4,2

God

Super god oplevelse med Nicholas fra…

Super god oplevelse med Nicholas fra Birk's EL. Vi havde et større projekt med udskiftning af spots (37 styks), og efter en indledende snak og rådgivning, modtog jeg et meget detaljeret og overskueligt tilbud. Det fik vi rettet løbende til, og kommunikationen har hele tiden været god og åben.

Selve arbejdet var meget professionelt og godt og hurtigt udført. Og jeg er rigtig glad for min nye spots.

Hermed min varmeste anbefaling.

7. april 2021

Super god service! Og rigtigt flot arbejde

Super god service!
Vi fandt sammen frem til nogle super gode el løsninger.
Kanon flot arbejde og tingene fungere bare super godt!
Kan varmt anbefale birksel hvis du står og mangler nogle gode løsninger på lys og andet elektricitet !

Tak for et flot arbejde nyder min stue på en helt anden måde nu!🙏🏼🙏🏼👌🏼

1. august 2020

Lige som det skulle være!

Birksel kom forbi og ordnede nogle el problemer som jeg havde haft lidt bøvl med i længere tid.

De kom til tiden, var meget grundige og forklarede alting til mig, hvad problemet var og hvordan det ville blive løst.

Super effektive og flinke typer!

8. juni 2016

God service - tilfreds kunde

Jeg kontaktede Birks el, som lavede el i hele mit ældre stuehus, tilbuddet var fint og de kom som aftalt hver gang. Vi er super tilfredse med deres udførte arbejde. Jeg/ vi kan på det varmeste anbefale dem til andre der skal ha lavet el-arbejde. Tilfreds kunde

18. juni 2015

En rigtig fusker

Da jeg i 2007 fik bygget mit hus af en typehus entreprenør, var Birk's El *desværre* sat på som leverandør af el-entreprisen.
I starten gik det fint, og han lod til at være en ansvarsbevidst og serviceminded fyr, men det gik helt galt efter jeg forespurgte et tilbud på noget ind- og udvendigt halogenspot.
Han gav et tilbud, som jeg fik gennemset af en anden installatør, og der var sat en helt enorm høj pris på. Derefter takkede jeg nej til tilbuddet, men manden havde været så skråsikker på at få ekstraarbejdet, at han allerede havde påbegyndt arbejdet og derfor blev vildt sur og prøvede at sno sig udenom ved at påstå at aftalen allerede var godkendt af begge parter, selvom jeg havde alt på skrift om at det kun var et tilbud.
Herefter påstod han så pludselig at han slet ikke referede til mig som bygherre, men kun hovedentreprenøren og henviste derefter til AB92 bekendtgørelsen (som i øvrigt i paragraf 1, stk 2 netop siger at "»bygherren« forstås som hovedentreprenøren"!)
Da jeg pointerede dette pudsede han gudhjælpemig sin far på mig, så skrev til mig, at jeg skulle stoppe med at chikanere hans søn med det jura.
Så ligemeget hvad, så hold jer langt væk fra det her firma. De er hverken tiden eller pengene værd.

13. september 2014

Hold jer langt væk fra Birks El i Viby

Han leverer ganske enkelt en skræmmende ringe kvalitet.

Havde Henrik og Thomas ude og montere byggestrøm. Sendte dem hjem efter 4 timer da arbejdet slet ikke levede op til normale sikkerhedskrav samt det var arbejde der normalt tog ca. 1 time.

Hold jer langt væk!

9. juni 2014

Super service i top ... og bund ... og en regning rigtigt i stødet!

Jeg ringede til firmaet Birk's El og VVS en dag og elektrikeren, jeg fik fat i, spurgte efter et billede af mit problem, så han kunne se, om han havde delene hjemme. Jeg sendte ham billedet og meget kort tid efter, kom han på besøg. Det gik virkeligt tjept. Han var her på 10 minutter, arbejdet tog 10 minutter, og jeg gætter på, han også kunne komme hjem på 10 minutter.

Jeg blev efterfølgende bonnet for en fuld montørtime, en service vogn og selve dimsen, jeg skulle have ... ialt kr. 760, 25.

Det giver ikke mening for mig, at jeg skal betale for en fuld montørtime for 10 minutters arbejde.

Det giver ikke mening for mig, at jeg skal betale for en servicevogn, når han vidste præcis hvilken lille plastikdims, han skulle have med. Det kunne han jo se på billedet, jeg sendte ham.

Det giver mening for mig, at jeg skal betale for plastikdimsen.

Det der dog var værst ved denne historie, og som gør at jeg nu skriver om det, er at elektrikeren spurgte mig, da han var på besøg, om han også skulle sætte vaskemaskinen i vater for mig, hvilket jeg sagde nej til, fordi jeg ikke ville have for stor en regning. Der synes jeg, han godt kunne have gjort mig opmærksom på, at jeg under alle omstændigheder kom til at betale for en fuld time, så jeg lige så godt kunne sige ja.

Tog evigheder for mig at sætte den i vater selv. Han kunne sikkert have gjort det på 10 minutter (virker som hans faste minuttal).

24. januar 2013

Er dette din virksomhed?