Bouman & Potter Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs hebben wij eetkamerstoelen gekocht bij Bouwman & Potter. Binnen een week konden we ze al ophalen, terwijl we bij een andere winkel al meer dan vier maanden op onze bestelde stoelen zaten te... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben voor de eerste keer deze mooie zaak bezocht. Er is veel aanbod, maar we werden vakkundig geholpen door Vivian, die de tijd nam en verschillende opties besprak waardoor we een prachtige bank... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

In de winkel alle behulpzaamheid, meedenken, mogelijkheden voorleggen en bekijken, fijn. Afspraak maken voor de levering van mijn tafel was een ramp. 2 keer 1,5 in de wacht aan de telefoon!!!! En no... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer prettige winkel om je meubels uit te zoeken. Verkopers begeleiden je aankoop op een ontspannen manier, zonder aandringen in een bepaalde richting.

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Skabsbutik
  3. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  4. Indretningsleverandør
  5. Lampeforretning
  6. Sofabutik

Skrevet af virksomheden

Haal karakter in huis met Bouman & Potter! Een echt familiebedrijf met passie voor wonen! Door de jarenlange ervaring is Bouman & Potter uitgegroeid tot dé expert op het gebied van interieur en styling! Het familiebedrijf wat al ruim 100 jaar bestaat is flink gegroeid en biedt nu 4 prachtige showrooms boordevol inspiratie! Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils en vind jij alles wat je nodig hebt voor een thuis dat bij jou past! Wij bieden een geheel eigen collectie banken, fauteuils, kasten, stoelen, tafels en woonaccessoires in een inspirerende woonwinkel.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

128 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tevreden over tafel

Mooie tafel gekocht. Levering was iets vertraagd, maar niet schokkend veel. Tafel op kunnen halen met een leenbus, wat weer bezorgkosten scheelde! Kwaliteit van de tafel is tot nu toe goed!

13. september 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Jammer dat de levertijd iets uitliep maar fijn dat u gebruik kon maken van onze leenbus. Wij hopen dat u veel plezier van uw tafel zult hebben en graag tot een volgende keer!

Klantgericht ontvangst

Klantgericht ontvangst. Betrokken personeel dat meedenkt over je aankoop. Luistert oprecht en heeft kwaliteitsproducten in huis. Is transparant en oprecht in de communicatie.

23. september 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring bij ons. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment, onze service en onze communicatie.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug!

Vriendelijke groet,

Ingrid, Woonboulevard Poortvliet XXL.

Absoluut een topbedrijf

Absoluut een topbedrijf, vriendelijk en kundig personeel. Voor ieder wat wils in de winkel. Na een kleine klacht werd dit zo goed en adequaat opgepakt en opgelost naar volle tevredenheid. Ik geniet nu dagelijks van mijn mooie tafels.

28. maj 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u zo positief over ons bent en wij u volledig naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij het oplossen van uw servicemelding. Wij wensen u veel plezier van uw tafels en zien u graag nog eens terug.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hier waar de behoefte gehoord word l

Ben je opzoek naar een mooie en passende bank wij zijn er heel gelukkig mee, konden n de winkel leuk uitproberen en alles overzichtelijk zien. Tot aan tafels kasten en banken.

Ik zal hier zeker nogmaals een aankoop doen “aanrader”

23. maj 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, Wij zijn blij om te horen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop.

Wij wensen u vele plezier van uw nieuwe aankoop en verwelkomen u graag opnieuw in onze showroom.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke zaak met allemaal top bedrijven erin

Leuke zaak met allemaal verschillende ondernemers bij elkaar en lekkere Brasserie, wij komen er graag,.

3. september 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u graag bij ons langs komt.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag opnieuw terug in onze showroom.

Uitstekende ervaring.

Zeer goed geholpen in de winkel, en afspraken worden nagekomen.

23. august 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring. Wij zijn blij dat wij u goed hebben kunnen helpen en dat alles volgens afspraak is verlopen.

Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en zien u graag nog eens terug in onze showroom.

Goede service zoals gewend van Bouman & Potter

3. september 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat wij u de service hebben kunnen bieden die u gewend bent van ons. Fijn dat u weer voor ons gekozen heeft.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Uitstekende service

Uitstekende service! Denken goed mee, zijn betrouwbaar en handelen snel.

29. august 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring en uw mooie woorden. We zijn erg blij met uw feedback en staan graag opnieuw voor u klaar.

Geen commentaar

Geen commentaar

27. august 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling. Wij zijn blij dat we u volledig naar wens en tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop.

Wij wensen u veel plezier van uw meubels en graag tot ziens.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onduidelijke uitleg over keuze van…

Onduidelijke uitleg over keuze van hoekbank.

Bouwman en Potter vroegen hierna mijn order nr.
532687 (Profijt)

20. august 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent over ons en onze service. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw ordergegevens na kunnen kijken?

Alvast bedankt!

De service is goed

De service is goed , Bouman & Potter neemt de tijd voor de klant .

26. august 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat er alle tijd voor u genomen werd en u een goede keuze heeft kunnen maken.

Wij hopen dat u veel plezier van uw aankoop zult hebben en graag tot een volgende keer.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Uiteindelijk alles goed.

Probleem na de eerste aflevering werd snel en correct afgehandeld.
Uiteindelijk zeer blij met mijn nieuwe bankstel.

18. august 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is altijd vervelend als er iets niet in orde is maar wij zijn blij om te horen dat we uw servicemelding snel en goed hebben kunnen afhandelen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe bankstel en staan graag opnieuw voor u klaar.

Eetkamerstoelen

Er was heel veel keus,ruime opzet.

5. august 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u positief bent over onze showroom en ons assortiment. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug in onze showroom.

Hele goed service

Hele goed service, heb je een probleem of klacht wordt hij goed opgepakt en snel en netjes afgehandeld, wij zijn super blij met onze mooie stoelen

1. juli 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat wij uw servicemelding volledig naar tevredenheid hebben kunnen oplossen voor u.

Wij wensen u veel plezier van uw stoelen en als wij iets voor u kunnen betekenen, we staan graag voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakkundig advies waarbij ook naar het…

Vakkundig advies waarbij ook naar het totale beeld wordt gekeken bij je aankoop.

16. juli 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies wat u kreeg van onze verkoopadviseur en de manier waarop er naar het totaalplaatje gekeken werd om zo tot de beste keuze te komen.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Schademelding na ruim 2 jaar

Na de schademelding van een kapotte eetkamerstoel (ruim 2 jaar na de aanschaf) hebben we een zeer mooi aanbod gekregen om dit op te lossen. Ze hebben er echt alles aan gedaan om ons tevreden te stellen en dat zijn we dus ook!!

24. juli 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is altijd vervelend als er iets niet in orde is maar wij zijn blij om te horen dat wij uw melding samen met u naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Dat is voor u belangrijk maar voor ons ook.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service,vriendelijk personeel en…

Goede service,vriendelijk personeel en uitgebreid assortiment

22. marts 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over ons assortiment, ons personeel en de service die geboden wordt. Fijn dat u voor ons gekozen heeft!

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en verwelkomen u graag opnieuw in onze showroom.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Betaal veel geld voor de meubelen en…

Betaal veel geld voor de meubelen en vragen extra kosten om het in elkaar te zetten . Wordt van het kastje naar de muur gestuurd bij een klacht . Geld wat je terug moet krijgen duurt 1,5 week .

15. juli 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons dat wij u niet naar tevredenheid geholpen hebben bij de afhandeling van uw servicemelding. Omdat wij uw betalingsgegevens niet hadden hebben wij navraag bij u moeten doen. Inmiddels is de opdracht tot terugbetaling in behandeling bij onze financiële administratie.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Levering gaat goed, zodra er maar geen mankementen aan zijn en er monteurs bij moeten komen

Al meerdere meubelstukken bij Bouman en Potter besteld en dit ging allemaal goed, maar de kast waarvoor we hadden gekozen om deze door hun eigen monteurs in elkaar te laten zetten is helemaal niet goed gegaan. Dit kwam door een plank die niet goed door de monteurs was geplaatst. Hiervoor moest een nieuwe plank besteld worden. Dit ging de eerste keer fout door een verkeerde plank die ze meegenomen hadden en de tweede keer hadden ze wel de goede plank bij, maar moesten ze de kast met grof geweld uit elkaar halen, omdat deze was gelijmd. Hierdoor zijn de verbindingsschroeven kapot gegaan en moesten deze weer besteld worden. Deze werden vervolgens bij ons thuis geleverd, waarna ik dan contact met hen moest opnemen. Dit heb ik gedaan en weken niets gehoord. Na bellen bleek, dat de melding was gesloten. Kortom kast begin april geleverd en eind juli zitten we nog met een kapotte kast.

22. juli 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Na ons contact vanmiddag bleek dat er iets mis is gegaan bij ons. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Er zal contact met u opgenomen worden om alsnog een afspraak in te plannen.

Ongemotiveerd, ongeinformeerd personeel

Personeel in winkel Rotterdam is belachelijk slecht. Zij willen niets verkopen, staan liever met elkaar te praten dan een klant te helpen en lopen midden in een gesprek gewoon weg.
Je moet moeite doen om daar iets te kopen. Als je het product ergens anders kan vinden, loop dan weg!

Mijn ordernr is 1203777

15. maj 2025

Besvarelse fra Bouman & Potter

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat ontzettend jammer dat uw ervaring bij ons zo teleurstellend was. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer aan ons door te geven zodat wij uw gegevens na kunnen kijken en contact met u op kunnen nemen?

Alvast bedankt!