BlackHead.dk
Hvis jeg kunne give minus stjerne, havde den fået det! Jeg bestilte for længere tid siden ved blackheads, og har endnu ikke modtaget min pakke! Har som mange andre forsøgt at kontakte dem både... Se mere
Jeg vil lave denne lille anmeldelse om blackhead.dk hvilket er en super fed hjemmeside, hvor kunderne får det de bestiller. Jeg har tidligere bestilt de populære black mask hos blackhead, for det f... Se mere
Kan ikke skrive ordrenummer da min datter aldrig modtog ordrebekræftelse!!!! De har endnu ikke sendt varerne til min datter efter en måned. Pengene er stadig reserveret på hendes kort. Svarer ikke p... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
DIN favorit butik til bedre velvære og selvværd ♥
Spodsbjergvej 61, 5900, Rudkøbing, Danmark
- kontakt@blackhead.dk
- www.blackhead.dk
Andre kiggede også på
STADIG IKKE MODTAGET EN SKID OG INGEN TILBAGESVAR PR MAIL
Jeg er bestemt ikke tilfreds ! Jeg bestilte den 24.02, pengene er trukket. Jeg har intet fået og får ingen svar what so ever når jeg skriver på mail.
Snyd & Svindel - Simpelthen.
Bestilte d. 31/10, men havde intet modtaget efter 14 dage. Har henvendt mig til dem adskillige gange pr. mail og tlf. men desværre absolut intet svar! HOLD JER LANGT VÆK FRA blackhead.dk
Tyveknægte
Min datter har købt hos Blackhead.dk.
De lover at varen var der efter 1-2 dage, her flere uger efter har vi aldrig set varene eller hørt fra dem. De svarer ikke på mine mails, men pengene har de da taget.
De er en flok tyveknægte som vi aldrig vil sige et godt ord om igen.
Så til skræk og advarsel for alle andre hold jer fra den svindelbutik.
Så minus % stjerner herfra.
Lotte
Værste nethandel nogensinde !
Jeg har D. 2/1-14 bestilt ansigtsmasker. Modtog ordrebekræftelse med det samme, og penge blev trukket.
Jeg har derefter ventet tålmodigt, men har nu rykket for svar om levering 2 gange! Og stadig intet hørt.
Hvis jeg ikke hører fra dem inden 2-3 dage vil jeg gå videre med sagen, så jeg håber at hører fra dem!!!!
Min værste nethandel NOGENSINDE!
Jeg bestilte en søndag eftermiddag 4 tuber blackmasks, hvor jeg fik ordrebekræftelsen med det samme. De hævede beløbet med det samme og læste at der var 1-3 hverdages leveringstid. De første par dage ventede jeg tålmodigt, men da det blev fredag, og jeg stadig ikke havde modtaget min pakke, blev jeg en smule frustreret, og gik derfor ind på trustpilot, for at se om andre havde oplevet det samme. Her fik jeg et chok over alle de dårlige anmeldelser, og jeg begyndte selvfølgelig at prøve at kontakte dem alligevel. Ingen reaktion fra dem, og jeg kan kun advare alle andre om at de IKKE skal købe fra denne side!
SVINDELFIRMA!
Hvis jeg kunne give minus stjerne, havde den fået det!
Jeg bestilte for længere tid siden ved blackheads, og har endnu ikke modtaget min pakke! Har som mange andre forsøgt at kontakte dem både på facebook, mail, telefon og SMS. Det er ren og skær svindel. Burde klart have læst alle andre anmeldelser før jeg bestilte derinde.
Jeg har fundet forskellige telefon numre, der står under deres hjemmeside, facebook og når jeg søger på Cvr. Postnumrene telefon numrene tilhøre lægger langt langt væk fra selve adressen blackheads skriver de har, hvilket jeg også ser som lidt mærkeligt.
Det er ihvertfald ikke et sted jeg handler mere, og vil aldrig nogensinde anbefalede det til nogen!
TYVERI, BEDRAG, SNYD!!!!
Bestilte 19. okt 2013 et ur fik hurtigt ordrebekræftelse og pengene blev hævet, varen kom dog aldrig. Der fremgår ingen steder adresse eller tlf.nr. Har skrevet til kontakt email uden resultat. Fandt til sidst på FB et tlf.nr - de tog selvfølgelig ikke telefonen, men skrev sms om det kunne ordnes via det. Jeg skrev at jeg ville politianmelde og pludselig ville de rette fejlen og bad om min adresse (den har de jo sådan set??)
Det er fup og bedrag og jeg politianmelder uanset om jeg modtager varen eller ej.
Dårlig kundeservice
Har købt tidligere uden problemer, denne gang er der trukket penge 11/10, men min datter har stadig ikke modtaget produktet, trods 2 henvendelser. Der er skidt kundeservice. hvis man er bagud med leveringer o.lign, så gør opmærksom på det og ungå utilfredse og frustrerede kunder. Det er ekstremt frustrerende ikke at kunne få noget svar vedr. et produkt som firmaet har trukket penge for, men ikke leveret.
Skod side
Simpelthen det dårligste online køb jeg nogensinde har lavet. Man får ikke sine ting. Du sender faktisk bare penge til dem.
snyd og bedrag
Jeg har den 30.09. bestilt varer. Pengene blev trukket umiddelbart efter. Jeg har stadig ikke modtaget varerne- og der er ingen reaktion på de 2 mails jeg har sendt til firmaet, der ikke oplyser noget tlf.-nr. :-(
det er så det eneste online firma jeg har oplevet-ikke at få min vare ved.
vi har bestilt for 20 dage siden-pengene trukket-og ikke skyggen af varer endnu.blackmask! bestilt penge trukket med det samme- men ingen varer og- vi kan naturligvis heller ikke få fat i dem.....
ordre nr MPFAFZQDD
Hold jer langt væk fra dette firma - minus stjerner
Har bestilt den 9/9 og pengene trukket fra kontoen samme dag. Aldrig modtaget varen og gør det nok heller ikke. Har rykket flere gange på mail, men uden held og forsøgt at fat i dem på telefon også uden held. Så må nok vinke farvel til mine penge!!!!!!!!
Så lad endelig være med at bestille noget ved dette fupfirma!!!!!!!
Minus 5 stjerner!!!!!!
Bestilte den 28. august. Rykkede en lille uge efter på hjemmesiden. Ringede den 9. september til tlf.nummeret, der er angivet på deres Facebook og talte med en person, der bad om at få tilsendt en SMS med ordrenr., denne sendt den 10. september. Har også sendt en mail, vedhæftet ordren - har ikke hørt en lyd. Mon beløbet er trukket på kontoen? Ja selvfølgelig samme dag, som jeg bestilte!!!
Kan kun advare andre om at bruge dette fupfirma!
Opdatering den 25, okt. 2013.
Vi har nu modtaget de bestilte varer. Til trods for dette udløser det IKKE flere stjerner, og jeg vil aldrig anbefale dette firma til nogen
Varer bestilt og betalt - Aldrig leveret !!!!
Bestilte varer 30/6-13 og fik ordrebekræftelse mv. Pengene blev trukket på kontoen, men varer er ALDRIG LEVERET !!!
Har sendt mails, lagt telefonbeskeder, prøvet chatten for at få varerne leveret eller pengene tilbage. men ingen respons fra Blackhead.dk
Jeg vil anbefale andre IKKE at handle hos Blackhead.dk !!!
Uforskammet - Useriøs - DÅRLIG - TYVERI
Bestilte varer 1/9-13... Betalte via Ewire.dk hvor pengene blev hævet med det samme. Kan se blackhead.dk har registreret betalingen på min ordre den 3/9-13. Jeg har siden den 9/9-13 rykket dem 7 gange via telefon (intet svar), email (intet svar), facebook (intet svar), sms (uforskammet svar!!), og nu er der igen tavshed!! De skriver på deres hjemmeside at varerne er på lager. Nu siger de så i sms at der først kommer varer i næste uge. Men de var jo ganske hurtige til at få hævet penge!! Det er ren fusk og tyveri!! Jeg har forlangt mine penge retur omgående - næste skridt bliver en politianmeldelse, henvendelse til Ekstra Bladet, Forbrugerombudsmanden og KONTANT!!
Lidt for langsomt
Jeg bestilte mine varer d. 1/9 og har stadig ikke fået dem. Der er nu gået 8 dage, og jeg kan se på "tracking", at min vare ikke engang er afsendt... Jeg sendte dem en besked, d. 6/9 og spurgte hvorfor min ordre ikke var blevet behandlet... Jeg har stadig ikke fået svar....
Sikke noget svindel!
Man får ikke det bestilte antal varer, og de nægter at sende det manglende, eller betale pengene tilbage.
Kan ikke komme i kontakt med kundeservice, hverken på telefon eller e-mail, og hvis man brokker sig, så blokere de en fra deres facebook side.
Rigtig snusket opførsel, KØB IKKE FRA DEM.
Løgnerisk og uprofessionel forretning.
Useriøst
Kan ikke skrive ordrenummer da min datter aldrig modtog ordrebekræftelse!!!!
De har endnu ikke sendt varerne til min datter efter en måned. Pengene er stadig reserveret på hendes kort. Svarer ikke på tlf, beskeder og blokerer os på Facebook. Meget useriøst. Og på trods af at hun oprettede sig som kunde da hun bestilte varerne kan hun ikke længere logge ind og se sin ordre...
Godt produkt - godt firma
De har nogle super gode produkter inde på blackhead.dk
De giver dig god service - svarer hurtigt og i en ordenlig tone!
Billige priser - Kunne det være bedre?
Det tror jeg hvert fald ikke!
Fantastisk
Den maske er mega god og du burde overveje at købe den. Jeg vil ihvertifald blive ved med at købe dem.