Grethes Blomsterbinderi Anmeldelser 6

4,2

4,2

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fremragende service, nem hjemmeside og smukke blomster

Jeg er yderst tilfreds med den bårebuket der blev lavet og leveret d. 29. april 2026.
Jeg ønskede en buket med solsikker og ringede derfor til Elsebeth blomsterbinderi, der medgave at de kunne skaffe solsikker hjem til den ønskede buket. Jeg fik også en kort forklaring omkring hjemmesiden, således at jeg kunne bestille en 'byg-selv" buket til mit eget budget og derefter tilføje bånd til buketten. Selvom det ikke var en samlet pakke var det nemt at finde ud af.
Udover solsikkerne havde jeg givet blomsterbinderen frie tøjler til at kreere en buket, og jeg er meget tilfreds med den bårebuket, der blev leveret. Blomsterne var friske, farverne blev holdt i hvid og gult, hvor solsikkerne fik lov at være det bærende i buketten. Båndet var også som det skulle være. Og selvom jeg ikke havde bestilt kort til buketten, var der alligevel givet en hilsen med. Det synes jeg er flot og god service! Tak for en god og værdig oplevelse.
Jeg vil varmt anbefale Elsebeth - blomsterbinderi.dk

29. april 2026

Meget imponeret!

Det er en fantastisk butik og de lave smukke blomster. Jeg elsker at besøge butikken og når jeg har bestilt online har det altid været flotte buketter. Meget imponeret!

15. februar 2021

Dårlig service. Dobbelt tjek altid din bestilling!!

Jeg bestilte en fars dag kurv på nettet, via interflora. Dejligt stort udvalg og virkelig nemt.
Men den skulle sendes til arbejdspladsen og han går hjem kl 15. Jeg skriver derfor under bemærkninger at den skal leveres inden kl 15! Kl 17 modtager jeg en SMS om at den er modtaget. Jeg bliver så skuffet, for der er hverken ringet eller lagt besked om de ikke kunne nå det inden min ønskede tid.
Da jeg ringer til butikken i dag, for at spørge om der gives kompensation for manglende service, idet jeg jo ikke har fået det jeg har bestilt og betalt for, er svaret bare tørt; “NEJ, det giver ikke. Men måske du burde have ringet her ind og lige husket os på bemærkningen, det er tit vi ikke lige får set dem”
Virkelig ringe service at det er mig der skal tjekke om bemærkninger bliver set!?!

6. juni 2018

Havde bestilt en buket gennem nettet …

Havde bestilt en buket gennem nettet til min veninde, og det er jo altid lidt nervepirrende, når man ikke kan se buketten inden den bliver leveret. Men hold da op, hvor blev jeg bare glad, da min veninde sendte mig et billede. Jeg tror aldrig jeg har set så smuk en buket før. Synes endda jeg har fået mere for pengene end jeg havde forventet.

Tusind tusind tak, hvor ville jeg ønske at jeg kendte flere i Rødovre, så jeg kunne bruge jer noget mere.

16. september 2017

Elsker bare Elsebeths butik

Jeg er storkunde hos Elsebeth. De har bare sådanne flotte blomsterarrangementer og buketter. Billige er de ikke, men de er super flotte. Det er en fornøjelse at komme i butikken, altid søde ekspedienter og blomsterbindere.

15. august 2014

Sådan

Jeg skulle ha' leveret en hilsen, men var desværre ikke hjemme
Ved kontakt til forretningen (Anders) sørgede han for at blomsterne blev leveret senere på dagen - uden regning
DET er service!!

26. januar 2012