Boligsiden Anmeldelser

1,9

Boligsiden er total useriøst og ubrulige ,havde taget boligen af markedet i 4 mrd. Og da boligen bliver lagt på igen er den tid den har været taget af markedet taget med i husets liggetid BOLIGSI... Se mere

Boligsidens anmeldelser af ejendomsmæglere er ikke en skid værd når mæglerne selv bestemmer hvem der skal have et skema, så kan jeg bedre forstå at den EDC mægler som vi købte hus af og bestemt ikke v... Se mere

Fint at det er muligt at tegne et kort, og flytte de prikker der kommer så det passer godt tilområdet vi søger i. Problemerme er når du har en liste og klikker på en bolig, så hopper den tilbage til s... Se mere

Home Vallensbæk. Havde vores hus til gennem Home Vallensbæk og sikken en opmærksomhed og iver i at få solgt vores hus, det tog læangt tid pga krisen på boligmasrkedet, men IKKE på n oget tidspunkt... Se mere

1. Boligmægler

Er du på jagt efter en ny bolig? Er du interesseret i nyheder og statistik om boligmarkedet? Du får det hele på Boligsiden, der er Danmarks mest besøgte boligportal. Vi hjælper dig med at finde din drømmebolig. Opret dig som bruger på siden – så får du adgang til dit eget boligunivers, hvor du kan skræddersy lister og visninger, overvåge søgninger, se statistik for boliger på huskeliste og meget mere.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 uge

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Boligsiden er blevet ubrugelig.

Har været den glade bruger af Boligsiden i flere år, og altid nydt den gode brugerflade….. indtil for nylig. Boligsiden er blevet ubrugelig. Min bruger er ikke blevet flyttet med, og når jeg opretter en ny bruger bliver den ikke genkendt ved login. Den ny-oprettede bruger er dog gemt, men altså uanvendelig. Kortsøgning virker kun én gang efter start af app`en. Derefter skal app`en genstartes for at en ny kortsøgning kan gennemføres.
Bruger Boliga i stedet.

27. april 2022

Besvarelse fra Boligsiden

Hej - tak for dine input, vi arbejder på at få kortsøgning til at fungere efter hensigten igen. Samt forbedre vores Login proces. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

over 2 uger med tekniske problemer

over 2 uger med tekniske problemer. Håber dem der har sin bolig til salg får nogle penge retur. Har simpelthen opgivet

27. april 2022

Besvarelse fra Boligsiden

Hej Morten, tak for din anmeldelse. Vi arbejder stadig på at løse problemerne og har bestemt ikke opgivet. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

hvad er det nu ?!

Den gamle side var ok ,og den nye er en fiasko,hvor er tvangsauktioner hvad der fungerede fantastisk? hvorfor ændre noget, der fungerer godt Skal tilbage til den gamle side!!!

26. april 2022

Besvarelse fra Boligsiden

Hej Jaroslaw, tvangsauktioner ligger pt her: https://www.boligsiden.dk/information/tvangsauktioner/
Vi arbejder på at få det nye Boligsiden til at blive mindst ligeså godt. Håber på din forståelse. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Boligsiden er praktisk taget blevet…

Boligsiden er praktisk taget blevet ubrugelig. Ud over at siden er blevet utrolig sløv så er stort set alle de funktioner, der var før, forsvundet (matrikelkort, tidligere solgte boliger osv). Har de overhovedet testet siden selv inden de lagde den nye nedgradering op? Håber de kommer til fornuft og vender tilbage til den perfekte side der var førhen.

26. april 2022

Besvarelse fra Boligsiden

Hej Peter, vi arbejder på at få alle de funktioner med som du savner. Så vi igen kan levere en perfekt oplevelse til dig. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Nul stjerner

I deres standardsvar fra min bedømmelse 8. april udbad Boligsiden sig min tålmodighed.
Nu tænker jeg, at det er ok, at min tålmodighed er mere end opbrugt efter knapt en måned, hvor jeg ikke kan komme på hjemmesiden eller app'en.
Jeg har forsøgt med eksisterende profil - får meddelelsen "User not confirmed".
Jeg har forsøgt med eksisterende profil med nyt password - får meddelelsen "User not confirmed"
Det skulle ellers angiveligt i følge Boligsidens egen FAQ ikke give problemer "Hvis du tidligere har været logget ind på den gamle hjemmeside, kan du fortsat benytte de samme login-oplysninger."
Derudover så er de svar boligsiden er kommet med her på Trustpilot og i mails fornærmende ringe. Det er standardsvar, som på ingen måde svarer på det, henvendelsen drejer sig om.
Hvad med at komme på banen med en tidshorisont for løsning af problemerne.

25. april 2022

Besvarelse fra Boligsiden

Hej Rikke, vi er klar over at situationen ikke er optimal. Vi arbejder på at få løst problemerne med login så du igen kan bruge alle funktonerne bag login. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Intet virker - stadig

Intet virker, som flere har skrevet...

Jeg HAR slettet alle gamle søgninger og oprettet en igen. Virker ikke... Søgningen var med radius fra mit sommerhus.

Der står at jeg har 4 gemte boliger, men når man klikker ind, er der ingen. Flot.

Siden er fyldt med js fejl - måske noget der burde ses på.

Jeres svar: "Mens du venter kan du oprette søgningerne på web versionen der virker funktionen du mangler." giver ingen mening, da jeg hele tiden har brugt web versionen. Jeg har testet det igen og igen. Når jeg laver radius-søgning, og gemmer, så viser søgningen efterfølgende boliger i hele danmark. Radius-søgningen virker altså stadig ikke.

Besvarelse fra Boligsiden

Hej Jan, Vi er bevidste om den fejl du beskriver. Den bliver løst. Mens du venter kan du oprette søgningerne på web versionen der virker funktionen du mangler. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Sjældent set mere katastrofal

Sjældent set mere katastrofal. Alt er galt efter unødvendig "opdatering"
Tydeligvis total fravær af brugertest, systemkontrol eller bare almindelig fornuft, før opdatering.
Må være en IT afd, i opløsning uden mindste interesse i deres produkt.

Besvarelse fra Boligsiden

Hej Klaus, tak for din anmeldelse. Vi arbejder på at få platformen til at virke bedst muligt. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Ufattelig ringe Boligsiden

Hvordan i alverden kan en virksomhed som Boligsiden skifte platform uden at sikre sig at det fungerer og uden tilsyneladende at have en back up.
Huskelister er forsvundet, man kan ikke se hvor mange der besøger ens ejendom, søgefunktionerne virker ikke ordentligt og nu pludselig er de ejendomsoplysninger, der fremgår på vores ejendom helt forkerte. Ifølge Boligsiden skulle vi ikke have varme eller toilet installeret lige som vores tegltag nu fremgår som internit med asbest.
Et lille plus er, at oversigten over de ejendomme, man har på huskeliste fremgår på en mere overskuelig måde end før.
Jeg kan kun anbefale alle at gå over på Boliga. Det virker og der kan man få alle de oplysninger, man skal bruge.

Besvarelse fra Boligsiden

Hej Niels, hvis ikke du allerede har gjort det så skriv gerne en mail ind om hvilken ejendom fejlene findes på. post@boligsiden.dk - Vi arbejder på højtryk på at løse problemerne. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Øv øv øv øv

Efter de har skiftet til nyt it system, er alle mine søgninger væk. Der er åbenbart ingen boliger til salg i hele dk. Kontaktede dem og fik at vide, at jeg skulle prøve at lave nyt login. Det gjorde jeg, men det virker stadig ikke. Øv øv øv øv.

Det er både appen og Hjemmesiden.
Kan sagtens logge ind, men der vises ingen boliger til salg i hele dk. når man søger.

22. april 2022

Hej Linda, har du opdateret appen? Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Ny hjemmeside virker ikke

Ny hjemmeside virker ikke, som alle nødvendig oplysninger er fjernet

21. april 2022

Hej Martin,
Hvilke nødvendige oplysninger er det du mangler. Vi arbejder nemlig på højtryk på at få sitet til at fungere optimalt, så hvis du fortæller mig hvad du mangler kan jeg prioritere det bedre. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Makværk

Makværk. Hvordan skal vi få vores boliger solgt når kunderne ikke kan komme til at se dem. Sæt den gamle side igang igen til det virker med den nye. Der er virkelig ingen undskyldninger for at slette en brugelig side og så sætte en total virkningsløs side igang. i skal ikke beklage, det er en helt ommer.

21. april 2022

Besvarelse fra Boligsiden

Hej Fru Petersen, vi arbejder på højtryk på at få rettet de fejl og mangler som vi oplever pt. at rulle sitet tilbage på en 20 år gammel platform er desværre ikke en mulighed. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Ikke nu igen: Opdatering = Fejl

Man skulle tro beta-tests er en by i Rusland.

Det er tilsyneladende ikke noget man praktiserer hos Boligsiden. (Eller hvis man gør, så vælger man i hvert fald at rulle ufærdige versioner ud i produktionsmiljøet, og så er vi jo lige vidt.)

Efter den seneste opdatering er der ikke noget der virker. Hverken website eller app.

Det er jo hvad det er. Sådan noget kan forekomme. Det har jeg da om nogen forståelse for.

Men nu er også min konto - med alt dertil hører - pist væk! Forsvundet. Ikke engang mit login er gemt. Dét er simpelthen for langt ude.

Det er jo himmelråbende dumt. Og det er ikke første gang;

Da man tilbage i 2017 også lavede et re-design var man i det mindste forudseende nok til at oprette "old.boligsiden.dk", hvor alle med problemer med det nye layout, stadig kunne bruge den gamle - indtil der var kommet styr på alle problemerne.

Hvad med at smide det gamle (2017-Marts 2022)-layout op på old.boligsiden.dk hurtigst muligt?

20. april 2022

Hej T.J,
Jeg har fuld forståelse for din frustration.
Vi har desværre ikke kunnet lave denne løsning da Alt er nyt ikke kun frontend denne gang.
Vi arbejder på at få udbedret de mangler som dukker op.

Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Ingenting virker efter den sidste opdatering

Ingenting virker efter den sidste opdatering, og alle mine data er blevet slettet. Favoritter, gemte boligsøg, det hele er væk. Og man kan ikke oprette dem igen da ingen af funtionaliteterne fungerer.

20. april 2022

Besvarelse fra Boligsiden

Hej Anna, du skulle meget gerne kunne oprette dine gemte søgninger igen ved at lave et login. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

0 ud af 10 stjerner

0 ud af 10 stjerner. Den IT-ansvarlige + adm. direktør Peter Bruhn samt deres IT-levenrandør Peytz & Co burde smides på porten. Eklatant dårlig timing, dårlig forberedelse, ingen test samt ingen mulighed for at "rulle" fejlagtigt IT system tilbage. Samtlige regler på side 1 i håndbogen "IT for Dummies" er overtrådt - utroligt at mæglerne som ejer Boligsiden kan leve med det! Sagen er endda endt som historie på ComputerWorld - pinligt. Boligsiden fortæller at "vi er kede af det og direktøren har inddraget sin Påskeferei" Det er os som brugere og især dem som sælger Deres bolig som betaler prisen. Som sælger betaler jeg for et produkt jeg ikke får. Min bolig på 249m2 (146 i grundplan + 103 på 1. sal) har en beregnet m2-pris på kr. 54.455 - den rigtige er m2-pris kr. 33.000 - der er IKKE mange der kikker på sådan en dyr bolig - der er presset på fra Mægler for at få det rettet - men intet sker. Der er sø på 2 sider af grunden - men den figurerer ikke under søgninger på "Bolig med sø-udsigt". Bliver interessant om jeg også modtager en Copy/Paste besked fra "Jens" som svarer generisk på alle Trustpilot vurderinger på vegne af Boligsiden ;-0

19. april 2022

Besvarelse fra Boligsiden

Hej Lars, jeg vil meget gerne se på din sag, hvis ikke du allerede har kontaktet os på mail så skriv gerne til post@boligsiden.dk så kigger vi på de problemer du oplever. Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Siden virker overhovedet ikke mere

Siden virker overhovedet ikke mere. Senest i dag. Der er kommet en ny grund til salg lige der hvor vi søger - men adressen og pletten på kortet er helt forskellige. Begge adresser er i Odense. Når jeg så går ind på selve boligen og trykker på kortet (stadig på boligsiden) får jeg Rådhuspladsen i København - så 3 adresser til en bolig!! Når jeg åbner på kommunen står der 0 boliger - jeg kan heller ikke se om der er nye boliger længere. Den gamle version fungerede så godt😩

Hej Simone,
Tak for din feedback. Vi kigger på det. Kan du eventuelt sende hvilken bolig det drejer sig om til post@boligsiden.dk så kan vi nemlig lettere genskabe fejlen.

Vi har ændret designet på Boligsiden. Det er imidlertid ikke kun kosmetikken, der er ændret. For ændringen i det visuelle er sket i forbindelse med flytningen af Boligsiden til et nyt system. Er der funktioner eller features, som du savner, er der heldigvis en god sandsynlighed for, at de er på vej tilbage.

Vi arbejder nemlig på højtryk med at forbedre, rette og føje til, så vi håber på din forståelse og tålmodighed i mellemtiden. Du finder mere information om skiftet her.

Fuldkommen umulig at anvende Boligsiden

Desværre er der sket noget med Boligsiden, så både app og hjemmeside reelt er blevet uvirksomme. Det er døduheldigt for både sælgere og købere. Timingen kunne da heller ikke være mere uheldig med både udbudskrise, stigende renter og inflation smidt oveni hatten. Jeg håber I snart får problemet løst. Jeres kundeservicesvar er desværre lettere ubehøvlede, efter tre pludseligt slettede brugerprofiler og det hjælper vel næppe nogen.
Redigeret: Temmelig kikset at sætte samme standardsvar ind til samtlige anmeldelser her. I graver jer blot længere ned nu. Uheldigt.

Hej Frederikke,

Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Kan man ikke give 0 stjerner?

Helt ubegribeligt at man opdatere sin hjemmeside og app og så er der så mange fejl på. Skynd jer at ansætte en ny app udvikler og få styr på jeres produkt.

Hej Rasmus,

Mvh. Jens på vegne af Boligsiden.dk

Kortet er helt ubrugeligt nu

Kortet er helt ubrugeligt nu. Går man ind på "søg på kort", så fryser hele kortet. Det er hverken muligt at zoome, flytte rundt, sætte filter eller noget som helst.

17. april 2022

Hej Christian,