2,6

Under middel

Dyr og langsomt service uden ansvar

Efter besøg hos Bonde, skal du ikke forvente noget ansvar fra deres side.
Vores robot har kørt glimrende hele sidste sæson og er stort set ny.
Efter et besøg hos dem, hvor de har haft maskinen skilt ad, første gang robotten bliver startet op, kan den kun danse rundt på græsplænen med det ene hjul og den siger at det andet hjul er blokeret.
Maskinen fungerede før besøget og bliver indleveret igen så de kan udbedre fejlen.

Det ender så med at den anden motor tilfældigvis også gik i stykker af sig selv og begge skal skiftes.

De nægter at have noget som helst ansvar i det og opkræver en stor regning for 2 individuelle motorer som bare tilfældigvis går i stykker uden forklaringen eller drift.

Glem alt om at få serviceret jeres maskiner her, de tager 0 ansvar for deres arbejde og sender regningen direkte videre til dig, uden at spørge.

23. april 2024

0 stjerner - forfærdeligt service og løgnagtigt personale

Ville give 0 stjerner, hvis jeg kunne - forfærdeligt service og løgnagtigt personale

Efter, vi fik vores robotplæneklipper tilbage fra vinterservice fra Bonde Maskiner i Skive, viste den ved første tur efter opstart fejl i hjulmotoren. Vi tager den op til Bonde for, at de kan rette op på fejlen, og efter de havde haft den i fire uger, får vi en regning på over 4000 kr., da de så har skiftet begge motorer på vores regning - selvom det i øvrigt kun var den ene, den var gal med - og siger, at det er os, der har ødelagt motorerne og "det har de helt styr på, det går ikke bare i stykker".
Begge var plomberede fra deres service, da vi indleverede den, og fejlen opstod jo ved første køretur efter den kom retur fra service - dvs. de har været defekte, da vi fik dem retur efter service. Ydermere må vi ikke få de to "defekte" motorer med derfra, så vi selv kan kigge på det. Arrogant, løgnagtig, langsom, dyr og helt igennem forfærdelig service.
Et råd herfra: Få aldrig vinterservice hos Bonde Maskiner, og lad generelt være med at spilde din tid og penge ved at handle ved dem. Det var i hvert fald sidste gang for os.

23. april 2024

Aldeles fremragende service

Aldeles fremragende service. Har lige købt en græs robot fra Husqvarna og Casper fra Bonde maskiner har lige monteret ledning.
Fremragende service af selve virksomheden og absolut også fra montør.
Bedste anbefalinger

25. august 2022
Vis anmeldelser på alle sprog (7 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto