Flotte omgivelser - dog også det eneste. Personalet er forfærdeligt uden lige. Laura derfra er fejl rekrutteret på det groveste. Har kommet her tit, men skal aldrig sætte mine ben i sådan et s... Se mere
Super god oplevelse
Skuffende oplevelse til PIGEAFTEN.
Vi kom helt fra Midtjylland og Fyn til Wellness aften for piger, da vi for ca. 6 år siden havde et fantastisk besøg med ro, afslapning og en følelse af rigtig wellness. Desværre levede denne oplevelse slet ikke op til det, vi huskede.
Først og fremmest blev vi overraskede over, at en mandlig medarbejder stod for intro og deltog under aftenens aktiviteter. Når et arrangement markedsføres som kun for piger/kvinder, forventer vi også, at personalet er kvindeligt.
Den aften var der fem tørklædebærende kvinder, som oplevede det meget ubehageligt – man kunne se at de prøvede at “gemme” sig, når han gik forbi, og måtte springe saunagus over, da han stod for den.
Derudover var stemningen langt fra rolig. Der var meeeeget snak og larm under hele aftenen, det er som om folk har misforstået wellness og badeland.
Da alle begyndte at spise sandwich, føltes det mere som en social mad- og snakkeaften end en afslappende wellness.
Den unge kvindelige saunagus-master skabte en rar og afslappende atmosfære, der fik man 15 min afslapning og ro, ellers man fik hovedpinen af alt den støj.
Rammerne bar også præg af mangler:
-Lugt af mad og affald i fællesområderne efter alle har fået udleveret sandwicher.
-Mangel på siddepladser, da mange pladser var “reserveret” med håndklæder og ting.
-Dårlig rengøring allerede ved ankomst (skrald, hår i bruseren, brugte bind på toilettet).
-Et løst håndtag ved bassinet, som var tæt på at få mig til at falde.
Alt i alt var det en skuffende oplevelse.
I reklamen står der: “Her kan I få ro på krop og sjæl”, men sådan oplevede vi det desværre ikke denne gang og af den grund vi vælger andre steder til det i fremtiden.
Vi håber, at stedet tager kritikken til sig, for konceptet har potentiale – men det kræver bedre fokus på ro, hygiejne og respekt for, at “pigeaften” faktisk er for kvinder.
Kommentar på helt urimelig kritik fra gæst Kasper Bøge af medarbejder i Wellnessafdelingen
Vi er lige hjemvendt fra et dejligt ophold i et af Hvidbjerg Strands hytter og har nydt god gavn af deres Wellnessafdeling. Vi har igennem ca 12 år kommet her pga. netop Wellnessafdelingen, hvor der er skabt de bedste forhold for stille zone med plads til fordybelse, ro og pause fra hverdagens larm. Vi oplever, at de ansatte gør deres yderste for at leve op til disse begreber, skabe et rum for ro og fordybelse.
Desværre oplever vi også gentagne gange at gæster, tyske såvel som danske, unge såvel som ældre, misforstår konceptet wellness, og de har en adfærd, som passer bedre ind i et badeland for voksne, hvor larm, høje grin og
snakke og leg er tilladt, uanset om øvrige gæster bliver forstyrret.
Dette oplevede vi den dag Kasper Bøge befandt sig i wellnessafdelingen, skriver sin anmeldelse d 16.09.25 herinde og oven i købet ved navns nævnelse sviner en meget dygtig, afholdt og kompetent medarbejder til, hvilket er helt uden pli og god opførsel. Den omtalte ansatte passede kun sit job på bedste vis, forsøgte at skabe rammer for alle, som netop kom for at få wellness og ikke en badelandsstemning. Vi kan kun på det kraftigste anbefale at møde ind i wellness uanset hvem der står på vagtplanen, da alle lever op til og giver den bedste oplevelse indenfor konceptet wellness, og ønsker man ikke dette, som Kasper Bøge blev stoppet i, må man gå i badeland, så tror blot at KB er gået ind af den forkerte dør.
Lad os alle støtte de ansatte i wellnessafdelingen ved at foregå med at godt eksempel, opfører os med respekt overfor hinanden og huske på at værne om dette fantastiske sted Hvidbjerg har dannet.
Wellnessafdelingen er ikke et badeland.
Ser du den pågældende ansatte, uanset alder, så giv hende et smil, I er garanteret den bedste wellness/saunagus oplevelse.
Ansat ødelagde vores oplevelse
Anmeldelsen her er ikke myntet på stedets faciliteter, hvilket er fantastiske, men istedet på den forfærdelige oplevelse at den ansatte, Mimi, gav os.
Vi var en lille familiegruppe på 5, i alderen 27-30 år afsted og det var stjerneklart at Mimi havde noget imod ungdom fra starten af, da vi følte at hun var på en konstant heksejagt efter os. Så snart vi bare som åbnede munden i det mest stille tonelege for at snakke om hvilken sauna vi skulle i som det næste, var hun med det samme over os og med en nedladende tone fortalte os, at vi skulle være stille og at det ikke var et badeland vi befandt os i. Samtidig ser vi andre gæster i alderen 50+, som snakker og griner over dobbelt så højlydt som os, hvilket Mimi bare møder med et smil. Det her gentog sig utallige gange og det ødelagde fuldstændig oplevelsen for os, da vi ikke følte vi kunne sige et ord til hinanden og ligeledes følte os konstant overvåget. Jeg har sjældent følt mig så deskrimineret og forskelsbehandlet hos et sted hvor jeg betaler ligeværdigt for den samme oplevelse som andre på stedet. Hvad der skulle have været en afslappende og hyggelig oplevelse, blev til en træls og nedværdig oplevelse forudsaget alene af Mimi.
Så er du under 40 år gammel og ser navneskiltet “Mimi”, så spar dig selv besværet og kom tilbage på hendes fridag.
Jeg har lige været til en wellness…
Jeg har lige været til en wellness behandling hos en rigitg sød pige fra Polen. Hun var så sød og venlig og fik en rigtig dejlig afslappende fod wellness.
Kan klart anbefale en behandling hos dem.
De er.alle fantastisk flinke og har gode behandling.
Fantastisk ophold, men mangel på klarhed om "pigewellness"
Vi havde bestilt opholdet for at nyde en "pigewellness"-oplevelse, og generelt var hotellet og opholdet fantastisk! Vi havde booket hytter, men blev glædeligt opgraderet til værelser med havudsigt. Denne del af opholdet var perfekt.
Problemerne opstod, da vi ankom til pigewellness. Her opdagede vi, at aftenen blev varetaget af både en mandlig og en kvindelig medarbejder. Da mange af os bærer tørklæde, kom det som en stor overraskelse, fordi vi naturligt forbandt "pigewellness" med en kvindelig personale.
Vi spurgte pænt, om der kunne findes en løsning, men desværre blev vi mødt med en meget negativ attitude fra den kvindelige medarbejder, som talte grimt og uprofessionelt. Til gengæld var den mandlige medarbejder langt mere professionel og forsøgte at finde forslag, der kunne løse situationen. Det lykkedes os heldigvis at finde en løsning.
Vi anbefaler dog, at hotellet tydeligt informerer på hjemmesiden, at "pigewellness" kan inkludere mandligt personale, så der ikke opstår misforståelser.
Alt i alt et godt ophold, men kommunikationen om wellness-konceptet kan forbedres.
Kan tilslutte mig seneste kritik med…
Kan tilslutte mig seneste kritik med dårlig service og forhold. Ankommer med et gavekort udløb 31/12/24. Det passer ikke damen i receptionen. Lidt efter kommer en mand som gerne ser vi får brugt hele beløbet(regner med det er mit problem). Men ok fik brugt resterende beløb og behøves ikke komme der mere.
Kvalitet og service under middel
Vi har besøgt stedet i dag og behandlingen og personalet her var meget søde og imødekommende. Men selve besøget i spaen var desværre en mindre god oplevelse. Personalet var uhøflig og sur, omklædningen virkede slidt, bruserne er lunkne og stoppede ofte, og vandet i spaen udenfor var ikke særlig varmt. Derudover indeholder prisen ikke som mange andre steder adgang til vand, badekåber, håndklæder og tøfler, som er med til at give en følelse af wellness
Ærgelig oplevelse
Dejlige omgivelser. Men kolde rum, ikke alt virkede og mange ting er slidt. Noget personale er ikke særlig servicemindet og det er mere svømmehalsstemning end wellness.
Ikke tidligere stemning og niveau.
Sommer ferie
Sommer ferie, med 4 nat ophold og wellness vært dag.
Hvis jeg kun give 6 stjerner så vil jeg.
Et vidunderligt sted
Et vidunderligt sted. Vi bookede en hotstonemassage for 2, og blev modtaget af det sødeste personale der tog godt hånd om én i de 45-minutter, vi havde booket. Det var nogle lækre behandlingsrum, der emmede af ro og velvære. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Tager penge for postevand
Det koster 10 kr pr. Person at købe vand ellers kan du ikke få.. komplet åndssvag måde at gå til det. Meningen er at det skal emme af wellness og vand er trods alt rigtig vigtigt når du er sådan et sted.
Hvorfor ikke bare inkludere det i billetprisen, så slipper de for at virke smålige
Gennemført fantastisk
Hej Blåvand kurbad
Hej Blåvand kurbad
Tusind tak til Daniel for den bedste saunagus fredag den 2-3 kl.16 i mange år. Vi kommer snart igen. Du fortjener 10*
Hilsen
De hvide sko’s klub😊
Bestemt en god oplevelse
Super sødt og dygtigt personale både i reception og skrappe-Pia, som hun kaldte sig selv, hvilke var med til at skabe en rar og afslappende atmosfære i de smukke omgivelser. Bestemt et sted jeg kunne finde på at komme igen.
Tak for en skøn oplevelse, der får en helt ned i gear.
Vi nyder jeres skønne service og hytter…
Vi nyder jeres skønne service og hytter hver gang vi er hos jer, og vi ser frem til at besøge jer igen hver gang.
Jeres saunagus med skønne Pia er bare den bedste. Vi ser frem til at se jer alle igen til oktober.
Dejligt sted, en god oplevelse
Dejligt sted med mange forskellige saunaer og bade. Pænt - rent og velholdt. Flot og gennemført indretning
Kan anbefale deres saunagus, som der afholdes flere gange dagligt. Alt i alt et dejligt sted der bestemt kan anbefales.
Skønt sted - et besøg værd
Skønt sted, der lever op til beskrivelserne på hjemmesiden. Der er rent og pænt og personalet er venligt og hjælpsomme. Det er et sted hvor vi er kommet flere gange om året gennem de sidste 9 år og som kun bliver bedre og bedre. Det er helt klart et sted der er værd at besøge.
Dejligt sted med ro
Dejligt sted med ro. Skønne bade og saunaer som lever op til beskrivelsen på hjemmesiden. Personalet er meget imødekommende og venlige. Blot kunne jeg ønske at det fremgik tydeligt på hjemmesiden at man selv skal medbringe drikkedunk eller bæger. At man selv skal medbringe badesko og håndklæder. Og en badekåbe kan lejes for 50 kr.