Bobbejaanland Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

In basis een leuk park met leuke variatie aan attracties. Zowel jong als oud zou hier (theoretisch) erg naar zijn zin kunnen hebben de gehele dag. Echter waren er een hoop attracties gesloten,... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ons bezoek aan Bobbejaanland was een dikke tegenvaller,Heel erg verouderd,Geen onderhoud meer van de perken,die staan dus vol onkruid ipv. bloemen, Veel attracties waren gesloten en er is ook... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ga niet met een kind van 5! Heel wat attracties voor de kleintjes dicht (reuzenrad, paardjes, doolhof, kleine paardjes in voormiddag, orca’s, aztek express, monorail). Er is niet veel meer over dan, e... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

het was een hele leuke en gezzelige dag met de familie maar de achtbanen waren 2 uur dicht voordat het park dicht was. jammer. ik vindt dat eigenlijk een beetje geld verspilling je geeft geld uit om... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Forlystelsescenter
  2. Forlystelsesland
  3. Eventbureau
  4. Billetformidler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Attractiepark in Lichtaart België, praktische informatie

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

50 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Voorkruipende speedy pass

Schandalig dat je niet het aangegeven minuten in de rij staat bij een attractie maar het dubbele!!! Want de mensen met een speedy pass gaan voor? Schaf dit zo snel mogelijk af! Snap dat het voor het park inkomsten zijn maar voor de bezoekers die alleen entree hebben betaald, is het een enorme frustratie. Deze bezoekers worden op deze manier gediscrimineerd!!

4. november 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In het restaurant betaal je veel voor…

In het restaurant betaal je veel voor wat het is het smaakt niet en het is koud in toverland heb je meer keuze en veel beter in een kinderdoosje krijg je zelfs maar een half curryworstje wat zitten ze in de mensen hun zakken daar trekt echt op niets dus volgende keer toch maar naar Nederland is beter voor de kindjes en de thema's zijn beter aangekleed in toverland

28. oktober 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Gisteren met 2 kids van 7 jaar park…

Gisteren met 2 kids van 7 jaar park bezocht en was 👍. In tegenstelling tot wat ik hier las, lag er het heel net bij en geen onvriendelijk personeel tegengekomen, eerder integendeel. Aangegeven wachttijden kloppen inderdaad niet, gisteren in de positieve zin: 35min aangegeven = ong 15min effectief wachten. Eten en drinken had ik mee dus over die negatieve commentaren kan ik geen feedback geven. Parking aan 11 EUR vond ik ook veel maar veronderstel dat dit gangbaar is voor pretparken.. In ieder geval een fantastische dag beleefd en geen negatief gevoel ervaren..

1. oktober 2023

Kinderland gesloten

Zaterdag met de familie naar Bobbejaanland gegaan, mijn broer zijn dochtertje is 3.5jaar (1m2cm groot) en we hadden Bobbejaanland gekozen specifiek voor Kinderland. Zodat zij zich daar kon amuseren. (aangezien ze door haar lengte beperkt is in de attracties waar ze toegang tot heeft) Omstreeks 13h staan we aan Kinderland en wat blijkt de deuren zijn gesloten, wegens een prive evenement. Hier werd op voorhand nergens melding van gemaakt op de website tijdens het aankopen van de tickets. Anders hadden we Plopsa indoor gekozen. Dat je uw betalende bezoekers de toegang ontzegt tot een groot stuk van uw park voor een prive evenement zonder aankondiging is echt een schande en puur consumentenbedrog. Zeker als het park sluit om 18h en je om 13h , 5 uur voor het park sluit! , de deuren sluit van Kinderland. En bijna 40min aanschuiven om wat frietjes en een snack te bekomen is ook een pretpark onwaardig.
Dus volgende keer Plopsa en geen Bobbejaanland meer en ik raad iedereen aan hetzelfde te doen.

9. september 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Neem zelf eten mee

Attracties zijn ok, maar neem aub eigen eten mee. Een uur wachten op je bestelling is normaal. Echt waardeloos. 1 Hamburger, kipnuggets en friet 21 euro.

10. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze en trage bediening bij santa…

Waardeloze en trage bediening bij santa fe. Vol schap met friet en hamburgers en 1 meisje in de bediening die geen bestelling kan onthouden en loopt als een slak. Beter systeem zou minder frustratie geven bij de bezoekers! Zonde van de tijd van t wachten op eten.

10. september 2023

Onmenselijk personeel

Onmenselijk personeel. Diagnose bewijs autisme zou niet meer als geldig beschouwd worden in het park sinds ... En dat moet je maar weten van te lezen op de website. Alsof je dit standaard leest als dit jaren oke was. Bewijs diagnose en ook bewijs dat autipas onderweg is met identiteitsbewijs, maar alsnog weigeren. Gezin met 6 kinderen waarvan 4 met autisme. 1 die haar autipasje wel al toegekomen was. Die kreeg bandje, zonder een identiteitsbewijs te tonen. Autipas bevat geen foto. Onzin over vervalsing en misbruik waardoor de anderen zonder autipas niet mochten met voldoende bewijs althans. Terwijl je makkelijk een autipas ook kan doorgeven als je niet nog moet aantonen met identiteitsbewijs wie je bent. Hebben we ocharme 2 Speedy passen moeten kopen twv 55 euro omdat ze hier onmenselijk zijn. Schandalig park waar ik vroeger meermaals per vakantie kwam. Alsook beweren ze dat dit al een jaar niet meer mag, terwijl in augustus mijn dochter nog met enkel diagnose zo binnen mocht. Puur gewoon een trut aan de balie. Moviepark dat dezelfde richtlijnen van hogerop krijgt als Bobbejaanland die aanvaarden ook deze augustus gewoon de diagnose. Een attest huisarts zou dan wel weer mogen. Reinste onzin. Tis dat zondag was, anders had ik zo men huisarts gebeld om het bewijs door te mailen. Belachelijk gewoon.

3. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Toen we een ijsje gingen eten bij…

Toen we een ijsje gingen eten bij ijssloeberke werden we heel onbeleefd behandeld en bestolen. Er staat 3 bollen voor 7€. Ze rekenen dan 12€ voor 4 bollen. Dan nog commentaar “ zo’n mensen moet je negeren”.
Openlijk voor alle mensen belachelijk gemaakt door een jong meisje. Opvoeding is ver
Zoek, jammer!!

2. september 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heel spijtig dat hier echt heel veel…

Heel spijtig dat hier echt heel veel 1.20-130cm is. Mijn kids zijn aan kleine kant en in toverland en Efteling mogen ze in zoveel meer in. Neem nu de boomstammen jeetje 1.20 terwijl Efteling en toverland 1 meter. Dus 2 droevige gezichten hier heel de dag want op een ander waren ze al in zoiets geweest en hier mocht zoveel niet. Maar wel veel inkom betalen .

29. august 2023

Discriminatie

Wachttijden op de borden klopt langs geen kanten, 5min was 20min, 35min was maar liefst 1u20 en dat bij meerdere attracties.
Bijkomend doet men spontaan aan discriminatie bij Bobbejaanland ( is dit wel wettelijk ? ), mensen die "meer" betalen mogen voorsteken dmv van een pasje, dit zet kwaad bloed bij armere mensen met minder centen, ronduit SCHANDALIG.
Men heeft mij kalm moeten houden, maar ik vrees voor de volgende keer en ik was niet de enige in de rij die er zo over dacht, hier komt vroeg of laat heibel van.
Geen Bobbejaanland meer voor ons!

24. august 2023

Stelletje leugenaars

De wachttijden waren zowel op borden als de app dubbel zo lang dan dat er aangegeven stond. Ik vroeg aan een medewerker waarom alles langer duurt, dat dat ook niet fijn was. Hij zei alleen dat ze een extra karretje hadden toegevoegd. Dat bleef ie herhalen. Geen enkele vorm van sympathie verder.

Is alles hier ook nog rete duur, kon dr nog wel bij.

23. august 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dit park

Personeel wilde security op ons af sturen omdat, wij een filmpje van onszelf in een attractie hadden gemaakt en die niet wilden verwijderen. Attracties zelf waren oké en voor de rest was alles duur. Not worth it!

22. august 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben er gisteren geweest met mijn…

Ik ben er gisteren geweest met mijn gezin en nog een ander gezin. We hebben een heerlijke dag gehad. Eigenlijk zat alles best wel mee: het weer en de drukte, geen ellenlange wachtrijen. In de avond konden we zelfs zo doorlopen. Leuke achtbanen, waarin ik zelf niet durf, maar mijn kids wel. Ook voor de jongere kinderen is het er leuk. Eten hebben we er niet gedaan, dus daar kan ik weinig over zeggen.

18. august 2023

Slechte ervaring

Duur voor wat het is. Personeel onbeleefd en onbehulpzaam. Je geeft genoeg uit om binnen te gaan, genoeg om je auto te parkeren, maar dan moet je nog je plaats afstaan aan die "speedypass". Niet meer de moeite om te gaan!

19. august 2023

Slecht park

Ten eerste moesten we de auto parkeren helemaal achteraan terwijl er voor gewoon plek was. Bij bijna elke attractie stond er een uur wachttijd (soms nog wel meer). Mensen die voorkropen en waar ook niks aan gedaan werd. Dan over het eten. Ze hebben alleen maar vet eten en mega duur. Toch maar wat gehaald en het was niet eens te eten. Paar snoepjes gehaald wat ook mega duur was. Ze smaakten niet goed en had het idee dat ze over de datum smaakte. Netjes aangeven maar werd niet na geluisterd en mocht niet worden terug gebracht. De medewerkers zijn ook niet vriendelijk. De eerste en de laatste keer dat ik hier heen ging. Voor de prijs van de kaartjes had ik wel meer verwacht.

17. august 2023

Er dette din virksomhed?