Badkamer renovatie nodig: Bob de Bouwert is de man waar u heen moet! Rob komt soms misschien een beetje chaotisch over maar is wel een man van zijn woord. Doet een offerte, berekend meer werk maar tre... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Door bobdebouwert mijn badkamer van top tot teen helemaal later verbouwen. Van volledig plafond tot wand plaatsing, leidingen leggen stucken en plaatsen van de spullen. Alles goed in orde, voorral... Se mere
Rob en Darek hebben goed werk geleverd bij onze klus. De muren zijn mooi gestuct, trapgat is dichtgemaakt en de badkamer en wc zijn nieuw aangelegd. Alles ziet er strak uit en het was prettig werken... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bij ons de gehele huiskamer onder…
Bij ons de gehele huiskamer onder handen genomen. Zeer nette lui en werken super schoon. Naderhand hadden wij nog wat vragen maar ook daar namen ze ruim de tijd voor onze volgende de klus is weer voor hun. Mannen bedankt.
Vakmanschap, goede communicatie, scherpe prijs bij deze alleskunners
Zojuist onze vierde verbouwing afgerond met ondersteuning van Bobdebouwert. Dit keer het opknappen en isoleren van het sousterrain tot appartement en het renoveren en isoleren twee andere verdiepingen. Ook onze inzethaard geplaatst. Het is prachtig geworden. Echt vakmanschap en alles keurig afgewerkt tegen een scherpe prijs. Ze denken heel goed mee en vinden steeds weer een oplossing voor de problemen die je altijd tegenkomt als je een oud huis verbouwt. van harte aanbevolen!
Ca 300m2 stukwerk gedaan in ons nieuw…
Ca 300m2 stukwerk gedaan in ons nieuw aangekochtte appartement. Superstrak geworden, zeer hoge kwaliteit van werken wat je nog maar zelden tegenkomt. Zeer tevreden ,!!
Vakmanschap bestaat nog!
Goede communicatie met aannemer en werknemer. Ze maken een gratis goede offerte en komen de afspraken goed na. Denken mee in het hele bouwproces. Zonder meerkosten.
Scherpe prijs en goed vakmanschap.
Wij zijn erg tevreden en kunnen deze aannemer zeker aanbevelen.
Snelle uitvoering en afspraak is afspraak.
Bij ons het volgende gedaan:
nieuwe badkamer
nieuwe toilet
stukadoren het hele huis
electra
Onwijs tevreden met deze mannen .Ze…
Onwijs tevreden met deze mannen .Ze hebben van onze badkamer een juweeltje gemaakt. Echte vakmensen, denken met je mee en geven kundig advies. Ze overleggen goed met je m.b.t de werkzaamheden en je wensen. Werken heel nauwkeurig en leveren echt vakwerk, tegen een scherpe prijs.Daarnaast zijn het heel open ,eerlijke en betrouwbare mensen.Binnenkort is onze keuken aan de beurt en dat ga ik 100 % zeker ook door hen laten doen. Ik kan u echt aanraden om met deze mensen in zee te gaan. Brigitte uit Vlaardingen
Badkamer compleet gerenoveerd
Badkamer compleet gerenoveerd, echt top afgeleverd, keuken helemaal klaar gemaakt zodat de keukenboer er een keuken in kon zetten ook perfect.
Afhandeling van een probleem na oplevering zonder gezeur en snel opgelost.
En de oude meterkast vervangen voor een exemplaar welke helemaal up to date is.
Ik heb diverse klussen laten doen door…
Ik heb diverse klussen laten doen door de heren en dat betreft stucwerk van een hele woning tot het plaatsen van een dakraam tot en met een heel dak te voorzien van nieuwe dakpannen....geen klus is voor hun te gek. Wanneer ik bel dat ik een klus hebt altijd hele snelle reactie en offerte met scherpe prijzen. Ik heb bobdebouwert ook bij kennissen aanbevolen en die mensen waren ook zeer tevreden over hun correcte en snelle werkwijze en betaalbare prijzen.
De firma bobdebouwert echt een aanrader als u een bedrijf zoekt die verstand heeft van zaken en voor een correcte prijs en die hun afspraken ook nakomen. Bij de eerst volgende klus bel ik weer Rob en Darek.
Bedankt heren en tot de volgende klus.
Heel huis laten verbouwen door deze…
Heel huis laten verbouwen door deze mensen. Het ging ondanks onze stress of het wel allemaal op tijd klaar zou zijn geheel volgens schema. Ook werd er gedurende de verbouwing steeds contact gehouden via Whatsapp over tips en verbeterpunten waar je tegenaan loopt tijdens het werk. Het eindresultaat mag er zijn.
wij hebben een oude woning in Brielle …
wij hebben een oude woning in Brielle en er moest een aanbouw aankomen en dakpannen vervangen. Omdat alles in ambachtelijk volgens voorschrift gemaakt moet worden zochten wij een bedrijf met veel ervaring. N lang wikken en wegen is de keus gevallen op BoBdeBouwerT in Vlaardingen. Binnen 6 weken was de klus geklaard en dankzij hun ervaring en meedenken zijn we bespaard gebleven van onze fouten op de tekening. Het ziet er prima uit en we zijn zeer tevreden over de kwaliteits / prijsverhouding
ambachtelijke top vakmensen
nadat we een prutser de deur uit hebben gezet de alleen met zijn mond kon renoveren maar niet met zijn handen, ons eens verdiept in een bedrijf met hele goede recencie's Bobdebouwert in Vlaardingen was er zo een. Contact met hun gezocht en ze hebben onze verprutste badkamer helemaal opnieuw aangepakt en binnen 1 week omgetoverd tot een werkelijk schitterend geheel. Dat ze verstand van zaken hadden bleek wel uit hun adviezen omtrent de Led waterdichte badkamer spots en de door hun aanbevolen badkamer ventilator met vochtsensor en naloop. Echt toppie mooi geworden allemaal. Normaal genomen schijf ik nooit een recencie maar voor dit bedrijf maak ik graag een uitzondering, BoBde BouwerT kan ik een ieder aanbevelen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.