Se, hvad kunderne siger
Afgelopen weekend in winkel Schijndel geweest en geweldig geholpen door verkoper Rene. Zeer deskundig slaapadvies en hij wist echt waar hij het over had. Nieuwe boxspring besteld met een levertijd v... Se mere
Virksomheden har svaret
Har besvaret 57 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hetzelfde verhaal als er al eerder…
Hetzelfde verhaal als er al eerder opstaat met een topper.
Hoe zo "Overtreffende service"
Dure topper (bijna €1.500,-) na 1,5 jaar al duideljjke kenmerken van inzakkingen. Wij hebben dezelfde topper eerder gehad en heeft het ruim 12 jaar goed gedaan zonder dit soort verschijnselen. Boonman doet verder niets en zou dus eigenlijk de woorden "overtreffende service" nog eens goed moeten bespreken binnen het familiebedrijf.
Wanneer jezelf geen foto's kunt maken willen hun dat ook doen maar dan moet je wel vooraf €80,- betalen.
Kortom in ieder geval één klant minder. Voor de leverancier HML Bedding geldt trouwens hetzelfde.
Ik heb dat nu met een matras. Ik heb er een aupingMatras uitgezocht en later online besteld bij hun. Na paar maanden thuis te hebben merkte ik dat T matras zachter ging worden en ik nu weer rugklachten heb. Nu zeggen ze dat dat altijd met een Matras is , dat T zachter word maar daar zoek je t niet op uit in de winkel. En als dat zo is dan mogen ze dat er wel bij vermelden. Maar willen t wel verhelpen maar dan kost t weer op de 200 euro. Als ze dat meteen gezegd hadden had ik niet voor deze gekozen . Ik ging voor de rugklachten voor een auping matras maar ben bijna 1000 euro lichter en niks opgeschoten

Aanrader
Aanrader! We waren toe aan nieuwe matrassen en zijn heel prettig geslaagd bij Boonman bedden in Oss. Vriendelijk personeel dat ons direct hielp bij winkel bezoek. Na ontvangst offerte, zijn we overgegaan tot koop. Levering was zoals afgesproken. Als keurig binnen gebracht, oude matrassen meegenomen en goede uitleg mogen ontvangen. Wij zijn dik tevreden!
Top service nadat het matras niet…
Top service nadat het matras niet helemaal lekker lag, kosteloos het juiste matras nu, toen de bezorgers er waren hebben ze meteen mijn huidige bed aangedraaid (niet bij Boonman gekocht) zodat het niet meer piept.
Slaap zo door!
Bezoek Boonman Bedden Schijndel
Nieuwe boxspring besteld met een levertijd van 7 weken, wat ons ook alles meevalt.
Zeker een aanrader en wij zijn dan ook zeer tevreden (nieuwe) klanten.
Fijne service
Fijne service, ze luisteren naar wat je nodig hebt. Mijn rugklachten zijn al een stuk verbeterd sinds ik mijn Tempur matras heb gekocht! Zeker een aanrader.
Enorm goed geholpen!
Ik heb nog nooit een review achter…
Ik heb nog nooit een review achter gelaten maar toen ik langs deze pagina kwam moest ik dit echt even rechtzetten.
Boonman bedden is naar mijn mening by far de beste beddenzaak die er is. Ons bed en de bedden van de kinderen hebben we hier gekocht. In de zaak krijg je oprecht en aansluitend advies, geen lullig “verkooppraatje” (zoals je bij andere zaken wel krijgt).
Duidelijke communicatie. Persoonlijk contact. En het belangrijkste… eindelijk na meerdere bedden en alles geprobeerd te hebben van mijn schouder klachten af sinds ik een bed heb gekocht hier met aansluitend advies bij mijn klachten.
Naar mijn mening en ervaring echt een top bedrijf!
Goed advies
Goed geholpen, met aandacht voor mijn wensen het juiste advies gekregen. Ik kijk er naar uit om weer goed te slapen!
zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
duidelijk en begrip vol en alle tijd voor de klant.
Ben zeer tevreden met de aankoop en uitleg van mijn nieuwe bed
Hoe zo "Overtreffende service"

KOOP HIER NIET
In november hebben wij bij Boonman Bedden een Serta-bed van ruim €4.000 gekocht. In de winkel werd gezegd dat het bed op voorraad was en binnen vier weken geleverd zou worden. In werkelijkheid duurde dit 8–9 weken.
Toen het bed eindelijk werd geleverd, was het onvolledig: zonder hoofdbord. Inmiddels is het februari en het hoofdbord is nog steeds niet geleverd. Sterker nog: Boonman Bedden weet zelf niet waar het hoofdbord is gebleven. Het is gewoon kwijt. Wij zitten nu met een half bed.
Het contact met de klantenservice maakte het nog erger. Toen ik belde om uitleg te vragen over de vertraging en het ontbrekende hoofdbord, kreeg ik te horen dat wat ik zei “niet kon kloppen” en dat deze beloftes “nooit gezegd zouden zijn”. Ik werd dus ook nog eens als leugenaar weggezet, terwijl dit letterlijk de woorden waren die in de winkel zijn gebruikt.
Slechte service, loze beloftes en geen verantwoordelijkheid om überhaupt contact met ons op te nemen hierover en we zelf hier achteraan moeten zitten.
Absolute afrader. Denk goed na voordat je hier iets koopt en zeker geen dure aankopen want dan kom je te zitten met halve spullen, zonde van je geld. Neem gebruik van mijn ervaring.

KOOP HIER NIET
Leugenaars! KOOP HIER NIET!!! Heb mijn bed na heel wat leugens en valse beloftes maar half mogen ontvangen!! Momenteel nog steeds wachtende en geen flauw idee of ik het ooit nog krijg! Ze komen met geen enkele vorm van oplossing!!! Nogmaals KOOP HIER NIET!!!

Zeer tevreden klant
We zijn zeer gastvrij ontvangen in de winkel Den Bosch. Zeer goed geholpen door Hennie de Man. Hij gaf goed advies, nam de tijd voor ons om uiteindelijk het juiste bed uit te kiezen wat het beste bij ons past.
Valse reclames en kortingen op de website
Waardeloze klantenservice!
In de winkel op Ekkersrijt werd ik als vrouw alleen zijnde snel naar buiten gewerkt door de verkoper, onder het mom ga eerst nog maar eens een keer goed nameten nadat ik had aangegeven dat we een veilige marge van een paar mm hadden ingebouwd in de hoogte en stand van de pootjes die we zochten. In Best wel netjes en vriendelijk geholpen, maar niet de optie van een Auping bed aangeboden gekregen helaas.
Deze vond ik na veel testen overal toch het fijnst, dus online bij Boonman zo'n bed gekocht met nog een mooie black Friday korting van 15% op de oorspronkelijke prijs. Vanmorgen werd ik gebeld dat de bestelling geannuleerd wordt, want de prijs van toch nog bijna €5300 was niet goed in hun webshop. Uit coulance zou ik dan wel een hele 5% korting krijgen bij een volgende aankoop. Nou, poehpoeh, daar kan ik echt veel mee zeg..... Met alle reclame die er voor de sale en black Friday korting tot wel 20% vermeld wordt kon ik redelijkerwijs er niet vanuit gaan dat deze prijs niet goed was, maar Boonman bedden wil niet leveren en zeggen me om maar naar de geschillencommissie of rechter te gaan.
Ik adviseer Boonman bedden dan ook niet aan, want ze proberen je te lokken met leuke deals en reclames, maar leveren vervolgens niet voor de prijs waarmee ze je lokken.
Moet lang wachten
15 oktober heb ik betaald, besteld.
Ik heb erg spijt dat ik al betaald, besteld.Nu schijnt het dat ik mijn matras pas einde november krijg.
Ik moest gewoon naar een winkel rijden en matras kopen.Ik heb dat niet verwacht.
Dus...wie wil bij Boonman kopen,moet je weten dat je lang moet wachten.
Straks komt zwarte vrijdag wanneer je bijna alles met kortingen kan krijgen.
Niet meer iets bij Boonman kopen.
Zo teleurgesteld!!!!!!
Teleurstellende service bij problemen
Na lang sparen uiteindelijk gekozen om een kwalitatief (en duur) bed aan te schaffen.
Uiteindelijk gekozen voor een boxspring van Pullman met twee matrassen, waarvan 1 wat harder dan de andere.
Na 1,5 a 2 jaar blijkt dat het zachtere matras al geen steun meer geeft waardoor ook de topper kuil vorming gaat vertonen.
Zowel de matrassen als de topper zijn om de twee a drie weken gekeerd maar dit blijkt niet te werken.
Vervolgens wordt er geconstateerd dat dit geen overmatige slijtage is maar dat er aan 1 zijde niet geslapen is (wel apart als je er altijd met zn tweeën opligt)
De enige oplossing die geboden wordt is om opnieuw een kern voor het matras te kopen.
Je zou er vanuit mogen gaan dat als je een bed koopt van +/-4K dit niet nodig zou moeten zijn
Dat je na een korte periode nogmaals geld uit moet gaan geven om fatsoenlijk te kunnen slapen is wel heel pijnlijk.
Heel blij met ons bed!
Heel blij met ons bed!
Goed geholpen! op tijd geleverd. netjes geplaatst. een aanrader!
Wanneer het goed is ga je terug.
Wanneer het goed is ga je terug.
Vorige keer goed en vakkundig geholpen. Deze keer niet anders. Waren toch eerst even naar beter bed geweest maar prijs stond ons niet aan voor twee nieuwe matrassen. Wij dan toch, omdat we bij Boonman vorige keer echt goed behandeld waren, toch maar even naar Schijndel gereden. Zien we daar dezelfde matrassen als bij die andere zaak, echt exact gelijk formaat type, merk etc. Prijsverschil van €1500,= in het voordeel van Boonman. Toen waren we er zo uit en de zaak meteen daar afgehandeld.
Eerlijk advies en een eerlijke prijs met perfecte service.
Fijne winkel
Zeer goed en deskundig geholpen in de winkel op Ekkersrijt in Son. De verkoper dacht goed met ons mee en heeft ons voor mijn gevoel eerlijk advies gegeven. Nu sinds 4 weken in het bezit van een prachtige boxspring van HML bedding, die zo heerlijk ligt dat we er niet eens aan hebben hoeven wennen.
Overigens was de aflevering ook zeer goed geregeld, met 2 hele voorzichtige monteurs, die heel goed opletten ivm onze kwetsbare muren (net opnieuw gestukt en geverfd).
Een paar jaar geleden matrassen gekocht…
Een paar jaar geleden matrassen gekocht wat prima gelopen is. Gisteren gaan kijken voor een nieuwe slaapkamer in Eindhoven, kregen te horen dat volledige slaapkamer sets uit de mode zijn. Daarna naar wat andere zaken gegaan en toen nog eens naar Boonman. De 2 dames die aanwezig waren vonden ons blijkbaar niet meer interessant want ze bleven gewoon met elkaar in gesprek. Na 10 minuten zijn we maar weggegaan.
Læs mere om andre typer anmeldelser.