Als toerist Blue bike gebruikt in de omgeving Leuven (station Herent). Twee E-bikes gehuurd voor een middag fietsen (5,5 uur) via een los ticket. Dit kostte €5 per fiets. Mooie, nog nieuw uitziende,... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een amateuristische maatschappij is dit. 1 ster is nog teveel. Eerst verkrijgt mijn minderjarige zoon een 1ste ingebrekestelling van een incassobureau terwijl het duidelijk is ,met bewijs, dat mi... Se mere
Fiets gehuurd omdat de mijne kapot was en ik ergens heel dringend moest geraken. Dit was mijn enige optie. Maar ik betaalde 6 euro voor een fiets die niet vooruitging met platte banden. Omdat die fiet... Se mere
Stay away. Horrible service and scummy practices. After using the service once (and paying 12 euro + usage charges, which I was OK with at the time), I forgot about this subscription. My sub... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Crap service
Crap service . The app didn’t work and nobody could explain why. Was relying on booking a bike for work. After two hours no proper response.
The service can’t be relied upon which defeats the object. Really annoyed and frustrated; I’ve now wasted valuable work hours.
Niks dan miserie met fietsen, klantenservice en rekeningen
Niks dan miserie met dit bedrijf. Sinds ze enkele weken geleden enkel nog met bluetoothsloten zijn beginnen werken, heb ik constant problemen met fietsen ontlenen. Ze zijn vlak na de lancering al een fiets komen depanneren omdat het 'slimme' slot niet dicht ging. De (franstalige) medewerker van de klantenservice was absoluut niet aangenaam, dreigde op een nogal agressieve manier dat ik ervoor zou moeten opdraaien als de fiets gestolen zou worden. Ze zijn de fiets komen halen - wat ik allemaal zelf heb moeten regelen tijdens mijn werktijd. Ik heb gevraagd om een andere fiets, maar moest te voet terug naar het station.
Vrijdag had ik opnieuw een fiets waarvan het 'slimme' slot niet werkte. Toen hebben ze mij gezegd dat ze er een prio van gingen maken en mij zeker nog terug zouden bellen. Nooit nog iets van gehoord. Ik ben die middag dan maar zelf naar het station gegaan om een andere fiets uit te lenen. Met die fiets heb ik ook problemen gehad.
Vandaag (maandag) sta ik opnieuw aan het station en kan ik geen fiets uitlenen omdat de app niet werkt. Het ligt niet aan mij, want de mensen rondom mij hebben hetzelfde probleem. Kan ik weer te voet naar het werk. Hier kan je dus gewoonweg geen staat meer op maken.
Oh ja, check zeker je afrekeningen, want die kloppen de laatste maanden niet altijd. Ze hebben mij al 'gratis' vouchers gegeven, de vouchers doorgerekend en niets bezorgd. Weken bezig geweest met dat recht te zetten, want de klantenservice trok op niets. Ik kreeg voortdurend antwoorden waar ik niets mee was.
Update 6/3:
Net nog ontdekt dat ze mij 2 fietsen hebben aangerekend omdat ik 's middags een fiets zelf naar het station terug ben gaan brengen en een andere heb gepakt. Dat kan toch niet, dat je als klant ten eerste zelf de fiets terug moet brengen omdat je niets meer hoort, en ten tweede ook nog eens het dubbele van de prijs moet betalen? Puur omdat hun materiaal niet werkt. Ik had hen al gecontacteerd om te vragen die defecte fiets niet aan te rekenen, maar ze doen het dus toch. Ik heb sinds deze week een eigen fiets aan het station en ben daar zeer zeer zeer blij mee. Het is een enorme opluchting, van Blue-Bike vanaf zijn.
Not worth the trouble
Not worth the trouble. They do not accept credit or even debit cards to pay. Only bank transfer. I didn’t trust this, but in the end paid because it was almost sent to collections. Operating a business without accepting credit or debit cards is mind boggling.
Op woensdag 18/12/2024 een fiets…
Op woensdag 18/12/2024 een fiets gehuurd en die netjes na 4 uur teruggebracht en op slot gezet. Tot mijn verbazing kreeg ik een mail dat ik de fiets al langer dan 48 uur zou gebruiken, terwijl dat totaal niet klopt. Inmiddels staat de teller op bijna 117 uur.
Ik probeerde contact op te nemen:
Via mail: Geen antwoord.
Via sms: Geen reactie.
Telefonisch tijdens kantooruren: Ook niemand bereikbaar.
Uiteindelijk ben ik zelf maar met de trein teruggegaan naar de locatie om te checken of de fiets er nog staat. Dat bleek inderdaad het geval: op slot, exact waar ik hem achterliet. Foto’s gemaakt van de fiets, inclusief mijn treinticket om dit aan te tonen.
Niet alleen teleurgesteld in de service, maar ronduit razend! Dit is absoluut niet wat ik van BlueBike verwachtte.
Pas op
Pas op! Eenmaal een automatische betaling niet door gaat. Zullen ze stilzwijgend een incasso bureau inzetten. Ze wachten, zonder enige waarschuwing tot de laatste dag en laten je een boete betalen. Schurken praktijken
Teleurstellende ervaring met Blue Bike!
Mijn ervaring met Blue Bike is erg teleurstellend. Na mijn inschrijving ontving ik geen lidkaart. Op mijn eerste mail kreeg ik geen reactie, dan maar een sms sturen en ook geen reactie! Mijn tweede mail werd pas na een maand beantwoord. Uiteindelijk kreeg ik een telefoontje met de belofte dat ik mijn lidkaart en gratis vouchers zou ontvangen, maar deze waren dan nog steeds niet geleverd. En waarom er enkel fietsen met bluetooth slot in een ondergrondse parking zijn in Brugge?🤯 Dit gebrek aan communicatie en opvolging is zeer frustrerend en onprofessioneel.
Dan maar mijn lidmaatschap beëindigen! Er werd mij verzekerd dat de domiciliëring geschrapt zal zijn en dat ik nog steeds een fiets kon ontlenen tot einde termijn! Niet dus. Eeg teleurstellend
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.