Butikkerne har ikke spandauer, klassisk dansk wienerbrød siden 1850 Til gengæld masser af nyere brød, som f.eks. croissanter, der først kom til Danmark i 1980erne
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
bestille, bestilling, kage, festkager, morgenbrød, boller, stenovnsbrød, fest, brød, lagkager, lagkage, kager, Bodenhoff, bodenhoffs Bodenhoff Bageri har byens bedste kager - Bodenhoff, festkager, fest festkager, fest, kager,Bager, bageri, Konditor...
Finsensvej 54, 2000, Frederiksberg, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Deres citronkage/måne er en kæmpe favorit hjemme hos os. Altid et stort udvalg, lækkert brød og diverse kager.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Tak til bageren for at bage dejlige store bagettes til vores fest. Superlækkert

Gammelt brød.
Søndag ved 12 tiden købte jeg bla. 2 t-birkes og en frøsnapper til "tilbuds" prisen på 60 kr. i Menu på Tårnbyvej 51 og de var mildest talt elendige! De var helt sikkert ikke lavet inden for samme døgn, det var gammelt brød,- tørt og svampet.
Sigtebrødet var godt men underligt kort, nok det korteste sigtebrød jeg har set nogen sinde.
Jeg kan ikke anbefale at handle brød her, gå i Lidl hvor de har helt friskt bakeoff de selv hiver ud af egne ovne, eller Rema 1000 hvor de får det fragtet ind friskt om morgenen hver morgen.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg modtog de forkerte kager og navnet var skrevet forkert!

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Normalt får vi hvad vi bestiller men ikke hver gang

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Købte 3 Croissanter til 60 kr i Valby som jeg synes allerede er mange penge. Der vi så skulle spise dem var de både bløde og smagte af brød som havde
stået alt for længe og havde ingen smag. Kan ikke anbefale dem til nogen og slet ikke til den pris.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Den ene dag da jeg hentede to good to go var det en mega god pose. Da jeg hentede dagen efter var der hår i pølsehornene. Øv

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Vi købte en kyllingesandwich til kr.59.-i deres afdeling i Meny, Tårnbyvej 51, Kastrup. Da vi kom hjem og skulle spise den, lå der to småstykker kylling i. Det er bestemt ikke rimeligt, når man betaler kr.59.-Jeg ringede til butikken og klagede, fik at vide at jeg kunne komme derned få at få en bolle eller 1.stk.wienerbrød. Men nu kom vi jo ikke få at få hverken bolle eller wienerbrød, vi skulle bare have noget frokost og har ikke tid eller lyst til at komme og hente 1.stk.wienerbrød.Syntes ikke at det var ok, så hun bad mig skrive en mail. Fik oplyst mail adresse, fik skrevet,men fik den retur at den ikke fandtes, hvorefter at jeg igen ringede til butikken og fortalte at mailadressen ikke eksisterede. Fik så at vide, at jeg skulle gå på deres hjemmeside, men der er ingen steder hvor man kan skrive og når man ringer til deres kundeservice, får man en svarer der fortæller at deres svarbox er fuld. Syntes godt nok, at man skal lede længe efter så dårlig kundeservice.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Når jeg køber et stykke brød og det er halv bagt, og den unge dame sige, ja der er et eller andet galt med det, det har ikke hævet, men man sælger bare videre af det🤬😡skal lige siges hun byttede med et smil🥰

Kagen var fantastisk.
Bestilling var fin.
Vi fik en SMS om morgenen med at alt var godt. Kagen blev ikke leveret til tiden og da jeg ringede kunne de ikke finde den. Der gik lang tid med det. Da de fandt den, leveret forkert, var de dog meget hurtige til at få den leveret rigtigt.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Forudbestilte 2 brød dagen før - får 2 tørre brød der har ligget fremme, i hvad der ud fra tørhed og holdbarhed, må være +2 dage.
Slatten oplevelse på Borups Allé

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Har flere gange købt morgenbrød i Christianshavns afdelingen, og hver gang har det været en skuffende oplevelse.
Alm. rundstykker er seje og bløde.
Det er umuligt at få en Wienerbrødsstang før 07:30
Til gengæld har de pølsehorn, croissanter med skinke o.a.
Personalet aner ikke hvad forskel er på Wiener dej og Gær dej..
Kanelbrød var iskoldt og må have stået i køleskabet fra dagen før.
Andre Bodenhoff afdelinger plejer at være bedre

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Kagen smagt godt og var det, vi bestilt. Men jeg synes den var meget dyrt.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Jeg kan altid regne med Bodenhoff i Hellerup. Det er nemt at bestille online, og jeg får altid det, jeg bestiller og med et smil. Virkelig god kvalitet og gode priser.

Besvarelse fra Bodenhoffs Bageri Aps
Vi havde bestilt kager til 40 personer i anledning af en fødselsdag - hvilket ikke er billigt, samt betalt ekstra for marcipan pynt. Jeg havde sendt billeder af, ønske til kagens udseende.
På dagen da vi får kagen, er det en skuffende omgang. Kagen smagte fint, men den var ikke noget at råbe hurra for, hverken i smag eller i udseendet.
Jeg ved ikke, om mine forventninger er for høje, men der er så mange andre dygtige konditor nu til dags. Uheldigvis løb tiden fra os i forhold til forberedelse af festen, og derfor gik jeg med det sikre valg - eller det troede jeg - og bestilte fra Bodenhoff. Jeg har nu fundet ud af, at der er andre steder, som gør det billigere og kager med wow-effekt, hvor man får noget for pengene. Bodenhoff bliver ikke det sted vi fremadrettet bestiller kage fra.