1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Bloomingville Multibrand House brings together four strong interior brands under one unified identity. With many years of experience, we have continuously expanded our portfolio with complementary brands, all sharing a great passion for design.

2,3

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Vare modtaget i uacceptabel tilstand

Jeg købte Ryder Shelf fra Bloomingville via Boozt, og desværre var oplevelsen langt fra tilfredsstillende.
Produktet ankom med tydelige skader og dårlig forarbejdning – blandt andet splittet træ og synlige fejl i samlingerne. Det fremstår på ingen måde som et nyt kvalitetsprodukt, men snarere som noget, der er beskadiget allerede før levering. I praksis er hylden ubrugelig og bestemt ikke pæn at se på.
Helt ærligt: jeg ville ikke engang have købt den i en genbrugsbutik.
Jeg har været nødt til at oprette en returnering, men det ændrer ikke på, at det er en meget skuffende oplevelse. Man forventer væsentligt bedre kvalitet fra et brand som Bloomingville.
Jeg håber, der bliver fulgt op på kvalitetskontrollen, så andre kunder ikke modtager varer i samme stand.

14. februar 2026

Besvarelse fra Bloomingville Multibrand House

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Din feedback omkring kvalitet tager vi naturligvis med videre i vores arbejde.

Louise // Bloomingville Multibrand House

Rigtig dårlig kvalitet til alt for mange penge

Flot produkt men de som mange andre vil jeg klage over kvaliteten.
Har købt et komplet Bea stel fra Bloomingville og de reklamerer at det er stentøj, men det tåler ikke en skid.
Stentøj skal normalt være hårdført og kan tåle frost, varme og mikrobølger, men jeg har nu 4 tallerkener og skåle som er knækket midt over og flere endnu der har fået flere flige. Rigtig dårlig kvalitet til alt for mange penge.

18. oktober 2025

Kære Nicoline

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med dit Bea stel – det er naturligvis ikke meningen.

Bea er et af vores mest populære stel, som mange er glade for at bruge i hverdagen, og vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os. Da Bloomingville kun sælger til forhandlere, beder vi dig kontakte den butik, hvor stellet er købt. De vil kunne hjælpe dig videre med en eventuel reklamation.

Louise // Bloomingville Multibrand House

Problemer med kvaliteten

Bloomingville laver flotte produkter, men vores erfaring med et køb af skab, samt en stol var ikke så gode, da kvaliteten halter. Stolen var knækket i siderne og skabet kunne ikke samles.
Vi returnerede stolen og fik et nyt skab, så alt var godt ift. kundeservice, men kvaliteten af produkterne er efter vores erfaring ret lave.

17. juni 2024

Kære Maya

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkter. I en interiør- og møbelvirksomhed som vores, kan det hænde at enkelte produkter kan have fejl og i de tilfælde bestræber vi os altid på at finde en løsning, så kunden bliver tilfreds. Vi er glade for at høre at vores forhandler har hjulpet dig med reklamationen og at du har modtaget et nyt produkt.

Flot men ubrugelig

Må tilslutte mig andres oplevelser af produkterne fra bloomingville.
Jeg købte en ananas isspand til jul. Vi har prøvet den flere gange og den fungerer på ingen måde som isspand.
Så sent som igår forsøgte vi igen. Et glas vand i solen holdte isterningerne som isterninger længere end den dertil indrettede spand 😅
Har haft kontakt med firmaet, som blot siger at det kan de da ikke forstå. Det har de aldrig hørt om før.
Kan jo næsten regne mig frem til her fra siden, at de generelt bare lyver og kommer med dårlige undskyldninger.
Virkeligt en skam, da de forhandler nogle flotte varer og priserne indikerer kvalitet og funktionalitet.
500kr for en ubrugelig isspand som nu kun fungerer som en meget kluntet slikskål. Dårlige varer og endnu værre service.
Øv øv.

24. december 2022

Hej Mette

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkt og vores kundeservice. Da vi udelukkende sælger vores designs gennem vores forhandlere, skal en reklamation gå den vej igennem, ellers vi kan desværre ikke hjælpe dig. Først når forhandleren sender reklamationen til os, har vi mulighed for at behandle den.

Vi beklager endnu engang.

Kvaliteten halter

Kvaliteten halter. Har købt en knagerække hvor knagerne (dyrehoveder) sidder løst og kan dreje rundt allerede ved modtagelse. Den kan desuden ikke skrues fast så den sidder helt tæt til væggen, dvs skinnen gaber for oven

10. april 2022

Kære K. Rasmussen

Vi beklager, at du har været uheldig med et af vores produkter, men vi håber på din forståelse for, at der af og til kan forekomme et produkt med fejl. Vi håber du har henvendt dig hos den forhandler, du købte produktet af, da de vil være de rette til at hjælpe dig – og at I sammen fandt en løsning.

Super dårlig service..

Super dårlig service... ja eller mangel på samme, bestiller et Bloomingville krus gennem Neye, det ser overhovedet ikke ud som på billedet, returnerer og skriver til Bloomingville, med billeder af krus fra nettet og det jeg modtager, deres respons er at sende mig et link til forhandlere, de forholder sig overhovedet ikke til DERES produkt (ligner noget der fejlproducerede som ikke burde have været på markede) Er de så store at de kan skide på deres kunder 🤔😳🥵

24. februar 2022

Kære Hanne Petersen

Vi er blevet opmærksomme på din anmeldelse her på Trustpilot. Vi beklager det sene svar, men da vi som firma udelukkende samarbejder med forhandlere, skal alle reklamationer og lign. gå gennem dem - derfor vil en reklamation her på Trustpilot desværre ikke være mulig for os at hjælpe med. Min kollega har i sin sendt dig linket til forhandleren som en hjælp. Det har ikke været/er ikke muligt for os at hjælpe dig med din henvendelse uden at gøre det gennem forhandleren.

Vi ’skider’ aldrig på vores kunder, men følger de regler der gælder. Der kan forekomme produkter med fejl og i sådanne tilfælde forsøger vi altid at hjælpe. Vi håber du sammen med forhandleren fandt en løsning.

Louise // Bloomingville

Havde jeg kunnet give 0 stjerner havde…

Havde jeg kunnet give 0 stjerner havde jeg gjort dette. Reklamerer over en dukkevogn hvor hjulene falder af når man køre med den. Får at vide, at de ikke kan hjælpe mig da de ikke har salg til private!! Jeg har ikke brug for salg, jeg har brug for en dukkevogn til min datter hvor hjulene ikke falder af. Køb ikke ting hos dette firma. Finde andre produkter istedet.

25. januar 2022

Kære Caroline

Vi er blevet opmærksomme på din anmeldelse her på Trustpilot. Vi beklager det sene svar, men da vi som firma udelukkende samarbejder med forhandlere, skal alle reklamationer og lign. gå gennem dem - derfor vil en reklamation her på Trustpilot desværre ikke være mulig for os at hjælpe med. Heller ikke selvom du har henvendt dig direkte til vores kundeservice. Min kollega har gjort det rette ved at henvise dig til forhandleren, som du har købt produktet af.

Louise // Bloomingville

Må tilslutte mig de andre anmeldelser i…

Må tilslutte mig de andre anmeldelser i forhold til kundeservicen. Har fået verdens mest flabede svar fra deres kundeservice vedrørende en fejl på deres vare.

18. august 2021

Kære Linda

Louise // Bloomingville

DÅRLIG KVALITET OG DÅRLIG SERVICE.

Jeg har købt 3 sæt matte fuld bestik og efter 3 gange brug er de gået i stykker. Farven er kommet af og de har fået mange ridser. Det skal siges at jeg har vasket dem i hånden og har været meget påpasselige med dem. Jeg har kontaktet sanzliving, som har kontaktet bloomingville, men de vil ikke lave en reklamation. Det er meget dårligt!!!! Spild ikke dine penge på deres produkter.

23. april 2021

Kære Reihaneh

Vi er blevet opmærksomme på din anmeldelse her på Trustpilot. Vi beklager det sene svar, men da vi som firma udelukkende samarbejder med forhandlere, skal alle reklamationer og lign. rigtignok gå gennem dem.

Vi undrer os over, at der ved din reklamation ikke var mulighed for at finde en løsning og håber det måske endte godt alligevel?

ADVARSEL

Købte nogle glas fra Bloomingville gennem ODENDO.En skuffende oplevelse .De er fyldt med fejl,Sorte streger luftbobler,ujævnheder.Kontaktede firmaet.De kom med den samme dårlige forklaring som ODENDO.Levende materiale så derfor ok der var fejl. Bliver så rasende over de sælger 2-3 sorterings varer som 1 ,sorterings varer. SÅ MIT RÅD :HOLD JER FRA DE FIRMAER .
Jeg har anmeldt dem til forbruger klage nævnet.

8. juni 2020

Kære Inge,

Vi er kede at af læse din anmeldelse af os og beklager vi ikke har været opmærksomme på den før nu.

Vi kender ikke de præcise omstændigheder for sagen, men ærger os over at du har været så uheldig med vores produkter - det er desværre svært for os at hjælpe nu. Du gjorde ret i at reklamere til Odendo, som efterfølgende jo har haft i os.

Louise // Bloomingville

Utroligt dårligt produkt (Bloomingville…

Utroligt dårligt produkt (Bloomingville - Tæppe i søgræs - Ø200 cm - 850 kr.), som efter et års tid er totalt flænset og ubrugeligt. Tæppet har ikke været udsat for særlig slid men falder alligevel fra hinanden til en grad, hvor det nu er farligt at gå på (vores børn vælter i det konstant) samtidig med at det ser forfærdeligt ud og sviner en masse.

Kundeservice i Bloomingville er meget langsom og man skal rykke for svar flere gange for at bare få den mindste respons. Bloomingville var totalt ignorante overfor vores klage, så det var som at løbe panden mod en mur.

Kan kun anbefale andre at holde sig væk fra denne virksomhed specielt dette produkt.

6. maj 2020

Kære Nicolaj

Vi er blevet opmærksomme på din anmeldelse her på Trustpilot. Vi beklager det sene svar, men da vi som firma udelukkende samarbejder med forhandlere, skal alle reklamationer og lign. gå gennem dem - desværre er det måske derfor vi ikke har fået svaret dig hurtigt nok i vores kundeservice. Håber du sammen med forhandleren (hvor produktet var købt) fandt en løsning.

Louise // Bloomingville

Meget dårlig kvalitet og ekstrem dårlig service

Meget dårlig kvalitet og ekstrem dårlig kundeservice.
Har købt et bord fra Bloomingville, hvor benet efter kort tid gik løst og efter nogle måneder slet ikke kan sidde fast længere. Bloomingville afviser reklamationen i direkte strid med købeloven - deres begrundelse er at de ikke lige har nogle reservedele. Så de vælger ikke at følge købeloven!

3. august 2019

Kære Rasmus

Vi er blevet opmærksomme på din anmeldelse her på Trustpilot. Vi beklager, at du ikke føler vi har hjulpet dig ordenligt, da du henvendte dig til vores kundeservice, men da vi som firma udelukkende samarbejder med forhandlere, skal alle reklamationer og lign. gå gennem dem. Vi beklager, at du har været uheldig med et af vores produkter, men vi håber på din forståelse for, at der af og til kan forekomme et produkt med fejl. Vi håber du efterfølgende har henvendt dig hos den forhandler, du købte produktet af, da de vil være de rette til at hjælpe dig – og at I sammen fandt en løsning.

Louise // Bloomingville

Vandt aktion på odendo på 2 pige kasser…

Vandt aktion på odendo på 2 pige kasser da vi modtog dem var der fejl på begge kasse. Tog kontakt til odendo som meldte tilbage vi kunne få lidt af pengene tilbage og ellers sende dem retur og få alle penge. Synes det er super dårlig kundeservice af Bloomingville at vi nu skal til at sende 2 kasser afsted istedet for blot at sende 2 nye og så kan de andre kasseres eller lig. Vil ikke bruge mine penge der igen.

5. marts 2019

Kære Carina

Vi er blevet opmærksomme på din anmeldelse her på Trustpilot. Da vi som firma udelukkende samarbejder med forhandlere, skal alle reklamationer og lign. gå gennem dem. Mon ikke du sammen med Odendo fandt en løsning? Det er i hvert fald kun gennem dem, vi har haft mulighed for at kunne hjælpe. Vi beklager, at du har været uheldig med et af vores produkter, men vi håber på din forståelse for, at der af og til kan forekomme et produkt med fejl. Vi håber at du og forhandleren sammen fandt en løsning.

Louise // Bloomingville

Jeg har stadig intet hørt fra dem de…

Jeg har stadig intet hørt fra dem de ignorer total mine mails er så utilfreds!!!! Har sendt endnu en mail til dem igår

5. oktober 2018

Kære S

Vi er blevet opmærksomme på din anmeldelse her på Trustpilot. Vi beklager, at du ikke føler vi har hjulpet dig ordenligt, da du henvendte dig til vores kundeservice, men da vi som firma udelukkende samarbejder med forhandlere, skal alle henvendelser og reklamationer gå gennem dem. Vi har desværre ikke haft mulighed for at hjælpe dig direkte og vi håber du henvendte dig hos den forhandler, du købte produktet af – og at I sammen fandt en løsning.

Louise // Bloomingville

Vis anmeldelser på alle sprog (23 anmeldelser)