Bluemoon Anmeldelser

4,7

Fantastisk service og behandling. Min leverance var lovligt længe om at komme hjem og overskred den oprindelige leveringsfrist, så den ville ankomme efter weekenden hvor jeg skulle bruge den. I stede4... Se mere

Jeg har haft både Comfort Futon og Triple Latex Futon fra Karup Design. Jeg er personligt mest glad for Triple Latex, da den føles mere åndbar og giver bedre støtte til kroppen. Men hvis man tager pri... Se mere

Futonen er god, men der var nogen tavshed, mens jeg ventede på leveringen. Ved ikke, om butikken havde sendt en nusset madras eller en forkert farve - jeg havde bestilt en råhvid, men fik en, som var... Se mere

Var der en 6 stjerne fik de også den :) Helt fantastisk service i butikken, ekseptionel venlig og kompetent. Vi havde behov for en sovesofa, og fandt hvad vi ledte efter hos Bluemoon, men var i t... Se mere

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks ældste futon-fabrik med egen butik. Også on-line shop med beskrivelse af produkter, priser m.m. Stort udvalg af senge, sofaer, madrasser og betræk.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Flotte lamper

Flotte lamper. Lidt lang leveringstid

17. januar 2025

Hej Anja

Tak for din anmeldelse og dejligt at du kan lide vores lamper!

Vi kan se ud fra dit track and trace nummer, at GLS simpelthen har brugt 3 dage på at afhente pakken, for så at levere den til din pakkeshop. Dette er normalt ikke tilfældet og har resulteret i en længere leveringstid. Vi stræber efter en leveringstid på max 2-3 hverdage på vores mindre produkter.

Vi siger endnu engang tak for din ordre!

Bedste Hilsner

Sebastian - Blue Moon

Køb af sofa hvor alt gik galt

Jeg købte en sofa fra Karup design da vi var flyttet vi have ikke sofa ellers seng

Desværre kom sofaen meget for sent da fabrikken i Polen havde lukket produktionen på grund af sygdom.

Dette havde de selvfølgelig ikke glemt dig informere Blue moon om

Deres kundeservice og kontakten var virkelig god på trods af jeg skulle have fat i dem flere gange var de tålmodige med meget utålmodig kunde

I dag har jeg sovet sofaen fra Karup design og jeg sover af helvedes til på den. Men jeg er meget taknemmelig for den gode kundeservice som jeg fik af blue Moon :)

1. september 2024

Bluemoon leverer kun kanon service

Bluemoon leverer kun kanon service. Vi har for nyligt købt ny topmadras, puder, dyner og lagen hos dem. Kvaliteten er ikke til at tage fejl på.

I den ordre var der to ting:
1. En dyne jeg havde bestilt, men var udsolgt. Den fik jeg tilbudt skift til en dyrere type uden at betale ekstra.
2. Lagen der havde hul i (ikke sikkert om den kom sådan eller efter første vask), men vi blev tilbudt nyt, med det samme.

Kundetilfredshed i førersædet og vi er kun glad for deres service og produkter.

Kan varmt anbefales.

11. november 2024

Hej Samuel

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og service. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe dig med både dynen og lagenet.

Vi håber, du får mange gode nætter med dine nye soveprodukter! :)

De bedste hilsner,
Sebastian
Bluemoon Kundeservice

Anbefales hjerteligt.

Super produkter. Høflig og hjælpsomme medarbejdere og fantastisk service hele vejen igennem.

21. oktober 2024

Hej Kristian

Tak for dine fine ord! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi er glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og service. Vi sætter stor pris på din ros til vores medarbejdere – vi gør alt, hvad vi kan, for at give den bedst mulige kundeservice. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Sebastian - Blue Moon

Tip top

Tip top
Go kvalitet og behalig service når man ringer og de er hurtige til at ringe tilbage
Er sååå glad for min Øko Futon med heste hår
Tak Bluemoon

5. juli 2024

5 stjernet kundeservice

Jeg skulle købe en futon og havde svært ved at finde ud af hvad der passede mig. Derfor søgte jeg hjælp hos Blue Moon og de fik mig i mål! Jeg glæder mig til min ordre kommer hjem.

Tak for god service og en behagelig samtale.

15. april 2024