Fantastisk støtte til vores første køb. Jeg er virkelig overrasket over man kan få denne grundige og fine rådgivning til de penge. Fuld åbenhed, hurtig respons og god kommunikation. Helt igennem... Se mere
Virkelig god oplevelse. Altid til at få fat i og hurtig hjælp. Vi har brugt Boligassistancen flere gange og vi har været utrolig tilfredse hver gang! Meget professionel hjælp, og der følges op på alle... Se mere
Tusinde tak for hjælp til salg af hus uden indblandning fra ejendomsmægler - forløbet hos Boligassistancen var fra start til slut perfekt De bedste anbefalinger herfra
Tusind tak, Noël, for en helt fantastisk oplevelse! Hele forløbet – fra start til slut – har føltes trygt og professionelt. Du har styr på alle detaljer, svarer hurtigt, er super struktureret og g... Se mere
OPLEV EN TRYG BOLIGHANDEL Med Boligassistancen har du garanti for at have en kompetent boligrådgiver og købermægler ved din side, som varetager dine interesser 100%. Vor rådgivning er baseret på 40 års erfaring og ekspertise. Boligkøber rådgivning inkl. sagsgennemgang og fuld ansvarsforsikret køberrådgivning og alle tilknyttede ekspeditioner, herunder skøde og tinglysning. SælgSelv rådgivning med udarbejdelse af salgsopstilling, købsaftale og fuld sælger rådgivning (uden salgsformidling) og alle tilknyttede ekspeditioner. Kvalificeret ansvarsforsikret køber- og sælgerrådgivning ved boligkøb og boligsalg - til fast pris, uanset købesum, ejendomstype og beliggenhed. Når sikkerhed, kvalitet og pris er afgørende for berigtigelsen af Deres boligkøb eller boligsalg. Danmarks førende online skøde- og berigtigelseskontor. www.boligassistancen.dk
Grønnekildevej 21, 4600, Køge, Danmark
- post@boligassistancen.dk
- www.boligassistancen.dk
Altid fantastisk service
Altid fantastisk service. Har brugt BoligAssistancen flere gange og altid samme høje service niveau og korte svartider👍
Tjekket, grundig og enormt hurtig på tilbagemeldinger
Vi brugte boligassistance ifm. med et sommerhuskøb, og de har været en stor hjælp hele vejen igennem. Tjekket, grundig og meget hurtig på tilbagemeldinger.
Kan anbefales på det kraftigste.
Mange tak for hjælpen!
Benyttet Noëls assistance en del gange
Benyttet Noëls assistance en del gange, altid lynhurtig og professionel løsning af opgaver, med en god og forståelig dialog.
Varmeste anbefalinger
Vi har brugt Boligassistancen to gange, og skulle der komme et tredje køb, står vi her igen. En sikker hånd, hurtig og tydelig kommunikation, rådgivning og ro er blot nogle af de mange positive ord, der kommer op ifbm. rådgivningen og hjælpen. De varmeste anbefalinger herfra.
Boligkøb
Fra start til slut var det Boligassistancen, der sørgede for at købet af lejligheden blev en positiv oplevelse, trods de mange modsatrettede skrivelser fra ejendomsmægleren.
Det var 3. Gang vi benyttede Boligassistancen til køb af bolig og alle gode gange 3.
Ove Dantoft
Høj faglighed og tilgængelighed
Super hurtig reaktionstid på mail og altid tilgængelig. Stor faglighed! Aldrig i tvivl om, at man er i gode hænder.
Kæmpe anbefaling
I forbindelse med vores første huskøb, brugte vi Boligassistancen som vi har været super tilfredse med hele processen igennem. Super hurtig, effektiv og professionel rådgivning og hjælp. Kæmpe anbefaling herfra!
Meget kompetent og hurtig eksekvering
Meget kompetent og hurtig eksekvering. Vi har brugt BoligAssistancen i forbindelse med to forskellige bolighandler, og har begge gange haft en positiv oplevelse.
Rigtig god
Rigtig god, nem og professionel vejledning og hjælp. Kæmpe anbefaling!
Service bryder grænser
Service bryder grænser
Jeg har aldrig før oplevet service på dette høje niveau.
Det er noget siden at jeg har benyttet BoligAssistancen. Men jeg lavede ingen anmeldelse dengang. Derfor gør jeg det nu da jeg lige har anbefalet BoligAssistancen til en bekendt.
I en købssituation er der rigtigt meget man skal læse, vurdere og tage stilling til.
En rådgiver/advokat er efter min mening en nødvendighed.
BoligAssistancen leverer så høj service at 5 stjerner er alt alt for lidt.
Sidder man med udfordringer og skriver en mail, så kommer der prompte svar fra BoligAssistancen.
Dette gælder stort set 24/7.
Hvilket er en kæmpe hjælp i en ellers presset situation, både tidspres men også med alt det man skal forholde sig til.
Dette gælder helt specielt i 6 dages tidsfrist perioden og specielt hvis der skal laves forbehold mm.
Jeg tænker at det var aldrig lykkedes i min bolighandel uden den udvidet service ud over kl 8 til kl 16 servicen som man normalt kan forvente.
10 stjerner herfra (hvor 5 er maksimum) :-)
Hurtig og effektiv
BoligAssistancen leverede et gennemført godt arbejde, hvor der var styr på hele processen og alle detaljer. Derudover var der altid hurtig respons på al korrespondance.
Professionel og rettidig
Har haft fornøjelsen af at have Boligassistancen på min side i tre forskellige handler. Niveauet af professionalisme, overblik, grundighed og rettidighed kan næppe toppes.
Et stensikkert og trygt valg som rådgiver.
Kan varmt anbefale!
Vi har brugt BoligAssistancen i forbindelse med et par handler nu og er ovenud tilfredse. De er skarpe, præcise og yderst grundige - og tilmed billige. Kan varmt anbefale.
Som tidligere oplevet hurtig og…
Som tidligere oplevet hurtig og kompetent behandling af vores huskøb. Varmeste anbefalinger herfra.
Klar og overskuelig rådgivingsmodel
Klar og overskuelig rådgivingsmodel. Særdeles rimelig pris. Grundige og hurtige svar og god dialog hele vejen igennem vores huskøb.
Meget grundige
Meget grundige, der lades ikke noget til tilfældighederne 👍
Hurtig ekspedition og super opfølgning
Boligassistancen var hurtig til at vende tilbage og fulgte hele vejen igennem forløbet flot op på vores sag.