Bio-Brændsel Danmark A/S Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 86 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er utrolig glade for den hurtige levering, den gode kommunikation og den venlige kundeservice, som gør hele bestillingsprocessen rigtig nem og overskuelig. Mange fremhæver, at de professionelle chauffører er meget hjælpsomme, ringer i forvejen og placerer de solide paller præcist der, hvor man ønsker det på grunden. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med leveringen, idet de oplevede uventede forsinkelser eller at varerne blev sat et forkert sted i forhold til aftalen. Andre personer bemærkede desuden, at der i travle perioder kunne opstå lidt længere ventetid, før de overhovedet modtog deres bestilte brænde.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde over leveringsservicen og fremhæver generelt den hurtige og... Se mere

Service

Mennesker rapporterer stor tilfredshed og positive oplevelser med den gode service. Kunder fremhæver især den... Se mere

Quality

Anmeldere udtrykker generelt tilfredshed og positiv feedback om kvaliteten af produkterne. Forbrugere... Se mere

Product

Forbrugere finder generelt stor tilfredshed med kvaliteten af produkterne. Mange fremhæver de gode varer samt... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med ordren. Forbrugere fremhæver, at det er nemt at bestille... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bio-Brændsel leverer altid til tiden, tit meget hurtigere end lovet. De leverer præcist som man ønsker, og kører over perlegrus uden problemer. De giver besked dagen inden de kommer, og har al... Se mere

God overskuelig hjemmeside nem at bruge. Hurtig levering. Fik 5 paller Træpiller leverer indenfor 5 hverdage og de blev stillet, uden skader, lige der hvor jeg havde skrevet, i bestillingen, at de... Se mere

Enkel hjemmeside og levering indenfor tiden. Og til trods snemængderne, høflig chauffør, som med sin mobil truck trodser lidt ekstra sne, for at levere pallerne tæt på indgangen.

Jeg har netop købt et palletårn ovntørret avnbøg. Dette skete fredag morgen Mandag efter modtog jeg via fragtmand det købte palletårn ovntørret avnbøg. Fuld tilfreds med brænde og meget hurtig leve... Se mere

1. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Brændeleverandør
  2. nr. 5 af de 9 bedste virksomheder i Leverandør af optændingsbrænde

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bio-Brændsel Danmark salg af træpiller, træbriketter, spåner, tørv og pejsebrænde til private, det offentlige, stor forbrugere og en gros til forhandlerer. Levering af løse træpiller med blæsebil og tip, og fragt levering af pallevarer: træpiller mv.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

Gode klodser

Gode klodser. God kommunikation omkring levering. Hurtig levering trods juletid. Ikke mindst - en superflink fragtmand. Han er årsagen til at jeg gider at skrive feedback.

30. december 2025

Ovntørret brænde VÅDT

Jeg havde bestilt ovntørret bøgebrænde fra Sverige. Har aldrig oplevet dårligere brænde. Meget vådt og kan slet ikke forestille mig, at det har været i nærheden af en ovn. Det syder stadig, når det bliver lagt på. Bliver nødt til at blande det med brænde, jeg har købt andetsteds for at det kan brænde. :-( Det eneste gode er, at det er skåret i en god størrelse.

28. september 2025

Hej Bodil

Jeg er meget ked af at høre den oplevelse du har haft med det ovntørrede bøg. Det er bestemt ikke noget jeg genkender fra den feedback jeg har fået fra andre kunder, vi har solgt hundredevis af dem uden en reklamation, så jeg er meget nysgerrig på hvad som er gået galt i din situation.

Jeg kan ikke se vi har været i dialog omkring dette heller, så du må meget gerne tage kontakt til os enten per telefon: 57 60 00 03 eller mail: post@bio-dk.dk

Så håber jeg vi kan få rettet op på dette.

Bio-Brændsel Danmark A/S

De træpiller jeg købte er de dårligste…

De træpiller jeg købte er de dårligste jeg har brugt.
Af en eller anden grund, kan jeg ikke indstille min pilleovn (Ecoteck ravelli r70) til at køre ordentligt med dem, og de danner så mange slakker i brandskålen, at jeg er nødt til at tømme den flere gange dagligt, for at den ikke stopper til.

Selve købsoplevelsen var god.

Hej Erik.
Jeg svarede dig pr email (fra den email der blev brugt ved bestillingen) med alle oplysninger jeg har i mandags.
Og i har ikke reageret endnu.
Det kan selvfølgelig være på grund af travlhed her før jul.

3. november 2025

Hej Jakob

Jeg er meget ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse med nogen af de træpiller vi sælger. Jeg har ikke haft en lignende reklamation i år, så jeg er meget nysgerrig på hvad du har købt.

Jeg kan dog ikke finde dig ud fra dit navn. Kan du ikke sende en mail til post@bio-dk.dk med et ordrenummer, leveringsadresse e.l., så vi kan få opklaret dette?

De bedste anbefalinger til Bio-Brændsel

De giver besked dagen inden de kommer, og har altid god service.

Træpillerne brænder rigtig godt, og holder de værdier de er solgt med.

De bedste anbefalinger herfra.

3. december 2025

Hej Jesper

Jeg kan ikke finde nogen kommunikation fra dig ift., at vi ikke har løst leveringen til dig godt nok.
Jeg beklager dog meget hvis dette er tilfældet, og du skal være velkommen til at kontakte os på post@bio-dk.dk, så vi kan få rettet op på sagen.

God levering.

Pænt brænde, godt afdækket, og så blev det leveret af en chauffør som kunne tænke. Brændet blev lige så fint skubbet ind i min carport, trods det at jeg ikke var hjemme og kunne opfordre til dette.

30. september 2025