Top ervaring met Bobex! Ik heb snel meerdere offertes ontvangen van vakmensen uit de buurt en het team was vooral heel vriendelijk toen ik enkele vragen had over wat ik verder best kon doen omdat mijn... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb via Bobex een offerte aangevraagd en werd echt supersnel teruggebeld, wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht. De service verliep heel vlot en de medewerker was erg klantvriendelijk. Hij stelde... Se mere
Virksomheden har svaret
We werden snel teruggebeld met de vraag of wij inderdaad de aanvraag hadden gedaan en binnen het uur hadden we twee leveranciers aan de lijn gehad, die door Bobex waren aangemeld. Wat tegenviel dat h... Se mere
Virksomheden har svaret
dit bedrijf verstrekt contactgegevens van klanten waarvoor u moet betalen. Alleen de klant neemt de telefoon niet op, spreekt niet of zijn nummer is uitgeschakeld. en vervolgens stuurt dit frauduleuze... Se mere
Virksomheden har svaret
Vergelijk offertes en vind betrouwbare vakspecialisten.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra BOBEX Nederland
Alles is vlug afgehandeld. na 1 dag al twee offertes met mondelinge toelichting.

Besvarelse fra BOBEX Nederland
zzp’s Let op, het zijn oplichters, werk niet met ze samen
OPLICHTER!!!!
Hun hebben allemaal nep reviews! Alle slechte wissen ze!
Ze gaan niet normaal om met de mensen die voor hun willen werken! Allemaal leugens! Als je stop zet dan doen ze dat niet! Waardoor je opeens een mega schuld heb van paar duizend euro! Makkelijk geld verdienen zo!
Zware oplichting dit!

Besvarelse fra BOBEX Nederland
Het, BOBEX, doet wat het beloofd. Het zorgt voor reactie van bedrijven. Je hoeft niet zelf bedrijven te zoeken. Één aanvraag is genoeg voor meerdere responsen.

Besvarelse fra BOBEX Nederland
Via Bobex kwam ik bij RV Vastgoedonderhoud B.V.
Die zijn in gebreke gebleven en zijn er vandoor met mijn aanbetaling na lang wegduiken met uiterst spaarzame communicatie en opheffen van telefoonnummer.
Nu komen ze met een faillissement maar ik denk dat ze de deur achter zich dicht trekken en met de poet er vandoor gaan. Oplichters.
Dit straalt ook af op Bobex en ik zal geen gebruik meer van Bobex maken.

Besvarelse fra BOBEX Nederland
Gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Voldoen netjes aan de afgesproken tijd. Goede informatie gekregen. Zeer tevreden.

Besvarelse fra BOBEX Nederland
De site was duidelijk en zeer behulpzaam v.w.b. beschikbare bedrijven

Besvarelse fra BOBEX Nederland
Communicatie naar aannemers kan duidelijker en beter

Besvarelse fra BOBEX Nederland
Boers Totaalbouw was het enige bedrijf dat doe moeite nam om vooraf een schouw te doen voor dat er een prijs werd vastgesteld. Dit was de middelste prijs van de 3 aanbiedingen die we hadden. 1 ste was 3 * duurder, een belachelijke prijs voor het behandelen van vochtplekken in ons plafond en 2 maal schilderen. De goedkoopste had maar de helft van het plafond berekend.
De schilderes van Boers konden hoewel wij geen haast hadden vrij snel, de volgende week al beginnen en voor het weekend werd de verf afgeleverd. Schilderes waren snel en werkte netjes en goed,.
Ik ben een zeer tevreden klant en zou voor mijn volgende klus weer Boers bellen.

Besvarelse fra BOBEX Nederland
1 van de 3 bedrijven heeft nooit gereageerd. Een 2e bedrijf heeft getracht onder de afspraak uit te komen. Alleen het 3e bedrijf heeft snel gereageerd, opname gedaan en een offerte uitgebracht. Het ogenschijnlijke gemak valt daardoor tegen. Nu alsnog zelf achter andere bedrijven aan om offertes te laten maken.