Besøgte borger service i Nyropsgade i København for at afhente et pas til vores barnebarn og blev betjent af Gili. Fantatisk service herunder proaktivitet. I må huske giver hende en stor tak. El... Se mere
trods Borger"service" egen beretning er ekspeditionstid 3-4 uger. efter 3 uger finder Borger"service" København først ud af nååå hov vi mangler da dokumentation for min indkomst.trods de da for hule... Se mere
Jeg skulle have fornyet mit kørekort på Borgerservice i dag og blev virkelig positivt overrasket, man hører jo altid dårligt om dem, men det var utroligt søde mennesker, jeg mødte. Jeg kom ind før ti... Se mere
God Borgerservice i Odense Kommune
God borgerservice i Odense, Östre Stationsvej 15,
(matriklen v. Banegården).
Godt uddannet personale, som hjælper når man har brug for det. Man kan låne en computer og printer i 1/2 eller 1 time.
Benytter mest Centrum, Vollsmose Bibliotek, Dalum og Holluf Pile Bibliotek, samt Nyborg og Svendborg Bibliotek.
Har siddet med lim og klister, og lavet en indbydelse med Collage, til en 88 og 90 års fødselsdag, og sendt
til familie i Svendborg, Esbjerg og Haderslev.
Har også lavet regnskab for Tranekær Slotskro m.m.,
og i den forbindelse, har jeg forsøgt, at finde en sponsor
for en talentfuld Afrikansk løber, som har vundet Vollsmose's 5 km løb 2 gange, på en tid 15.00. Ca 2,35 min. fra Verdensrekorden på 5000 meter.
Men han var ikke tilfreds med en kontrakt på 2 år, og 20.000 kr. pr. år, samt 2 par løbesko, samt 10 t-shirts.
Vi skulle have reklame-pladsen på begge sider, for at
reklamere for Tranekær Slotskro (Langeland) i Danmark og Tyskland, samt Frankrig og Belgien.
Min mor glemmer tit sin telefon og nøgler, og så går hun hen på Biblioteket, og det flinke personale ringer til mig, og sidder så i 1 time med et glas vand, til jeg kommer.
Det kan man kalde god Borgerservice.
Borgerservice, Risskov bibliotek
Borgerservice, Risskov bibliotek
Fantastisk venlig, imødekommende og hjælpsom medarbejder, der hjalp i telefonen med flytning af læge.
borgerservice Bedste men ikke alle…
borgerservice Bedste men ikke alle epikriser Er styr på og harmonerer
"Du skal underskrive et dokument på E…
"Du skal underskrive et dokument på E boks" - dette kan så ikke lade sig gøre. der ingen steder du kan underskrive. så nu skal jeg cykle 14 kilometer for at underskrive et dokument fordi jeres system ikke er sat ordenligt op. amatør nisser
Dovne og uansvarlige medarbejdere I Køge Borgerservice
Dovne og uansvarlige medarbejdere i Borgerservice
Utroligt hvor dårligt Borgerservice fungerer i Køge !
Medarbejderne virker dovne og fuldstændig ligeglade.
De ved hverken noget eller gider gøre noget.
Det eneste, de kan, er åbenbart at trykke på én knap.
Det er helt uacceptabelt!
Træls oplevelse
Jeg skulle til teoriprøve i dag, men blev afvist, fordi Silkeborg Borgerservice havde glemt at stemple et vigtigt dokument. Det er DERES fejl, og alligevel ender det med, at jeg står og bliver nægtet adgang til prøven.
Jeg tog hele vejen til Aarhus og tilbage – spildte både tid, penge og to modulers fravær fra skolen, alt sammen fordi nogen ikke kunne gøre deres arbejde ordentligt. Det er fuldstændig respektløst over for borgerne, og der var ingen hjælp at få, kun undskyldninger og skuldertræk.
Jeg forventer langt mere professionalisme fra en offentlig instans. Det her er ren inkompetence, og det har kostet mig både tid og stress. Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.
5 kæmpestore stjerner til Borger service Viby J
Jeg var i dag kørt til borgerservice Viby J for at afhente et nyt pas.
Jeg havde dog haft problemer med mit MitID, som jeg også håbede på der var en flink og dygtig medarbejder der kunne hjælpe med.
Kæmpe tak for fantastisk dygtig og venlig service fra den kvindelige borgerservice medarbejder :-)
Da mit pas var udløbet og vi skulle på…
Da mit pas var udløbet og vi skulle på ferie i denne måned 8-)
gik Jeg ned på borgerservice nv Mandag og bestilte nyt pas 8-)
Og fik det om torsdagen i samme uge 8-)
Det kalder jeg hurtigt service 8-)
Pasfoto-skuffelse: Når alderen ikke matcher forventningerne
Jeg fik taget mit pas foto hos borgerservices men jeg var ikke tilfreds med alderen og udsende på den model jeg fik så jeg spurge om jeg kunne få en yngre og flotter model, men det kunne jeg ikke :-) 😀 😃
Hvad er formålet med at bestille tid
Hvad er formålet med at bestille tid, når man alligevel kommer til at sidde og vente næsten 30 min på ens tur!!!!!
Borgerservice Vanløse. De ansatte havde bestemt ikke travlt og brugte tid på at hyggesnakke og nusse småbørn. Helt ærligt, når folk sidder og venter så ha fokus på arbejdet.
Endnu engang har vi haft brug for hjælp…
Endnu engang har vi haft brug for hjælp med MitId hos Borgerservice Rebild. Denne gang med at få aktiveret en nummerviser som også siger tallene. an bliver så godt behandlet her og meget kort ventetid. Og virkeligt søde og behagelige ansatte her. Det er altid en fornøjelse at komme her. Stor ros til jer alle MVH
Karen og Erik Madsen
Skulle have genoprettet mit mitid efter…
Skulle have genoprettet mit mitid efter det blev hacket. Næstved borgerservice Gik på borger service en sød ung kvinde guidede mig rundt og trak et nummer til mig efter 10 minutter virkede MitID igen.
Tak for hurtig service... 👍
Skal vente 10 dage på at få hjælp til…
Skal vente 10 dage på at få hjælp til genoprettelse af mitid, i Aabenraa kommune, efter at det er blevet spæret pga. misbrug.
Ikke i orden, når man bruger mitid næsten dagligt!
Ringede til Roskilde kommune for at…
Ringede til Roskilde kommune for at høre om hjælp til eta ansøgning. Men bliver videresendt til en tale robot . Virkelig elendig service.
Stor tak til Borgerservice Hjørring
Stor tak til Borgerservice Hjørring, for en udsøgt behandling af nogle kompliceret sager til gunst for min mor, som tilligemed er bosat i en anden kommune - stor tak herfra.
En hjælpsomhed og venlighed plus en…
En hjælpsomhed og venlighed plus en solid faglig viden af en medarbejder i ekspeditionen. Yderst god oplevelse som man er taknemlig for
KANON SERVICE AF GILI
Elsebeth Smith
Kurt Bech
Kongens Lyngby
var på borgerservice Fuglebjerg for at…
var på borgerservice Fuglebjerg for at ud printe en returlabel - meen den mest lede biokrat jeg nogensinde har mødt ville ikke hjælpe mig 74 år og ikke it kyndig - nå og for at det ikke skulle være løgn havde de af sikkerheds grunde fået nye computere UDEN USB INDGANG - jamen spørger jeg " hvordan skal jeg så overfører retur label pdf fra min usb stick.? - så er vi gamle igen koblet af - det var den mest nedladende og lede behandling jeg måtte tåle - kommer der aldrig igen.!!!
Borgerservice frederiksberg nedladende…
Borgerservice frederiksberg nedladende service fra skrankepaver der kommer med underlige forklaringer
Borgerservice I Gentofte. Super service.
Jeg har et par gange brugt borgerservice fysisk og det har altid været en god oplevelse. Sidst i forbindelse med at jeg har taget et MC kørekort. Man får så umiddelbart et midlertidigt kørekort som kun gælder i Danmark indtil det nye kommer. Det var et problem for mig fordi jeg skulle bruge mit kørekort I udlandet. Problemet blev løst hurtigt og effektivt og samtidigt med en positiv indstilling fra medarbejderen. Jeg følte mig som en vigtig kunde og behandlet derefter.