167kr for en lille ret på Wolt, og så skal man simpelthen bestille ris ved siden af. Så nu står vi herhjemme og koger ris 😂 Opdatering: Det smager nu meget godt 😊
World class Indian food. Jeg har rejst meget rundt i verden og prøvet autentisk indisk mad. B'india er helt i toppen over den bedste indiske restaurant.
Rigtig god mad, god betjening og maden var færdig 2 minutter før aftalt tid. Skal helt sikkert have mad derfra igen. Ps: gode garlic naan
Virkelig godt, kan klart anbefales. Maden var varm og smagte rigtig godt
Bindia er en lokal kæde af Indiske Take Away & Dine-Ins i København siden 2003. Amer Sulman er grundlæggeren af og hovedkokken for Bindia. Hos Bindia laver vi certificeret økologisk og sund indisk mad (30-60%) - også vegansk - uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Vi bruger ikke forarbejdet mad eller frituresteger og vi tilsætter ikke hverken animalsk fedt eller farvestoffer. Vi har haft Det Økologiske Spisemærke siden 2015, hvor vi som de første i Skandinavien inden for det indiske køkken satte fokus på økologien. Og vi har en klar målsætning om forsat at blive endnu grønnere. Vores mad er inspireret af Ayurvediske opskrifter og Bindia tilbyder formentlig de største portionstørrelser af retter blandt al indisk take away. I Ayurveda fungerer mad nemlig som forebyggende medicin og som den primære drivkraft bag at holde din krop sund og dit immunforsvar stærkt. Bindia betragtes som et af de bedste indiske take-away og dine-in steder – så meget at vi nu har åbnet hele 6 steder i København. Vi har nærmest intet madspild – faktisk har vi så lidt at bevægelsen mod madspild, Too Good To Go fandt det unødvendigt at inkludere os på deres app og platform, selvom vi allerede havde underskrevet en kontrakt om samarbejde. De gode, gammeldags metoder i det indiske køkken giver nemlig maden en naturlig og bæredygtig holdbarhed. Desuden har vi alle vores madvarer på køl, og den endelige ret laves først, når du bestiller den - og vi bruger aldrig mere, end det du får. Alt fra vores bæreposer, menukort og take-away-skåle er fremstillet af 100% genanvendt, ubleget papir. Både vores poser og menukort kan sorteres som papir - men vi anbefaler at man genanvender posen så meget som muligt først. For at skålene skal kunne tåle den varme, flydende mad, er en tynd plast-coating på indersiden nødvendig. Derfor skal skåle og tilhørende låg sorteres som almindeligt husholdningsaffald. Vi støtter organisationen Plastic Change, fordi vi også vil være med til at gøre en aktiv forskel for miljøet. Al vores strøm kommer fra vedvarende energikilder certificeret af vores el-leverandør Natur Energi.
Valby Langgade 82A, 2500, Valby, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Så nu står vi herhjemme og koger ris 😂
Opdatering: Det smager nu meget godt 😊

Virkelig godt, kan klart anbefales. Maden var varm og smagte rigtig godt
Maden smagte rigtig godt og så til en god pris

World class Indian food.

Besvarelse fra Bindia - Valby
Rigtig god mad, god betjening og maden var færdig 2 minutter før aftalt tid.
Skal helt sikkert have mad derfra igen.
Ps: gode garlic naan

Besvarelse fra Bindia - Valby
Rigtig god service og god mad! Jeg fik snakket med en af de ansatte som gav mig god service i Valby: 2972 9020.
Kommer helt sikkert igen!