
Var til Diamantbryllup på Bov Kro.
Forventnigen var suppe, steg og is. Dette blev gjort noget så frygtelig til skamme.
Ind kom tre retter mad, med tilhørende vine, som var enhver tre stjernet restaurant værdig.
Fantastisk dag, med et fantastisk serviceminded personale 😀👍
Kæmpe anbefaling herfra!
Utrolig god service og dejlig morgenmad. Vil bestemt komme igen
Anmeldelsen er udelukkende af service…
Anmeldelsen er udelukkende af service niveau, eller mangel på samme på Bov Kro. Arrangementet omhandler en 80 års fødselsdag hvor undertegnede fik alle formaliteter så som mad, antal gæster, borddækning osv på plads.
8 dage før arrangementet aflyste to gæster pga Covid-19, hvilket vel er rimeligt normalt i disse tider. Bestyreren blev gjort opmærksom på dette 1 uge før og angav at det ikke var noget problem. Selve festen blev afholdt og da afregningen fandt sted skulle der dog også betales for de 2 afmeldte gæster. Dette forekom mig yderst underligt da de jo var afmeldt ugen i forvejen. Da bestyreren blev gjort opmærksom på dette sagde han arrogant at dette var gældende regler og at der skulle have været meldt afbud mindst 14 dage før, hvilket vi var blevet gjort opmærksom på ved bestillingen af festen, både skriftligt og mundligt.
Dette er direkte usandt da han på intet tidspunkt nævnte problematikken hverken skriftligt eller mundligt.
Endvidere var det fuldstændig umuligt at afbooke de to personer 14 dage før, da arrangementet på det tidspunkt slet ikke var bestilt endnu. Havde bestyreren gjort opmærksom på dette kunne vi jo bare have inviteret 2 andre personer, når der nu alligevel skulle betales før personer der ikke er tilstede . Jeg synes dette er under al kritik da bestyreren jo bare kunne have meddelt ved ved personændringen at vi stadig ville blive opkrævet det fulde beløb. Så havde det hele ikke været noget problem! Dette synes jeg bør nævnes af principielle grunde så andre ikke kommer i samme pinlige situation.
Vi er lige flyttet ind i værelse 10…
Vi er lige flyttet ind i værelse 10 søndag aften hvor der faktisk er lukket , men fik anvist værelset, der var låst op og det er SÅ godt og hyggeligt
rent, nyrenoveret , pænt og godt indrettet og opvarmet
Nu glæder vi os til morgenmaden 🌞
Pænt og hyggeligt
Rent værelse, flot badeværelse, god aftensmad, godt morgenbord, men vigtigst: en fantastisk smilende og imødekommende service. Kan kun anbefales. Godt udgangspunkt for en mtb tur på gendarmstien.
Fint sted
Fint sted - nemt at tjekke ind - og ligger tæt på grænsen således man hurtigt kan komme ned igennem Tyskland
Min hustru og jeg havde glædet os til…
Min hustru og jeg havde glædet os til en hyggelig middag på Bov kro, men glæden blev ganske kort.
Vi fik en herregårdsbøf af hakket kød som virkede gummiagtig.
Bøffen var sej at skære i og uden smag.
Tjeneren beklagede, men kunne intet gøre.
Virkeligt ærgerligt at en hyggelig aften blev vendt til en total skuffelse.
Ikke et sted vi vil eller kan anbefale.