Nybyggeri af høj kvalitet
Vi har netop overtaget vores nye flotte hus, der er bygget af Bo Plan. Vi har fra processens start haft en rigtig god dialog med Søren (indehaver af virksomheden).
Vi har været på byggepladsen mange gange hver eneste uge, hvor vi er blevet mødt af venlige håndværkere, der har svaret på alle vores spørgsmål - specielt Sørens egne folk har været meget imødekomne.
Vi har som bygherre oplevet stor fleksibilitet under byggeriet, hvor det har været muligt at lave ændringer, tilføje detaljer samt tilkøbe materialer uden en urimelig meromkostning - selv efter entreprisen var indgået. Denne fleksibilitet har betydet meget for os.
Bo Plan har været let at komme i kontakt med. Mails er blevet besvaret indenfor kort tid, og er man uheldig, at et opkald pr. telefon ikke lykkes, så ringer han tilbage, så snart det er muligt. Selv en skiferie stopper ikke Søren fra at besvare mails og telefonopkald.
Ovenstående gælder også nu to uger efter, vi har overtaget huset.
Dette har givet en stor tryghed i hele byggeprocessen.
Til afleveringsforretningen havde vi allieret os med en byggesagkyndig, da vi er førstegangsbyggere, og derfor ikke har prøvet en afleveringsforretning før. Byggeriet fik stor ros af vores sagkyndige - de få fejl og mangler, som blev noteret ved afleveringen blev udbedret i løbet af en uge, hvor Søren selv deltog og sørgede for, at underentreprenørerne fik udført de forskellige mangler.
Alt i alt et positivt byggeforløb med et godt resultat.
Vil vi anbefale Bo Plan til andre? JA
Vil vi anvende Bo Plan igen? JA
De varmeste anbefalinger fra
Louise og Søren, Esbjerg.