NordiskFilmBiografer Anmeldelser 33

2,0

Hvorfor har man ikke pensionistrabat til alle film ?? Neeej, man kan ikke få pensionistrabat i weekenden samt andre tidspkt. OG helligdage.... fordi de har travlt på de tidspkt. Og Så gider... Se mere

Mega dårlig service. Ringer til dem om fredagen for at få refunderet mine billetter høre intet fra dem ringer til dem i dag tirsdag får at høre hvornår jeg får mine penge de informere mig og de ikk... Se mere

Bestilte billet til en film online og da jeg ville flytte eller fortryde købet så kræves der personligt fremmøde i biografen for at det kan lade sig gøre. Jeg er ikke bioplus medlem. Her er de... Se mere

OLD-Nordisk Film. Fik tilsendt en digital fribillet som undskyldning. Den digitale billet kan dog ikke bruges online - kun i biografen, så man kan ikke bestille plads hjemmefra. Virkelig gammeldags o... Se mere

1. Biograf
  2. Filmudlejningsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

BioZonen er Nordisk Films biografklub og filmportal. Information om alle de nye film. Særlige fordele for medlemmer, konkurrencer og særarrangementer.

2,0

Under middel

Pensionistrababat eller ej 🙈🙈

Hvorfor har man ikke pensionistrabat til alle film ??

Neeej, man kan ikke få pensionistrabat i weekenden samt andre tidspkt. OG helligdage.... fordi de har travlt på de tidspkt. Og Så gider de åbenbart IKKE at have pensionister på de tidspkt.
Selvom det er der man har børn og børnebørn med 🫣🫣

Undskyld mig
Men det er da pisligemeget hvad tidspkt. man vælger at gå i biografen som pensionist.

Det er da PRISEN det handler om.....IKKE tidspkt.

Enten har man pensionist rabat.....eller også har man det IKKE 🙈🙈

29. marts 2026

Rengøring i bund i Lyngby Kinopalæet

Jeg var i Lyngby Kinopalæet i dag, og jeg synes som altid at rengøringen er i bund. Popcorn osv fejes om bag bagerste række, dér er fedtet på caféborde og halvdelen af toiletterne var stoppede.
Og så den biopris🤨

21. april 2025

Utåleligt lydniveau

Vi har her i eftermiddag været inde og se Past Lives i Kinopalæet i lyngby. Vi var i sal 1. Det var en forfærdelig oplevelse - lyden var skruet så højt op, at vi måtte sidde med ørepropper på. Vi var ude og bede personalet om at skrue lidt ned for lyden, men beskeden var, at det nok var fordi vi var i en stor sal med ikke så mange biografgæster. Det må da være muligt st regulere lyden, så den passer til sal og antal gæster. Vi vil fravælge denne biograf i fremtiden.
Vi håber dog, at der bliver gjort noget ved dette problem med for høj lyd.
Ann-Marie og Lisbeth

18. april 2024

Ikke anvendelig for folk med gangbesvær

Ser på hjemmeside, at der er "handicapvenlige " forhold i city2.
Da vi skal ud, kan vi vælge at gå op ad alle trapper inde i bio, eller op ad trapper ved udgangen.
Ved forespørgelse, bliver der henvist til elevator, SOM ER EFTER TRAPPERNE....
HVAD F SKER DER FOR JER???
Kommer aldrig mere i jeres bio i city2!!!!! FØJ, for en behandling.
Små piger som ikke kender til hjælp eller kundeservice. I den grad diskrimination.

27. december 2023

TABERFIRMA UDEN LIGE

Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Jeg var i dag ude for en helt urimeligt tarvelig behandling i forbindelse
med et besøg i jeres biograf i Køge. Har fået et gavekort, som jeg gerne vil indløse. Bliver ved kassen mødt af beskeden om, at gavekortet
allerede er brugt, og derfor ikke kan indløses. Der henvises til telefonisk kundeservice, som ikke vil foretage sig noget, og beder om, at jeg sender en mail. Helt ærligt, jeg står i biografen med en uåbnet gaveæske, jeg fik sidste jul - OG HAR ENDDA KVITTERINGEN MED. Kundeservice fortæller mig, at gavekortet er brugt d. 18. marts. Jeg kan fortælle jer, at jeg var
på arbejde den 18. marts - så det kan slet ikke lade sig gøre, at jeg har
brugt gavekortet dér. Det her er da om noget virkelig tarvelig
behandling, og spild af min tid. Jeg havde set frem til en hyggelig aften i
biografen, men det blev så ikke til noget alligevel.

I er til grin - har jeg lyst til at sige, men det er jo i virkeligheden mig, der er taberen i det her, for taget jeres anmeldelser i betragtning, ser det ikke ud til, at I har tænkt jer at røre en finger eller forholde jer til kritikken. Og gavekortet udløber i øvrigt om 3 dage - men I oplyser om behandlingstid på 10 dage i mailen. I kan da rende og hoppe..

20. december 2023

Bestilte billet til en film online og…

Jeg er ikke bioplus medlem. Her er det kun muligt at refunderer billetten.

Telefonisk henvendelse kan INTET gøre for dig.

Oldnordisk film burde det hedde....

28. april 2022

OldNordisk Film!

OLD-Nordisk Film.
Fik tilsendt en digital fribillet som undskyldning. Den digitale billet kan dog ikke bruges online - kun i biografen, så man kan ikke bestille plads hjemmefra. Virkelig gammeldags og spild af kunders tid. Så jeg fik den ikke brugt alligevel.

17. marts 2022

DÅRLIG service

DÅRLIG service.
Min mand bestilte 2 billetter og betalte til biografen i Kolding storcenter.
Desværre blev jeg syg på dagen og min mand skriver til kundeservice at vi er forhindret ( corona taget i betragtning) tager man INGEN chancer og passer på og bliver hjemme!
De henviser til, at man skal møde op personligt😳 ( i en corona tid)
Eller have ringet. Men grundet travlhed ved tlf - ender det med et skriv.

Vi vil ikke have penge tilbage- blot mulighed for at komme en anden ( rask) dag.
Men de nægter at give sig- nægter at give nogen former for service.
Henholder i samtlige mails at paragrafferne siger sådan og sådan.

Helt ærligt!!

Slut med at støtte så firkantet et firma- som ikke tænker en pandemi ind i deres kunde håndtering

13. december 2020

Manglende levering af gavekort

Bestilte gavekort til bif-billetter for 400,- De bruger så en underleverandør, GoGift, som hverken svarer på mailhenvendelser (efter 2 uger) eller sender besked ud om forsinkelser. Jeg kontaktede dem telefonisk og fik at vide at de desværre ikke havde mulighed for at besvare mails eller sende besked ud om forsinkelser (øh...??) og den venlige dame kunne også fortælle at min ordre endnu ikke var pakket...(2 uger efter bestilling...)
På Nordisk Films website får man ikke noget at vide om at de samarbejder med en underleverandør eller at man skal regne med flere ugers leveringstid - så herfra 1 stjerne for en helt igennem dårlig oplevelse.

10. december 2020

Mega dårlig service

Mega dårlig service.
Ringer til dem om fredagen for at få refunderet mine billetter høre intet fra dem ringer til dem i dag tirsdag får at høre hvornår jeg får mine penge de informere mig og de ikke har fået min mail som jeg ellers har sendt og nu kan jeg ikke få mine penge tilbage igen.
Mega skod service sidste gange jeg nogle sinde benytter mig af disse biografer.

8. december 2020

Altid kun oplevet god kundeservice

Altid kun oplevet god kundeservice, både over Facebook hvor de altid er behjælpelige.
Blev syg under en forestilling i Palads, hvor der var stor hjælp fra personalets side med det samme. Vi måtte afbryde filmen, og personalet gav os 4 billetter til en ny film, da de syntes det var ærgeligt for vores børn. Det er simpelthen så fin service, udover det sædvanelige.

16. februar 2020

Elendigt at man kun kan afbestille…

Elendigt at man kun kan afbestille biletter ved at møde op i biografen, elendigt kundeservice, CinemaxX kan sjovt nok godt finde ud af at refunder biletter helt op til en time inden fremvisning, og kommer derfor nok til at være fortrukken bio herfra. Elendig kundeservice

29. december 2019

skider på os

NF Bio skider mere og mere på deres kunder. Sætter deres priser op, men deres service ned. Håber at folk snart stopper med at se film hos dem, så de kan se hvor meget det går os på....

28. december 2019

Dejlig biografoplevelse i Nordisk Film Odense

Vi var 4 afsted for at se før frost i Odense (banegårdscentret). 2 kørestolsbrugere og 2 ledsagere. En mega fin oplevelse, søde og hjælpsomme personaler, som både hjalp med at komme op i elevator, lift til salen, fjerne sæder så vi kunne sidde rigtigt i rækken.
En helt igennem dejlig oplevelse (ikke sidste gang vi gør det)

3. februar 2019

skruet helt ned for lysstyrken! for at spare penge ! Langt fra okay ! (Herning Bio)

Hej !

jeg og min kammerart har næsten lige set:FANTASTISKE SKABNINGER: GRINDELWALDS FORBRYDELSER i Herning bio som stoppet her kl 23.30. d12-12-2018 hvor vi sad i bio 6 række 9 sæde 1 og 3.

Jeg har aldrig oplevet noget så dårligt i alle de år jeg er kommet i Herning biograf ! under hele spille længden var der skruet helt ned for lysstyrken så hele filmen var meget mørklagt. ! selv de 6 standard lysstyrker mit eget tv her hjemme har, er bedre lysstyrke end det som blev vist i biografen her idag ! vildt at tænke på at når mit 65tommer tv står på den af dem med mest lystyrke bruger det 260wat. men når jeg har taget den svageste standard bruger det kun 64wat. og stadig bedre lysstyrke end det som blev vist under hele filmen !

Jeg kunne ikke undgå at bemærke at vi kun var 6 personer i hele bio 6. Men jeg syntes stadig ikke det er i orden at skrue så langt ned for lysstyrken ! selvom der måske ikke kommer nok penge ind i kassen ! Så må man sku hellere vælge mindre spilledage om ugen !

både mig og min kammerart havde sådan glædet os og virkelig set frem til at se filmen idag ! Men det blev fuldstændig ødelagt pga den dårlige lysstyrke ! istedet for at få en fed oplevelse blev mine øjne trætte under hele filmen og jeg tog mig selv i at falde i søvn 5 gange og var til sidst nød til at læne mig helt frem imod sædet foran mig for at holde mig vågen. Min kammerat havde det fuldstændigt på samme måde og han var endda inde og se Mortal Engines i Herning bio i slutningen af sidste uge. hvor han også sagde at der var fuld power på lysstyrken som normalt når man er i bio.

Men jeg kan da godt se ideen hvis i har kunne reducere jeres strøm forbrug og spare over 75 % af el forbruget.
Men jeg syntes bare langt fra det er okay !

Jeg ville meget heller have have brugt min tid hjemme istedet for den dårlige oplevelse i Herning bio idag, som er mit livs dårligste oplevelse i en biograf ! Spild af ens tid og penge !

Dette her bliver en meget dårlig anmeldelse inde på Trustpilot.dk fra både mig og min kammerat !

13. december 2018

NFbio verdens DÅRLIGSTE kundeservice

Jeg har været medlem af Biozonen/NFBIO siden det startede tilbage i 2001 og har mange blandede oplevelse.
Jeg har dog ALDRIG i mit liv oplevet dårligere kundeservice, som den de ydre i år.
Tit er jeg blevet snydt, fordi de glemmer at scanne mit medlemskort, og skal dermed bruge flere penge på at bibeholde mit VIP medlemskab, som jeg dog har været lige siden det startede.

Når jeg har et spørgsmål og skrive ind til dem, oplevelse jeg at svarene jeg får tilbage er meget nedladende. Hvad der på ingen måde er i orden.
De får dog 2 stjerner, selvom deres ansatte desværre ikke kender til god kundeservice, eller for den sags skyld god opdagelse. Har jeg været rigtig glad for de oplevelser jeg har fået, som f.eks. gratis oplevelse, ser film længe før den kommer op (i gamle dag kunne det være en måned til et år, i dag er det tit kun nogle dage før), set kendte amerikanske skuespiller og meget mere.

Så hvis de kunne ydre en god kundeservice igen, når de laver nogle fejl. (det er jo menneskelige at fejle, så det sker. Indrømmer det i stedet for at benægte det, og påstå at der er kunder den er galt med) Så vil det igen være verdens bedste biografen klub, men indtil da er det kun en biograf klub, som prøver at snyde, når de ser deres snit til det.

29. august 2015

Er dette din virksomhed?