Bio-Brændsel leverer altid til tiden, tit meget hurtigere end lovet. De leverer præcist som man ønsker, og kører over perlegrus uden problemer. De giver besked dagen inden de kommer, og har al... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Brændeleverandør
- nr. 5 af de 9 bedste virksomheder i Leverandør af optændingsbrænde
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bio-Brændsel Danmark salg af træpiller, træbriketter, spåner, tørv og pejsebrænde til private, det offentlige, stor forbrugere og en gros til forhandlerer. Levering af løse træpiller med blæsebil og tip, og fragt levering af pallevarer: træpiller mv.
Huginsvej 12, 4100, Ringsted
- post@bio-dk.dk
- www.bio-dk.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
God kontakt til firma
God kontakt til firma, på trods af travlhed.
Og jeg glæder mig til at modtage mit brænde der fra.
Levering
Levering er ikke i orden… når man har en fast belægning og chaufføren ringer og spørger hvor de skal leveres… skal de ikke leveres ude ved ens låge, hvor der er 20 meter ind til hvor leveringen er bestilt til
Måske jeg skal få leveret fra et andet sted

Besvarelse fra Bio-Brændsel Danmark A/S
Lidt lang leveringstid
Lidt lang leveringstid, men er godt over de har travlt lige nu.😀
Super god hjælp til bestilling over telefonen
Hurtig levering af en super serviceminded fragtmand
Meget fin service
Meget fin service
Træpillerne blev sat af-præsis der hvor jeg havde skrevet -at jeg ville have dem
Tak til chaufføren
Godt flækket Svensk bøgetræ
Godt flækket Svensk bøgetræ. Svensk Bøgetræ gror langsommere end dansk. Derfor, sikkert en bedre brændværdi. Godt leveret også !
Altid god behandling
Altid god behandling. Konkurrencen er hård, og jeg har handlet her i mange år, da jeg ved, at kvaliteten er i top. Tak.
Gennem småsten og grus blev...
10 Paller træpiller leveret indendørs, præcis der hvor jeg ville have dem.
Håbløst arrogant firma der gør som det…
Håbløst arrogant firma der gør som det behager dem. De ligeglade med reklamationer og svarer ikke! Chaufførerne er uforskammede!

Besvarelse fra Bio-Brændsel Danmark A/S
En chauffør der tænker selv.
En chauffør der tænker selv.
Selvom chaufføren ikke havde fået en anvisning kunne denne selv finde ud af at sætte træpillerne i carport - i ly for vejr og vind. Godt tænkt.
Mere chikane end service
Jeg bestilte to paller træpiller til levering. Bad om at blive kontaktet af chauffør ved levering. Skete aldrig, hvorimod pallerne blev smidt uvilkårligt foran døråbning.
Levering af Træpiller
Der skal lyde en stor ros for den gode service fra deres chauffør som leverede endnu en sending Træpiller mandag aften i et rigtig l....vejr men det kunne man bestemt ikke mærke på ham
Super venlig og meget hjælpsom person 👍👍👍
I det mindste var brændet godt og tørt.
Jeg købte tre tårne med ovntørret Eg. Men fik tre med blandet løv.
Desværre druknede min klage til firmaet i Corona og juletid, så jeg troede ikke at de ville svare. Nu har jeg så været i dialog med dem, og har fundet ud af at de selv var blevet snydt. De tilbød at refundere en lille del af pengene. Så jeg er skuffet over at jeg ikke fik eg, men de behandlede klagen pænt og ejeren virkede rigtig flink da jeg snakkede med ham. Og når problemet var at de var blevet snydt af deres leverandør, så kan man jo ikke klandre dem for det.
Fik leveret en palle briketter i denne…
Fik leveret en palle briketter i denne uge som ikke svarede til mine forventninger i forhold til pris og hvad firmaet annoncerer med. Briketterne er revnede og smuldre meget i dårlig indpakning. Er ikke anvendelig til en brændeovn i en pæn stuen uden rengøring med kost og fejebakke. Dårlig kvalitet som jeg ikke skal have igen 😟.
Er så glad og tilfreds med levering og…
Er så glad og tilfreds med levering og placering af mine 8 tårne piller. Dejligt at vinterens varme er i hus.....:) Hilsen Marianne