Bollinishedehusene Anmeldelser

3,3

Sikke en fest! Tusind tak for en fantastisk aften. Maden var fantastisk, omgivelser og betjening helt ekstra ordinær! "Det skal I ikke tænke på", "Det kan vi sagtens finde ud af" var jeres standards... Se mere

Søndags Okse-cuvette ad Libitum lød for godt til at være sandt til den pris. Kødet var kun lunt, samt garniture og steak house frites eller bare pomfritterne som var meget varme og gode. Fik dårlig m... Se mere

Bollinis - de lille røde hus - er en rigtig hyggelig og lækker restaurant. Der er sket mange forbedringer de sidste par år - bestemt gode. Det er altid lækker mad og sjove og venligt personale. Det ka... Se mere

Var der for et par år siden og var fuldt tilfreds, men i dag blev jeg meget skuffet, fik tre stykker mad, som var under standarden for håndmadder, men kostede 119,00 kr., man skal lade være med at skr... Se mere

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tak for dejlig mad

Uformel fødselsdagsfest for 25 var planlagt i god tid, og maden skulle naturligvis leveres af vores lokale mad-helte.

Rimelige priser, nemt at bestille, fleksibelt i forhold til vores ønsker, punktlig levering og bedst af alt: Den lækreste mad, som alle gæsterne roste til skyerne.

14. maj 2023

Super lækker mad

Super lækker mad, mega høflige og proffesionelle tjenere, som var med til og gøre oplevelsen endnu bedre. Vil klart anbefale Bolinis, det er hverken første eller sidste gang vi besøger dem..
Kunne man give 6 stjerner havde de fået det..

3. marts 2023

5⭐️ til Bollinis i Hedehusene

Vi var 7 kollegaer der fik en fantastisk hyggelig aften på Bollinis.
Super lækker og veltillavet mad.
Skøn og munter betjening i hyggelige omgivelser.
En rigtig dejlig oplevelse der kun kan anbefales til alle

26. januar 2023

Tak for en god oplevelse

Vi fik rigtig fin, venlig, professionel og nærværende betjening af Jacob og Co.

Her under kastanjetræerne i det lille røde hus havde vi en smuk sommeraften med veltillavet mad.
Selv salatbaren var i orden.

Hurtig og opmærksom betjening og maden kom også hurtigt.

Vi kan ikke finde det mindste at klage over 😀

Med et smil og overblik kommer man virkelig langt Jacob 🙏🤗💪

Må vi godt ha lov at komme igen 😃🤣🤭

26. juni 2022

Min mand og jeg prøvede bollinis for…

Min mand og jeg prøvede bollinis for første gang i lørdags.
Jeg havde læst menukortet på forhånd og var meget spændt på kvaliteten af maden .
Men alt var perfekt , maden var udsøgt , personalet var behageligt samt humoristiske og stedet var hyggeligt .

Vi kommer helt sikkert igen

15. marts 2022

Top klasse

Top klasse, og fantastisk service. Vi bruger denne restaurant som vores fortrukne. Også som take away. Altid smilende og søde tjenere, og virkelig god mad. En fornøjelse. Tak.

12. marts 2022

Dejligt arrangement i forbindelse med vores diamant bryllup

Bollinis Hedehusene
Dejligt arrangement i forbindelse med vores diamant bryllup, vi holdt det i det nydelige lokale på 1' sal, vi var en snes personer incl oldebørn - som søn af en kok kan jeg kun desværre kun give 5 stjerner, men havde fortjent flere stjerner ✨ Vinene var fine til både forret og hovedret 🍷trods travlhed i resten af restauranten, super og venlig betjening betjening af personale og boss 👍

5. oktober 2021

Der er mega hyggeligt MEN

Der er mega hyggeligt, men er der noget i det køkken, som er lavet fra bunden?! Fik chokoladekage og den havde de i hvert fald ikke lavet selv. Og hvorfor er det, at de stadig ikke har nogen former for snacks på det menukort.

8. september 2021

Tak for mad

Tak for mad.
God og høflig betjæmig
Maden var god og velsmagende.
Der gik ikke lang tid fra vi bestilte til forretten kom, ligeså var tiden inden hovedretten kom tilpas.
Ikke sidste gang vi kommer der

8. november 2018

En fornøjelse.

Fødselsdagsfest 4/8-18.
super god betjening .
super dejlig mad.
super hyggelig sted
Vi var 46 personer og på ingen tidspunkt manglede vi noget. vi komme igen en anden gang. tak for en dejlig dag til hele personalet.

6. august 2018

Er dette din virksomhed?