Blastjarnan Anmeldelser 37

TrustScore 2.5 ud af 5

2,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt bra, kunnig och trevlig personal! Fick åka in akut en söndag med våran katt som under två veckor varit dålig och haft ont i fram tassen och sedan knappast kunnat gå på bakbenen. Allt har vari... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Innan de ens gjorde något tog de betalat 3,000 kr. Jag har en rödgumpad bulbyl och min fågel Soso, hade skadat sin vinge. Och de ville avliva honom direkt. Och ansåg att det var det bästa beslutet f... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick åka in akut på nyårsdagen med min älskade katt Sune, det visade sig att han hade både akut och kronisk njursvikt. Alla, från receptionen till vårdpersonalen var underbara. Veterinärerna... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bedrägeri. Personalen hotar att rapportera kunder till myndigheterna om dem inte betalar för onödiga kostnader. Helt inkompetenta veterinärer

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Sveriges bästa djurvård

Jag har haft djur i snart 20 år och det finns ingen mer trygg personal och vård än på blå stjärnan. Såna otroliga proffs i en otroligt proffsig miljö. Ni gör att jag vägrar att flytta från Göteborgsområdet. Det är värt att bo så nära vård av bästa klass. Jag litar blint på erat omdöme och är så tacksam för allt ni gör. Ni är bäst!<3

29. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Min hund Chaplin (och jag) kände…

Min hund Chaplin (och jag) kände stressen av att vara där och hämtat min hund. Därav ett tidigare negativt omdöme, vad gäller betalning. Jag vill dock understryka, att jag är mycket nöjd med Blå Stjärnan, veterinärer och djurvårdare. I min värld, är de hjältar.

6. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

En mardröm från början till slut…

En mardröm från början till slut…

Vår älskade hund Oscar började må mycket dåligt och vi fick åka in akut med honom till Blå Stjärnan. Detta blev början på en veckolång mardröm med flera akutbesök nattetid för att lindra hans smärta och försöka förstå vad han faktiskt led av.

Han nekades röntgen i flera dagar trots att vi var beredda att betala kostnaden, oaktat summan. De försökte övertala oss att låta honom somna in utan en diagnos.

Efter övertalning gick de med på röntgen, det visade på flera allvarliga diskbråck som ej gick att operera. Han fick till slut somna in, något av det värsta jag har varit med om. Total sorg och förtvivlan som fortfarande gör sig påmind än idag, mycket p g a hur vi blev behandlade.

Vidrigt ställe, veterinärer med hybris, inkompetenta och allmänt likgiltiga personer var det enda vi mötte. Jag minns en enda sköterska som visade empati och var varsam med honom, men det var allt.

Efter kremeringen slarvade de bort hans tassavtryck och ”hittade” det efter att ha letat i några dagar. Det var hemskt att behöva gå in där igen för att hämta upp det, allt gjorde sig påmint.

Att förlora en älskad familjemedlem är ett trauma i sig men att utöver detta bli behandlad med nonchalans, arrogans och likgiltighet upplevdes som ett övergrepp i sig.

Jag hoppas ingen behöver gå igenom det vi gjorde, men jag tvivlar starkt på att saker och ting kommer att förändras.

Undvik detta ställe till varje pris!!!

5. september 2024

VARNING!!!‼️ ‼️‼️ ‼️VARNING‼️‼️‼️

VARNING!!!‼️ ‼️‼️ ‼️VARNING‼️‼️‼️
Har du möjlighet så ta dit djur nån annanstans!! Har du inte den möjligheten så följ noga vad dom gör med ditt djur från början! En veterinär påstod o sa till mig på telefon att min hund blivit undersökt innan smärtlindring gavs. I hans journal visade det sig att dom undersökt honom MED smärtlindring o sa till mig att han rör sig obehindrat o han kunde åka hem. När vi kom hem haltade han igen o var jättedålig = smärtlindring var ur hans kropp. En annan veterinär lovade mig att min hund skulle få sina mediciner men det visade sig när ja hörde efter att han inte alls fått! Rörigt eftersom dom har så mycket olika personal o kommunikationen brister hela tiden. Hade min hund inneliggande i flera omgångar o dom kunde inte hitta orsak till varför han va sjuk. Enligt mig så gjorde dom ett allvarligt fel genom att inte undersöka min hund som dom borde o detta anser ja kostade min älskade hunds liv. Ja hade honom inneliggandes akut o dom skickade hem honom på fredagen o sa till mig att vänta över helgen då vi hade telefonkontakt med veterinären som jag sett till att vi fick ha en o samma då min stackars hunds sjukdomsförlopp blev långdraget då dom aldrig kunde finna orsaken. Fredagen o lördagen blir han jättesjuk o ja tvingas låta han få somna in. Dom har noll koll o deras verksamhet är under all kritik!! Ja kommer aldrig någonsin ta mina djur dit om de finns andra kliniker som har öppet. Otrevlig kundtjänst dessutom. Men vården för djuren är ändå de allra viktigaste o den rekommenderar ja inte!

11. april 2024

Jätte fint bemötande

Jätte fint bemötande, hade mycket oro och ångest för besök med min hund. Fick sån fin förstålse , så fick vänta i bilen så min man kunde gå med in och jag finnas kvar på telefon.

27. september 2024

Inget bra alls

Kände oro under besöket då min hund skulle sövas till följd av analsäcksinflammation under kontrollerade förhållanden då hon har hjärtsjukdom. Hon har gjort detta tidigare på viskadalens djurklinik och aldrig vart några konstigheter, denna gång tömde de inte ordentligt så hon fick en gigantisk böld och vi fick åka tillbaka där hon fick ny antibiotika och de tömde hennes analsäckar utan bedövning eller sövning fast otrolig smärta och jag ifrågasatte, fick till svar "vem är veterinär, du eller jag". Jag är väldigt missnöjd med det första och sista besöket hos blåstjärnan, besöket var akut under helg och kostade dessutom multum, vården kändes inte pålitlig. Inte igen, min hund är vård mer. Detta hände under juni 2024.

13. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag fick en otroligt hemsk upplevelse…

Jag fick en otroligt hemsk upplevelse från en av era veterinärer då han var väldigt hårdhänt mot min katt, hälsade inte på katten först utan bara hällde ut henne från transportburen och sedan slängde den i golvet. Därefter lyfter han min katt som är väldigt smärtpåverkad i magen och sedan kastar/tappar henne i golvet då han blev rädd för att hon skrek av smärta.
Efter det ska han plocka upp henne och tar då tar i hennes päls i ryggen och lyfter henne varpå hon skriker och får ont, då säger jag: ”vet du inte hur man lyfter en katt!? Om du inte kan handskas med katter så får du hämta en kollega som kan!” Varpå han säger: ”lyft upp katten själv då!”
Jag nämner även att han kan hämta handduk och handskar om han är rädd för att bli biten.
Det var otroligt hetsig stämning där inne jag blev frustrerad och började gråta, veterinären var otroligt kall och säger sedan: ”kan du vara tyst jag ska skriva i journalen nu”.

Tillslut kommer en kollega (med handduk och handskar) och lyckas få min katt lugn och ge henne narkos. Varpå jag säger till veterinären: ”detta kunde du gjort från början än att slita och slänga i katten”

Katten hade misstänkt fraktur och skulle handskas VARSAMT.
Det var det värsta jag varit med om.

Tur i oturen hade hon ingen fraktur, men hon kunde haft det och då ska man ta det väldigt varsamt och inte kasta katten och lyfta katten i pälsen på ryggen. (Det gör man inte ens om katten inte har en fraktur).

Jag kommer aldrig mer att besöka blå stjärnan.
Och jag har även mejlat ang detta så jag hoppas man vidtar åtgärder för denna veterinär, har man ingen kärlek för djuren så ska man heller inte välja det yrket.

2. august 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Min tik kom in akut då hon kräkts blod

Min tik kom in akut då hon kräkts blod. Låååååång väntetid på att min hund skulle få dropp och smärtstillande, när vi till slut träffar veterinären pratar han fort och stressat och svarar i telefon, kändes som fokus var någon annanstans.

Nästa person hade inte någon information vad som skulle göras och valde också att prata i telefonen.

Den tredje personen som kom in och gav min hund sprutor och dropp var mer tillmötesgående och empatisk. Därav en tvåa istället för mitt första betyg på en stjärna.

13. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Upplever inte att vårat besök är mer…

Upplever inte att vårat besök är mer värt än en stjärna. Sköterskan lyssnade inte klart på anamnes, avbröt och jag kände mig ”dumförklarad”. Veterinären ville genast lägga in katten innan hon ens var klar med undersökningen. När jag påminde om varför jag faktiskt var där tittade hon lite till och tyckte att det kanske var en ögoninflammation. Fick åka hem med ögondroppar. Är hos en annan veterinär idag och för kompletterande undersökning.

1. juli 2024

Ockerpriser

Ockerpriser, med en veterinär som var oengagerad och inkompetent (skrev ut fel recept). Vår katt hade skadat tassen, vilket visade sig vara ett enkelt bett, troligen från en annan katt, utan vidare åtgärd än antibiotika. Total kostnad 7 278 kr!!!, därav undersökningskostnad 3 250 kr och röntgen 3 626 kr! Gå någon annanstans!

1. juli 2024

Empatilös veterinär

Empatilös veterinär, lyssnade inte. Åkte in med min lilla hund som var magsjuk och kräktes blod, veterinären Andrea Lindt kollade inte vätskestatus, lyssnade inte, brydde sig inte att min hund hade gått ner 0,5 kg vilket är mycket på en liten hund.
Lyssnade inte på mig när jag berättade att min hund kräks blod. Va otroligt nonchalant.
Gav inga råd, lämnade bara rummet och kallade in en assistent som sa att vi kunde åka hem och ge skonkost.
Min hund fortsatt kräkas blod, gick kontakt med en annan veterinär.
Detta besök var under all kritik och vill aldrig besöka Blå stjärnan igen.
Byt veterinär om ni får Andrea lindt

28. maj 2024

Empatilöst bemötande

Hemskt empatilöst och kallt bemötande av veterinär som tog hand om mitt husdjur. Hon ringde och förklarade att djuret behövde somna in vilket jag INTE motsatte mig, trots det började det hotas om avlivning enligt djurskyddslag om jag inte åkte till sjukhuset genast för att vara med vid avlivningen. Storgrät då jag knappt visste hur jag skulle ta mig dit och veterinär hade NOLL empati. Aldrig någonsin blivit så dåligt bemött av veterinär, alltid haft enbart bra saker att säga om Blå Stjärnan. Nu kommer jag hålla mig långt därifrån, åker hellre till AniCura än att riskera att ha med denna veterinär att göra igen.

En extra stjärna för den underbara människan som utförde avlivningen och var exakt så empatisk och förstående som jag önskar att alla i djursjukvården var.

27. maj 2024

Enbart negativt

På akutbesök som djurägare lämnas du i ett rum med instruktioner för vad DU skall göra. Ursäkta, men det är väl därför personal finns? Djuret var inte bekväm med omhändertagandet. Otrevliga sköterskor och hutlösa priser. Nej tack, skippar akutbesök och går till en klinik som har öppet mån-fre.

12. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kommer in med min katt för hon har ätit…

Kommer in med min katt för hon har ätit dåligt, samt har svårt att andas.
Blir dåligt bemött av sköterskan..
Varför ger man lugnande när hon har svårt att andas?

Idioti!
Sen ska dom ge ytterligare lungnande..
Hon rör sig knappt, inte mer än till mig.
Otroligt dåligt, visar heller ej röntgenbilder.
Nu vill dom avliva henne, dom säger inte orsaken tydligt.
Dvs. dom tar livet av katten, vi vägrar utan tydlig förklaring!
Då vill dom polisanmäla oss, jag är 57år, och har aldrig blivit hotad med polisen!
Hon avlivades, med stor sorg utan hjälp.
Kallar säg för djurvänner, sjukt
Hemskt 😢

22. april 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bra att de finns men var medveten om ockerpriserna!

Fördelar: öppet 24/7 och erbjuder inneliggande djursjukvård
Nackdelar: ockerpriser!

Ett litet exempel: Djuret behöver medicin med sig hem. Avgift för att skicka med medicin: 120kr + kostnad för medicinen. Och då får man exakt det som går åt. Spottar djuret ut en gång så räcker det inte till hela behandlingen. En flaska av en viss sorts antibiotika på 100 ml kostar 82 kronor på Apoteket AB. 100 ml på Blå Stjärnan kostar 130kr. En del veterinärer tar ut ett arvode för att skriva recept. Men det blir ändå billigare + att du får en egen oöppnad flaska och du har marginal för att djuret spottar ut eller att du själv gör bort dig och råkar spilla.

Ett exempel till: bakterieodling. Blå Stjärnan tar 1430kr för en okomplicerad bakterieodling + veterinärarvode på 347kr för att läsa provsvaret från laboratoriet. Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) tar 750kr för samma odling.

3. januar 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.