2,8

Middel

Manglende levering

Jeg bestilte en ordre d. 01.08.23 og har endnu ikke modtaget min vare.

1. august 2023
Birdhouse.dk-logo

Besvarelse fra Birdhouse.dk

Hej Mette

Vi beklager, at du ikke har fået din vare endnu. Hvis du skriver til support@birdhouse.dk, så undersøger vi status på din ordre og vender tilbage til dig.

Birdhouse

Som trofast kunde, der har støttet virksomheden igennem mange år, føler jeg mig dårligt behandlet.

Tilbage i september 2019, købte jeg en Reach Jogger fra Birdhouse til min datter med Cerebral Parese. Stolen kostede 18.738 kr., og bliver brugt i de tilfælde, hvor min datters elektriske kørestol ikke kan med komme rundt eller benyttes, hvilket ikke er specielt ofte. Vi købte stolen for egen regning, da kommunen ikke ville bevilge støtte hertil.

Til at starte med var vi super glade for den, men allerede efter et par måneder begyndte den at køre meget skævt, hvilket gjorde det til en mindre god oplevelse at køre med den både for bruger og hjælper. Vi kontaktede virksomheden, og de to den ind og udbedrede problemet, selvfølgelig uden beregning For et par uger siden var den gal igen, det var samme problem som i første omgang, altså den kørte ustabilt og skævt på forhjulene , som gjorde køreturen til en ubehagelig oplevelse for min datter.

Det er selvfølgelig lidt problematisk at man har betalt så mange penge for et produkt, som så allerede for anden gang, inden for det 1,5 vi har haft den, ikke har kunne gøre den simple ting den skulle, nemlig bare at køre. Jeg tænkte at virksomheden selvfølgelig ville ordne det igen, ligesom i det første tilfælde.

Men efter den har været til reparation igen, kommer der så en uventet opkrævning på 1061 kroner.

Jeg kontaktede virksomheden, da jeg var meget uforstående overfor denne opkrævning, da vi ikke er blevet informeret om at de ville koste noget at få repareret produktet.

Det jeg mødte fra virksomhedens side var en stor modvillighed og en ikke eksisterende imødekommenhed. På trods af, at jeg har forklaret dem situationen, og at det er under to år siden vi købte stolen, samt at jeg tilbød at gå på kompromis og betale halvdelen af regning, var virksomhedens svar, at dette var afvist, og at vi skulle betale regningen hurtigst muligt, hvis vi ikke skulle blive opkrævet en rykker med renter. Nu sidder jeg tilbage, meget uforstående og med en datter der er ked at skulle betale så meget ekstra for et produkt, der har været problemer med lige fra starten af, trods den meget høje nypris på produktet.

12. marts 2021
Birdhouse.dk-logo

Besvarelse fra Birdhouse.dk

Hej Pernille

Tak for din redegørelse.

D. 1.9.2019 købte I joggeren og d. 24.9.2019 blev den justeret og efterspændt hos os uden beregning. Vi gjorde opmærksom på, at den skal have periodiske eftersyn som en del af den almindelige vedligeholdelse ligesom cykler og kørestole.

Vi hører ikke fra dig før d. 22.2.2021, hvor du bestilte et eftersyn på mail med emnefeltet: Service-tjek.
D. 1.3.2021 udførte vores tekniker opgaven: justering, rensning og efterspænding af forhjul og diverse skruer. Vi leverede joggeren til jeres adresse samme dag uden beregning for at være venlige.

Vi spurgte både i en mail og ved udbringning, om fakturaen skulle sendes til samme person, som i sin tid betalte joggeren, hvilket du bekræftede.

Denne opgave hører under almindelig vedligeholdelse og kan desværre ikke foretages gratis.

Birdhouse