Blicher Fuglsang A/S Anmeldelser

5,0

Jeg bestilte øreringe og glemte at tilføje et gratis armbånd man kunne få med. Så jeg skrev en mail til kundeservice om de ville sende det med, og fik hurtigt svar om at det sagtens kunne lade sig gø... Se mere

Nem og overskuelig hjemmeside og der var ingen problemer i købsprocessen. Varerne kom hurtigt og var tilmed pakket lækkert og indbydende ind. De ringe, jeg har købt, passer i størrelsen og er i øvrig... Se mere

Det er et dejligt sted at handle. Varerne kommer meget hurtigt. Desværre synes jeg at armbåndet man kunne få for at tilmelde sig nyhedsbrevet, synes jeg burde komme automatisk med første bestilling. E... Se mere

1. nr. 3 af de 15 bedste virksomheder i Guldsmed
  2. nr. 2 af de 6 bedste virksomheder i Smykkehåndværker
  3. nr. 2 af de 34 bedste virksomheder i Smykkedesigner
  4. nr. 2 af de 16 bedste virksomheder i Smykkeproducent
  5. nr. 3 af de 89 bedste virksomheder i Smykkeforretning
  6. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Smykkegrossist

Blicher Fuglsang er smykker i høj kvalitet skabt med det formål at bringe glæde. Blicher Fuglsang er en familie virksomhed hvor alle modeller designes af Malene og hendes to døtre Savanna og Malou. Vi er kendt for at alle vores ringe også laves op i store størrelser. Kender du ikke din ringstørrelse? Bestil en GRATIS ringmåler i webshoppen. Find vores smykker online i vores webshop eller hos en af vores dygtige forhandlere over hele landet.

5,0

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Rigtig god service

Utrolig god service, og meget hurtig levering.

30. marts 2025

Kære Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både god service og hurtig levering – vi gør os umage hver dag for netop dét.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Blicher Fuglsang

Hurtig levering af bestilt vare,som…

Hurtig levering af bestilt vare, som lever op til forventningen.

6. marts 2025

Hej Lone

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at varen levede op til dine forventninger, og at leveringen var hurtig.
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Blicher Fuglsang

Super flot smykke ❤️rigtig god service…

Super flot smykke ❤️rigtig god service og hurtig levering 👍🥰

22. februar 2025

Hej Gitte

Hvor er det dejligt at læse din skønne anmeldelse! 🥰
Vi er så glade for, at du er tilfreds med både smykket, vores service og leveringen – det betyder alverden for os.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Vi håber at se dig igen! ❤️

Savanna og Malene, Blicher Fuglsang

Jeg havde købt nogle sten til

Jeg havde købt nogle sten til, smykkeæg, i forkert størrelse, jeg ringer til dem, jeg sender retur, de sender, nogle andre i rigtig størrelse. Det var så top klasse service, de bedste anbefalinger herfra. Jan Mikkelsen

10. februar 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at få de rigtige sten – det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Blicher Fuglsang

Super hurtig levering også var ringen…

Super hurtig levering også var ringen bare fuldstændig som på billedet og passede perfekt

27. januar 2025

Hej Dorthe

Hvor er det dejligt at høre, at både levering, størrelse og udseendet på ringen levede helt op til dine forventninger! ✨
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Malene, Blicher Fuglsang

Godt produkt

Klar og tydelig respons
SMS tilbagemelding på usikkerhed ved mail adresse
Plus selvfølgelig et smukt produkt

23. januar 2025

Hej Annitta,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Det glæder os virkelig at høre og vi sætter stor pris på din tilbagemelding!

Savanna, Blicher Fuglsang

Hurtig service og leverance

Købte 4 ringe, der lever op til forventning udfra hjemmesiden med hurtig leverance.

14. januar 2025

Hej Jeannette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💍
Vi er rigtig glade for at høre, at ringene levede op til dine forventninger, og at leveringen var hurtig – det er lige præcis den oplevelse, vi håber at give vores kunder.

Malene, Blicher Fuglsang

Hej,
Tusind tak for din søde anmeldelse! 🌸
Vi er meget glade for at servicen har levet op til dine forventninger og håber at se dig online igen.

Blicher Fuglsang

Smykkerne lever op til forventningerne…

Smykkerne lever op til forventningerne - smukke. Hurtig levering. Så bare tip top

14. januar 2025

Hej Anne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! ✨
Vi er så glade for at høre, at smykkerne lever op til dine forventninger, og at leveringen var hurtig – lige som det skal være!
Tak fordi du valgte os.

Malene

Super smuk ring

Super smuk ring, og unik, så fine ting I har, det er 3. gang jeg har købt noget fra jeg og fra man har bestilt og til man modtager smykket går der Max 3 dage, fine anbefalinger herfra

6. januar 2025

Hej,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din loyalitet! 🥰
Det gør os virkelig glade at høre, at du er så tilfreds med både vores smykker og hurtige levering – og at du allerede har handlet hos os flere gange.
Vi sætter stor pris på dine anbefalinger og glæder os til at se dig online igen.

Blicher Fuglsang

Så fint et vedhæng..lever 100% op til…

Så fint et vedhæng..lever 100% op til forventningerne 💥

2. januar 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💫
Vi er så glade for at høre, at vedhænget levede op til dine forventninger – det betyder rigtig meget for os.
Tak fordi du valgte os, vi håber at se dig igen!

Malene
Blicher Fuglsang

Så fede smykker og hurtig levering god…

Så fede smykker og hurtig levering god kunde service

30. december 2024

Hej Pia,

Tusind tak for din fede anmeldelse! 😍
Det betyder meget for os at høre, at du er glad for både vores smykker, levering og kundeservice.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive til os.

Fuldt tilfreds.

Ringen, som eg bestilte, blev hurtigt leveret og lever op til min forventning.
Smukke smykker.

Hej Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse! ✨
Vi er så glade for at høre, at ringen levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med både levering og smykkerne.
Det betyder meget for os, at du er glad for din oplevelse hos os.

Malene og Savanna, Blicher Fuglsang

Meget tilfreds med servicen

Meget tilfreds med servicen. Skulle ændre min ordre og dette skete helt uden problemer.
Super service og meget hurtig levering.

Hej Miaa,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟
Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både ændringen af din ordre og den hurtige levering.

Nem hjemmeside

Har de smukkeste smykker og ring måleren er genial

Hej Charlotte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ✨
Vi er glade for, at du er begejstret for vores smykker og at ringmåleren har hjulpet dig.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Blicher Fuglsang

De smukkeste og mest stilfulde smykker👍🏼

Det er helt fantastisk at kunne købe de flotteste gaver til helt ufatteligt gode priser🥰 Jeg kom faktisk også lige til at købe en julegave til mig selv😉 Tak for jer🤩

23. december 2024

Hej Johanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰
Vi elsker at høre, at du har fundet flotte gaver hos os – og vi synes helt sikkert, at en julegave til sig selv også er på sin plads! 😉
Tak for din varme tilbagemelding – den betyder virkelig meget for os.

Flot ring

Flot ring, hurtig levering.

22. december 2024

Hej Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💍
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med ringen og den hurtige levering.

Altid hurtig leverance

Altid hurtig leverance.
Sådan.😀

20. december 2024

Hej Rasmus,

Tusind tak for din tilbagemelding! 😀
Vi bliver så glade for at høre, at du altid oplever hurtig levering – det er netop vores mål!
Tak fordi du handler hos os.

Hurtig levering.

Fuldstændig tilfreds med købet, hurtig levering.

20. december 2024

Hej Anette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! ✨
Det betyder meget for os at høre, at du er helt tilfreds med dit køb, og at leveringen var hurtig.
Vi sætter stor pris på din feedback!

Blicher Fuglsang

Kort leveringstid selvom det var op til…

Kort leveringstid selvom det var op til jul.

16. december 2024

Hej Kurt,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at din levering nåede frem hurtigt – også i den travle juletid.