BlueTaco - Glutenfri Anmeldelser 11

2,1

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Blue Taco is the best Mexican street food restaurants in Denmark. The Blue Taco concept is a twist on the Mexican taco and the rich taco culture of North and Central America.

2,1

Under middel

Vi hentede take away igår

Vi hentede take away igår, for første og sidste gang. Vi betalte mere end 400 kr, for en skrækkelig oplevelse. Deres tacos var noget af det mest smagsløse og kødet smagte tilmed halvgammelt. Deres nachos til 90,- var enten bløde eller alt for hårde. Aldrig igen.

7. juni 2022

Kan desværre ikke anbefales

Bestilte take away.... to burritos og buttenut pumpkin med gedeost. Burritos var kolde og smagte ikke af meget og pumpkin retten, til 80 kroner, bestod af 5 små mini skiver med en mikroklat gedeost, som sejlede i olie. Ca. 1 dl ialt. Never again.

21. januar 2022

Dont go Blue Taco Lyngby

Dont go Blue Taco Lyngby - Vi skal støtte op om de lokale restauranter, derfor havde vi også booket på “restauranten” i Lyngby og samme dag modtaget bekræftelse på vores reservation første lørdag med genåbning. Sammen med to andre par der ligeledes havde booket stod vi foran en lukket restaurant...ikke godt nok luk skidtet og giv plads til noget ordentligt...

2. maj 2021

Fyda føj

Fik leveret via Volt - men føj, alt smager enten af skarp chili eller absolut ingenting - føj føj og atter føj

5. december 2020

Vi valgte stedet da de tilbød glutenfri…

Vi valgte stedet da de tilbød glutenfri mad.
Først får vi forkert information fra en medarbejder om hvilke retter der er glutenfrie. Men heldigvis står det korrekt på menuen.
Vi bestiller til frokost 3 tacos hver for 100 kr pr person, nogle med kød andre med grøntsager.
Vi var egentlig ikke specielt sultne, men det her mættede overhovedet ikke selv en lille sult. Man kan nærmest spise en taco i 3 bidder. Quesadilla med ost og kylling var så ekstremt lille, mængden af kylling svarede knapt nok til en teske.
Der var ingen smag i maden heller, meget neutral smag og virkelig ikke pengene værd.
Efter at have brugt 235 kr på mad og en sodavand, måtte vi videre til kebabstedet på hjørnet for at købe en box så vi var mætte.
Kan ikke anbefale stedet.

1. august 2020

Manden er ikke spændende

Der har jeg ikke lyst til at spise igen.
Skønt husets vin.
Men men maden var noget værre sjask. Ikke lækkert.
Absolut ikke finger mad og da de ikke har tallerkner så...
Fik et ekstra glas vin da de havde glemt vores bestilling. Fin stil
Men der spiser jeg ikke igen.

27. maj 2020

Aldrig nogensinde kommer jeg til at…

Aldrig nogensinde kommer jeg til at sætte mine fødder der igen. Første gang jeg prøvede at bestille var pr. telefon, jeg blev bedt om at ringe igen om ti min. Hvilket jeg gjorde, hvorefter jeg fik at vide jeg ikke kunne bestille pr telefon og bestemt ikke i hvad man kunne kalde servicemindede vendinger.
Jeg lod tvivlen komme dem til gode og et par dage efter bestilte jeg pr. web. Efter at have læst bestillingen og accepteret den fandt de ud af at de ikke kunne levere. Prøvede at ringe men bare Ikke til mit telefonnr. Da jeg ankom til butikken fik jeg at vide at jeg skulle vente yderligere ca. en halv time. (Hvilket ville have været tre kvarter efter sen skulle have været færdig). Jeg bad dem i første omgang roligt om enten at fremskynde min bestilling eller give mig mine penge tilbage. De var ikke villige til hverken det ene eller det andet. Efter at have insisteret i yderligere fem min fik jeg dog mine penge med en besked om at det ikke var meningen ag kunderne skulle forvente service

25. januar 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto