Borgertand Anmeldelser 7

3,3

3,3

Middel

En meget GRISK tandlæge

Handler i strid mod lovgivningen, og kræver ekstra betaling for en standardprocedure inde for det offentlige sundhedsvæsen, som IKKE bør udløse en særskilt betaling! For yderligere forklaring, kommer her en detaljeret uddybning.

Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse med tandlægen i Borgergade. Jeg efterspurgte en henvisning til videre behandling for min kæbe (da jeg er kommet slemt til skade og med mange smerter), tandlægen udtalte ved første konsultation at jeg skulle henvende mig telefonisk hvis det blev nødvendigt med en henvisning til kæbekirurgisk afdeling. Da jeg bliver i værre tilstand ringer jeg ind, som jeg blev bedt om. Her får jeg at vide at de vil lave en henvisning til mig, men at dette vil koste mig 500 kr. Som enlig mor og som studerende, er jeg meget uforstående omkring dette. Jeg undersøger dermed reglerne nærmere og finder ud af, at en henvisning er en offentlig administrativ opgave og at de derfor ikke må opkræve penge for en henvisning alene. Dette siger jeg til tandlægen, men han fastholder at jeg SKAL betale. Indtil jeg ber om at få det på skrift, så jeg kan vende den med Styrelsen for Patientsikkerhed, så vi kan få en afklaring på det, da jeg er klar over at han handler i strid mod sundhedsloven og tandlægeoverenskomsten.

Så til jer derude der vælger en behandling hos Borgertand, hver opmærksom på at de ikke kræver betaling mod noget der faktisk er en offentlig standardprocedure og som de derfor IKKE må kræve ekstra betaling for.

30. september 2025

Janus er en yderst kompetent tandlæge

Janus er en yderst kompetent tandlæge, og behandler sine patienter individuelt i forhold også til deres sygdom. Janus øser ud af viden, således at du som patient, bedre kan agerer i forhold til din sygehistorie .
Janus giver sig altid god tid og man føler sig set og hørt. Tak for det Janus.
Pernille som sidder i receptionen, er så imødekommende, varm og personlig. Fra man træder ind af døren føler man sig langt fra som et nummer, idet man bliver hilst på med sit navn. Et meget fagligt og varmt sted.

30. juli 2025

FANTASTISK OPLEVELSE!

FANTASTISK OPLEVELSE!

min kone havde oplevet en meget træls situation med en anden lokal tandlæge som i vores optik ikke havde rådført sig ordentlig med os og ikke havde gjort arbejdet godt nok. Ydermere var de meget dyre

Janus og Pernille tog imod hende gav hende tid og plads (hun havde fået tandlæge skræk af tidligere oplevelse)

Nu er forløbet blevet markant bedre efter vi har skiftet til borgertand og vi kan og vil klart anbefale dem til folk omkring os

17. februar 2025

Blev smidt ud som patient pga…

Blev smidt ud som patient pga fastholdelse af et dokumenteret tilgodehavende. Borgertand ville ikke anerkende at de skyldte penge, trods klar dokumentation. De startede med at ignorere henvendelser og meddelte at de ikke gad at bruge mere tid på det og til sidst blev min kæreste og jeg smidt ud som patienter, fordi kravet blev fastholdt og vi ikke ville acceptere at de fralagde sig alt ansvar.

De fralagde sig alt ansvar trods de selv var skyld i dele af hele sagen.

14. september 2024

En tandlæge der er en tandlæge

Jeg kan kun tilslutte mig de tilfredse patienter, sammen med min kæreste.

Jeg er flyttet til Århus for noget tid siden, og ville finde en tandlæge her. De ville pakke mig en masse på, og gav en masse skræmmehistorier samt en meget ubehagelig oplevelse.

Jeg måtte tilbage til Morten, da jeg har tillid til ham, han undersøgte mig og fortalte at den behandling jeg var stillet i udsigt til fra Århus ikke gav nogen mening.

De ville bl.a. lave "et hul" fordi emaljen var lidt væk, og dertil sagde Morten at vi tager nogle nye billeder næste gang og ser så på det der igen.

Hvis du vil have en seriøs tandlæge og ikke besøge en pengetrykkermaskine så er det her du skal hen!

Jeg vil tilføje at min kæreste også har tandlæge her, og er yderst tilfreds, hun har en visdomstand hun har været lidt urolig overfor, hvor Morten har givet hende et godt og beroligende svar.

18. november 2020

Er dette din virksomhed?