Katastrofe...
OBS: Gammel anmeldelse der er rettet, og slået op igen. Da den blev slettet.
Det startede med at jeg bestilte 1 par forlovelsesringe, til min kæreste og jeg.
Efter at have ventet knap 2 måneder på vores ringe, kontaktede vi Bound4Life (Nuværende Bartoli) Og hørte hvor langt vores ringe var nået efter som der stod 28 dages levering. De fortalte at leverandøren ikke havde sendt ringene, jeg bedte dem om at rykke for dem, men der skete intet, og det fortsatte og fortsatte i en længere periode. Lige pludselig skiftede de email og navn, uden at give os besked som kunder. Så vi måtte selv søge på nettet for at finde ud af hvad der var gået galt. Vi hørte stadig intet fra dem, uden selv at måtte ringe til dem. Efter en lang diskussion og lang ventetid, ankom ringene endelig! Vi fandt så ud af kort tid efter, at herreringen var lidt for stor og at den matte side på ringen ikke var ens hele vejen rundt, dog var den skæv. Vi kontaktede dem så igen og fortalte situationen, hvor vi så fik afvide at de ikke ville gøre noget ved det, og ikke kunne ændre det med mindre de fik flere penge. Men i handels betingelserne står der noget helt andet, end hvad de fortæller os, nemlig at hvis der er en fejl kan det godt blive rettet, uden et krav om penge. Og det mener vi også selv, da det er en fejl der er lavet fra deres side.
Vi råder folk til at lade vær med at bestille diverse ting hos Bound4Life/Bartoli.dk da deres kundeservice er sygt dårligt.
Mvh, Marc & Kristina.