BIZAY Anmeldelser

1.150

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 165 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den gode kvalitet af produkterne og de fornuftige priser, hvilket gør virksomheden attraktiv. Mange fremhæver den hurtige levering, som ofte sker før den forventede dato, og den nemme bestillingsproces på hjemmesiden. Dog var nogle anmeldere ikke tilfredse med leveringsprocessen, da de oplevede forsinkelser, selvom de havde betalt for hurtigere levering. Andre kunder nævner, at den oprindelige pris steg undervejs i bestillingsprocessen med uventede gebyrer for fragt eller designkontrol.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed med kvaliteten og... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice, hvor mange forbrugere roser den hurtige levering, der... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kvalitet, hvor mange fremhæver, at produkterne lever op til... Se mere

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med ordrer, hvor nogle rapporterede, at det var nemt at bestille, og at... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af prisen, idet mange finder priserne fornuftige og gode i forhold til... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er egentlig super tilfreds med produkterne, men ikke rigtig med købsoplevelsen. Jeg havde betalt ekstra for at få så hurtig levering som muligt, og da dagen for forventet levering kom, og der... Se mere

Selve forløbet omkring bestilling og levering er egentlig fint, men jeg bryder mig ikke om deres lidt luskede måde at indhente anmeldelser på.. Jeg kom ved en fejl til at trykke på 3,4 eller 5 og b... Se mere

Levering skete før den bestilte tid hvor jeg ikke var hjemme. Heldigt at den nabo gik forbi, da pakkerne ellers bare ville blive sat.

Virkelig billigt, nemt at uploade design og blev sendt hurtigt og kvalitet i top. Bestilte klistermærker til en café til kaffekopper og take away emballage og det sidder rigtigt godt på. Kommer helt s... Se mere

1. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Digitaltryk
  2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Business to business-service
  3. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Trykkeri

Om BIZAY

Vi er BIZAY, dit online trykkeri i Danmark, specialiseret i digital- og offsettryk med de laveste priser på markedet. Vi garanterer hurtig levering, så du kan nyde godt af at trykke online på en billig og bekvem måde!

Vores mission er at tilbyde den bedste oplevelse til vores kunder. Det er nemt og intuitivt at navigere på vores hjemmeside, hvilket giver komfort gennem hele købsprocessen. Derudover har vi meget konkurrencedygtige priser, professionelle designs og hurtig levering, hvilket gør os til det ideelle valg for alle dine grafiske behov og reklamegaver.

Hos BIZAY har vi et bredt udvalg af produkter, nøje tilpasset de forskellige markedssegmenter i Danmark. Vi ønsker at være det foretrukne sted for køb af grafiske materialer ved at bruge den nyeste digitale og offsettryksteknologi.

Vi er mere end bare et online trykkeri; vi er din pålidelige partner inden for marketingtjenester. Ud over digital- og offsettryk tilbyder vi designservices med tilpassede muligheder til forskellige forretningsområder, herunder restauranter, ejendomsmæglere, advokatkontorer, regnskabsfirmaer og mange flere.

BIZAY søger altid at udvide og tilbyder de bedste online trykløsninger til det danske marked. Stol på os for at få grafiske materialer af høj kvalitet og eksklusive reklamegaver.

Spild ikke tid, bestil nu hos BIZAY - Dit Online Trykkeri i Danmark! Føl dig tryg ved at stole på en markedsledende virksomhed, der fokuserer på at opfylde dine behov med ekspertise.

Din butik med markedsføringsprodukter og -tjenester

Vores mission er at hjælpe og inspirere små og mellemstore virksomheder til at have en succesfuld kommunikation ved at ændre den måde, de udvikler og implementerer deres marketingstrategi på.
Vi arbejder kontinuerligt på at udvide vores produktudvalg ved at samarbejde med vores kunder for at identificere deres behov og hvordan vi kan hjælpe med at nå deres forretningsmål. Vi søger kontinuerligt nye partnere og forbedrer forholdet til eksisterende partnere for at tilføre mere værdi til din forretning. Tilfredshedsgaranti: Vi bestræber os på at leve op til vores kunders forventninger. Hvis produkterne ikke lever op til det, vi har lovet, trykker vi dem om eller refunderer pengene.

Laveste Pris Garanti

Vi sikrer markedets laveste priser og samtidig garanterer vi en overlegen kvalitet.

Vi investerer i forenkling af produktionsprocessen og med en innovativ software samler vi produktionen af ordrer fra forskellige kunder, hvilket reducerer enhedsomkostningerne ved trykning med 80%.

Har du fundet en lavere pris?

Send os konkurrentens tilbud. Hvis produktets egenskaber svarer til dem, vi sælger, vil vi kreditere din kundekonto med beløbet svarende til prisforskellen.

God

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(1.150)

203 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Total umulig at komme i kontakt med

Total umulig at komme i kontakt med
henviser til en robot på denne side
der ikke kan svare
bizay . dk/s/?language=da

fuldtilfredshed eller penge er spildt

Edit. 22-12-2025
Total til grin Det er netop det link jeg forsøger at komme i kontakt med jer
men det er kun en total ubrugelig robot man kan skrive med

Edit 23-12-2025
/invoice-4360843 Sorø Micro Soft

EDIT 29-12-2025
jeg får stadig ikke noget svar fra jeg
og den e-mail adresse i oplyser virker ikke
[Case-04223838] Order: 4360843

17. december 2025

Besvarelse fra BIZAY

Nous vous prions de bien vouloir accepter nos excuses pour vos commentaires et pour cette expérience décevante.

Nous avons pris note de ce problème en interne et procéderons aux analyses nécessaires afin d'améliorer nos services.

Par ailleurs, nous vous avons également envoyé un courriel contenant des informations complémentaires sur la situation.

N'hésitez pas à nous contacter pour toute question.

Havde jeg kunnet give 0 stjerner havde…

Havde jeg kunnet give 0 stjerner havde jeg gjort det

Et firma som er umuligt at samarbejde med og kommunikere med. Et firma der direkte begår ulovlige handlinger, så som at sjæle folks penge

Historie: Vi bestiller etiketter i form af klistermærker. 12 forskellige varianter plus visitkort. Da vi har trykket bestil ser vi at farverne på ingen måde er de farver vi har lagt ind som billede. 4 billeder er korrekte i farverne resten er nærmest som om de er fort-hvid-farvet-udtværet. Som om deres side med klistermærker har en fejl i deres set-up. Vi skriver med det samme til virksomheden. Det går næsten en uge inden vi hører noget, også påstår de det har noget med filformatet at gøre. Vi laver sågar video, som viser at når vi går ind i rediger er alt korrekt, men ude i forhåndsvisningen er farverne forkerte. Uheldigvis har vi nået at betale de 1800 kr.
Vi skriver BÅDE til dan danske side OG til den udenlandske side, at vi ønsker 100% annullering af ALT på HELE ordren. Den danske misforstår og tror det er fra en tideligere ordre, på trods af jeg udtrykkelig skriver hvilken ordre der er tale om. Utrolig nok forstår de det ikke, på trods af jeg efterfølgende nedskriver ALLE 13 nr i ordren. Jeg skrev endda at vi havde bestilt det samme fra Vistaprint, og vi ikke skal bruge deres produkter, pga manglende kommunikation, forståelse, og reaktion fra deres side af.

Pludselig er ordren slettet. Vi har ingen adgang til at se den. Ingen ordre, ingen faktura intet. Dette er dybt kriminelt, når de har fået pengene for ordren. Det er som om ordren aldrig har været sendt afsted.

Heldigvis HAR vi downloadet fakturaen, inden Bizay slettede den. På trods af anmodning både til den udenlandske og danske side, om 100% refundering af alle 1800 kr, har vi intet hørt. Jeg tænkte de skal nok lige have det igennem bank systemet. Men nu 14 dage efter og ingen besked fra dem, eller svar på den video jeg sendte, eller svar på anmodning om 100% refundering, har jeg mistet tålmodigheden.

Vi er klar til at gå hele vejen for at få vores penge tilbage. Om det er politiet, andre myndigheder, eller retssag. Vi går hele vejen.

Idag har de fået på mail, nøjagtig 3 hverdage til at vores 1800 kr SKAL stå på vores konto

Køb ALDRIG herfra! Det er et dårligt firma. Giv de flere penge og køb fra Vistaprint. Der er kvaliteten, levering og kommunikation i top!

2. december 2025

Hej,

Tak for din feedback. Vi kunne desværre ikke finde din ordre med de angivne oplysninger.

For at løse dette problem bedes du kontakte vores kundeserviceteam via kontaktformularen: https://hjaelpe.bizay.dk/s/?language=da
Vi hjælper dig gerne.

Kundeservice

Med venlig hilsen,

Jeg bestilte ikke noget fra dem

Jeg bestilte ikke noget fra dem, jeg tilmeldte mig bare, og jeg bliver bombarderet med fem e-mails om dagen fra dem. Der er ingen afmeldingsknap, den fører mig bare til deres hjemmeside. Jeg spilder en masse tid på bare at forsøge at holde op med at høre fra dem. Simpelthen skammeligt.

16. november 2025

Levering ikke til tiden + kontakt ikke muligt

Levering ikke til tiden denne gang - 3 dage forsinket.
Kan ikke kontakte deres kundeservie, idet siden er fjernet og kontakt via formel ikke virker...

Plejer at være tilfreds med dem - men at de fjerner kundeservice siden og muligheden for at få refunderet penge pga ikke opfyldt leveringstid, er en kæmpe brøler.

16. november 2025

Blev scammet på en ordre

Blev scammet på en ordre. Bestilling og ordre bekræftigelse gik fint, men pakken kom aldrig og de er umulige at få fat i. Hverken tlf nummer eller deres chatbot virker.

Stol ikke på deres anmeldelser.

11. november 2025

Tak for din feedback. Vores kundeservicekanal er dog tilgængelig:

Kontakt venligst vores kundesupportteam via kontaktformularen:

Vi står til din rådighed for yderligere kontakt.

Kundesupport

Absurd dårlig service, gang på gang

Absurd dårlig service.
Har flere gange betalt op til 200kr, for at modtage en bestilling hurtigere, men har 9/10 gange modtaget min ordre for sent.

Derudover er deres kundeservice ikke til nogen som helst hjælp, havde ikke modtaget min pakke efter jeg havde ventet i 4 uger - hvor jeg derefter var nødt til at presse på, for at få mine 180kr tilbage for “hurtigere levering”

Meget uforstående mennesker i den anden ende, der er dsv en grund til at deres produkter koster hvad de gør.

30. oktober 2025

Tak for din feedback. Vores kundeservicekanal er dog tilgængelig:

Kontakt venligst vores kundesupportteam via kontaktformularen:

Vi står til din rådighed for yderligere kontakt.

Kundesupport

Dårlig oplevelse – uklare processer, lav kvalitet og betaling trukket for tidligt

Jeg bestilte etiketter hos Bizay og oplevede flere problemer undervejs.
Designprocessen var uklar, og jeg fik ikke vist en tydelig forhåndsvisning, før jeg blev bedt om at godkende. Allerede her havde Bizay trukket pengene fra min konto, før noget var produceret eller sendt – hvilket ikke er i orden.

Efter flere forsøg modtog jeg en skitse, som jeg sagde ja til, men det færdige resultat levede desværre ikke op til forventningerne.
Trykkvaliteten var lav, og jeg modtog kun 665 stk. ud af 1000 bestilte.
Kommunikationen har været vanskelig, og jeg har derfor valgt ikke at bruge mere energi på sagen.

Det er tydeligt for mig, at Bizay ikke lever op til den standard, man kan forvente af et professionelt trykkeri. Jeg vil ikke bestille derfra igen.

7. oktober 2025

Hej,

Vi sætter pris på din feedback, da terningerne indikerer, at vi ikke lever op til anbefalingen.

For at løse situationen beder vi dig om at kontakte os via kontaktformularen: https://hjaelpe.bizay.dk/s/?language=da

Vi står til rådighed for yderligere kontakt.

Leveringsservice til kunden

Rodebutik med en qr kode som virker på…

Rodebutik med en qr kode som virker på hjemmesiden, men da jeg modtog den 2 uger efter virker qr koden ikke!

23. oktober 2025

Hej,

Vi står til rådighed for yderligere kontakt.

Leveringsservice til kunden