Fik anbefalet bino.dk af en bekendt, fordi prisen på en vikle/slynge var god hos dem (billigere end andre steder). Bestilte fredag eftermiddag, ordren blev sendt mandag, og tirsdag havde jeg min nye s... Se mere
Jeg har bestilt en juniorseng fra web-shoppen. Gik fint at finde rundt og bestille. Varen kom dog ikke så hurtigt som forventet og da den ankom, svarede billedet fra nettet ikke overens med sengen vi... Se mere
Jeg fik ikke min vare, men de trak beløbet fra min konto dagen efter bestillingen. Jeg prøvede at kontakte dem over email og tlf. de efterfølgende tre dage, men uden held. Tlf nummeret kunne ikke... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
hos Bino børnemøbler har vi en online shop, hvor du kan købe møbler til børneværelset og babyværelset. Vi har også et udvalg af det prisbelønnede sanselegetøj fra TAF Toys. Det skilkler sig ud med unik design udviklet i samarbejde med børnepsykologer, pædagoger, børnespecialister.
Mosedraget 11, 8920, Randers NV
- www.bino.dk
Dårlig kvalitet, bøvl og ringe service
Her er vores oplevelse med Bino:
Kære Bino
Vi skrive til jer vedr. Jeres væghængte puslebord med hylder.
Puslebordet passer ideelt hjem hos os da vi ikke har plads til et almindeligt puslebord.
Men vi har haft virkelig meget bøvl med puslebordet.
Det første puslebord er købt i januar 2015. Det har vi 3 gange haft problemer med da de 'arme' der holder puslepladen på plads ikke har kunnet holde. Ventetiden har alle gange været meget lang og vi har måtte pusle vores lille søn på badeværelsesgulvet. 3. gang vi henvender os i Ønskebørn tilbyder de os et nyt puslebord og forklare at producenten har valgt at få fremstillet nogle nye og forbedrede 'arme'.
Dette puslebord venter vi 5 uger på. Vi får afhentet det i butikken, pakket ud og hængt op. Her mangler så 1 hylde og en skrue er skruet så tæt på træet af det er flækket. Vi henvender os igen i ønskebørn og får et nyt bord hjem. Dette puslebord er heller ikke i orden. På fronten er malingen løbet flere steder. Jeg henvender mig igen i ønskebørn. De har ikke flere på lager og tilbyder mig igen pengene retur. Jeg har brug for et puslebord så vi aftaler jeg køre til Ønskebørns hovedkontor i Horsens. Det puslebord de har fundet frem til mig pakker vi sammen op derude. Det er også flækket 2 steder og jeg vil derfor ikke have det. Vi pakker endnu et op. Her er malerarbejdet ikke særlig pænt på siden af bordet. Jeg vælger dog at tage puslebordet med hjem da jeg virkelig ikke kan undvære puslepladsen til min søn længere.
Jeg synes ikke jeres kvalitet matcher prisen på 1.499 kr. Kunne forstå hvis det var et discount produkt.
Jeg håber vi kan nå til enighed omkring en kompensation for alt det bøvl og den lange ventetid.
Binos svar:
Det lyder til at I har været meget uheldige med Jeres puslebord.
Jeg kan forstå I har været hos Ønskebørn og fået et nyt puslebord efter gennemgang af diverse.
Vi har i starten haft problemer med arme der holder pladen men den er som du nok kan se på det nye lavet i en noget stærkere udgave.
Det er selvfølgelig beklageligt at I har brugt så meget tid på det men der er ikke andet vi kan gøre her fra idet I jo har fået et nyt.
Med venlig hilsen / Kind regards
BINO A/S
Super oplevelse.
Hurtig levering. Alt var som det skulle være. Kan helt sikkert anbefale at handle ved Bino.dk.
Tilfreds
Kan kun anbefale bino.dk, har handlet der 2 gange og har hver gang været yderst tilfreds
Fantastisk Service
Vi bor i Shanghai og koebte en kravlegaard hos Bino, som Bino efterfoelgende fik sendt til os i Shanghai. Fantastisk service hele vejen igennem fra Bino. Vi havde kravlegaarden hjemme hos os i Shanghai to dage efter at den blev bestilt. Hurtige, praecise svar paa emails. Bedste service jeg har oplevet ved nethandel nogensinde!
Amanda startpakke. Ingen finger at sætte
Det er første gang min kæreste og jeg skal have et barn - derfor skal alt selvfølgelig være perfekt. Jeg har tjekket rigtig mange steder efter møbler, som ville være gode for vores baby. Vi har købt en startpakke med nogle Amanda møbler, hvilket var noget billigere end at købe møblerne individuelt. Heldigvis var alt nemt at samle og ingen fejl i hverken levering, møbler eller service. Møblerne blev leveret dagen efter jeg havde bestilt det - endda på et aftalt tidspunkt.
Kan anbefales - bruger dem selv til barn nummer 2 en dag ;)
- Mikkel
Køb aldrig Amande puslekommode her, dårlig kvalitet.Firmaet har endvidre en meget dårlig service
I dec. 2012 bestilte jeg en Amanda puslekommode til mit kommende barnebarn, det skulle være en dejlig gave til min søn og svigerdatter . Men glæden var kort . Det blev samlet og taget i brug i midten af marts 2013,dog skal siges at der manglede en liste og der var ingen brugsanvisning med !! Allerede ca 2mrd efter begyndte det at falde fra hinnanden, det blev ledløs...skinnerne gik af og kuglerne raslede af... vi klagede og fik
tilsendt en ny, de indrømmede at de havde haft en del problemer med kommoden.
Den nye kommode blev samlet i december , efter det unge par var flyttet i ny lejlighed, Men allerede i feb 2014 var der igen de samme problemer ,skinnerne faldt af og kuglerne fløj ud, vi kontaktede så firmaet igen , de ville sende nye skinner men det ønskede vi ikke . Fra feb til nu, den 10 maj har vi mailet mange gange de svare ikke på mail , en gang er telefonen blevet knaldet på efter en "hidsig" kvinde havde råbt i telefonen. De har lovet os pengene tilbage , det ville vi gerne så de kunne købe et andet, det har vi heller ikke fået, de ville sende en fragtmand efter kommoden, han har heller ikke været der. så nu har vi kontaktet forbrugerrådet og de ser nærme på sagen.
Fantastisk!
Min oplevelse med Bino.dk har været ikke mindre end fantastisk!
Idag omkring kl. 11 bestilte jeg en tremmeseng og en puslekommode (og der var endda 1200 kroners rabat i alt!). Modtog en ordrebekræftelse kort efter - dog røg den ind under "junk", så den skulle lige flyttes ind i indbakken.
En halv time senere modtog jeg en mail fra en medarbejder ved navn Anna, som spurgte mig om jeg var hjemme mellem 17.30-18.30, da hun skulle til Århus (hvor jeg bor) idag. Efter 20-30 minutters skriveri mellem hende og jeg, fik vi så planlagt noget. Og cirka kl. 18.15 idag stod kasserne med møbler i min lejlighed.
- og så slap jeg for at tage fri imorgen eller en af de andre dage for at vente på en GSL leverandør.
Og så fik jeg at vide at jeg endelig måtte skrive hvis jeg havde spørgsmål eller andet.
Det er vidst hvad man kan kalde fantastisk service. Kan kun anbefale denne hjemmeside - og et kæmpe TAK til hende den søde medarbejder Anna, både for den gode service, levering og de hurtige svar på mail. :-D
Rigtig god service
Jeg bestilte en ammepude, og oplevede en god kommunikation fra bino.dk samt levering dagen efter bestilling - kan varmt anbefales.
kan klart anbefales
Har handlet hos Bino.dk flere gange nu. hver gang har jeg fået dem efter få dage. Prisen og kvaliteten er god på alle møblerne.
Dårlig kvalitet og ringe service!
Vi bestilte en Amanda puslekommode, men følgende var ikke i orden:
1) Da vi skulle montere kommoden var der fejl i brugsanvisningen, da skuffer og sidestykkerne ikke passede sammen. Så vi måtte afmontere igen og vende skabet 360 grader, for at få skufferne til at passe.
2) Et tværstykke var længere end de andre, hvilket resulterede i, at selve samlingen var ustabil og sidestykkerne bøjede ud af. Skinnerne til skufferne gik i stykker, da de ikke passede ind.
3) Jeg ringede ind og fortalte hvad problemet var, men blev mødt med en del modstand (nærrmest som om jeg stod og fandt på problemer) og at de påstod, at et nyt tværstykke og nye skinner ville løse problemet. Jeg sagde, at jeg helst vil have pengene tilbage og de kunne få deres skab, fordi jeg mente at over 50% af skabet ikke var optimalt. Jeg måtte selv sørge for transport - der var 2 dage tilbage til min termin og jeg orkede virkelig ikke at skulle bøvle med at sende retur også fordi vi havde smidt kasser og emballage ud i den tro at tingene var i orden. Jeg gik med til at få tilsendt et nyt tværstykke og skinner - i dag står jeg med en puslekommode, som er af virkelig ringe kvalitet, de 2 øverste skuffer vil ikke lukke på trods af at jeg har skiftet til de nye skinner - jeg ved ikke, tror det er noget hjemmelavet træværk, som de selv samler - det virker ikke særligt professionelt og af dårlig kvalitet. Jeg er virkelig ked af mit skab, men pga servicen orker jeg ikke at sende retur og skulle betale for noget som ikke er i orden. Kan ikke anbefale det til nogen!

Besvarelse fra Bino
Fin tremmeseng og super hurtig levering!
Der er ikke så meget andet at sige end at Bino,dk er en blanding af professionalitet og meget personlig service. Jeg havde et par spørgsmål omkring en af deres tremmesenge og jeg fik en rigtig god service. Hurtig levering og god kvalitet til prisen.
Fin vare, men ankom uden samlevejledning.
Bestilte en puslekommode, som ankom som ventet og var som ventet. Som lovet på hjemmesiden, fulgte der til gengæld ingen samlevejledning med, hvorfor jeg om aftenen mailede og brokkede mig. Trods det var aften, fik jeg hurtigt svar og fik en indscannet kopi af samlevejledningen i min indbakke, kort efter. Så det endte godt, trods en ærgerlig start.
Ingen anmærkninger
Super fin service.
Bestilte torsdag aften, fik mine varer mandag morgen og alt var som det skulle være.
Anbefaling herfra.
hurtig levering
kendte ikke til bino før men lavede en bestilling på en tremmeseng og 2 dage efter kom den med GLS - super service og god kvalitets seng.
Perfekt
Det var en rigtig god oplevelse at købe min datters nye seng ved Bino.dk. Jeg har anbefalet siden til venner og familie.
Bestilte kl. 12.30, og kl. 9.50 næste morgen var varen ankommet. Det kan ikke blive bedre :) Selve sengen virker også til at være af god kvalitet.
Rigtig fin service
Jeg fik varerne efter 5 dage uden problemer eller bøvl.
Fine varer af god kvalitet.
De lovede at sende varerne indenfor et døgn, men det tog noget længere tid. Dog synes jeg, at det gik rimelig hurtigt.
Ok hurtig levering og fint produkt
Kan klart anbefales. Ingen problemer
Professionel og pålidelig virksomhed, der hurtigt leverer varen.
Det er en nem og overskuelig hjemmeside. Varen bliver hurtigt sendt afsted. Det er nogle fantastiske ting de har, som jeg kan anbefale til alle med små børn.
Super god service
Kan ikke sige andet end at de super søde, hjælpsomme og forståelige. Fik et puslebord med en skramme. Jeg skrev til dem og kunne vælge at få delen skiftet eller få noget legetøj som kompensation. Dagen efter modtag jeg et dejligt stykke legetøj til en værdi af 200,- (puslebordet kostede 500)
Vil ikke tøve med at handle der igen!