Volgens afspraak geleverd Eerst mailcontact gehad en gevraagd of het betreffende onderdeel in voorraad was Daarna via site besteld Levertijd was 4-5 werkdagen gisteren in ontvangst genomen On... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Laatst een bestelling gedaan, order helaas nooit aangekomen. Contact opgenomen via Facebook en had binnen 15 minuten concreet antwoord. Order was wel verzonden (zonder track&trace weliswaar) maar er w... Se mere
Half januari een bmw dashcam Car Eye gekocht. Veilig betaald via PayPal en 2 dagen later al bezorgd via PostNL. Ik had de slechte reviews wel gelezen, maar gezien ik verzekerd ben tegen aankopen via i... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede klantenservice en juiste levering. Afgelopen week een voorruitrubber seal besteld voor een BMW Z4 Coupé. Deze was moeilijk te plaatsen waarna ik vroeg om bevestiging vh bestelde artikel. Dit is... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
"Ons bestaansrecht is samen te vatten in drie letters: BMW. BimmerParts levert alles op het gebied van originele (merk)onderdelen, accessoires, styling & tuning, exclusief voor de BMW-rijder. Of u nu een sportieve of zakelijke rijder betreft. In het bezit bent van een BMW met historie of een spiksplinternieuw exemplaar; zolang het BMW-bloed kruipt waar het niet gaan kan, bent u bij ons aan het juiste adres!" -------------- Wellicht heeft u inmiddels via bronnen vernomen dat de webwinkel BimmerParts Januari 2018 over is genomen. Graag komen wij met u in contact om uw ervaring te bespreken en te kijken of wij u van dienst kunnen zijn. Wij vragen u daarom een e-mail te sturen naar info@bimmerparts.nl en voor meer informatie omtrent de overname verwijzen we u naar www.bimmerparts.nl Met vriendelijke groet, Team BimmerParts
Kontaktoplysninger
Volgens afspraak geleverd
Volgens afspraak geleverd
Daarna via site besteld
Levertijd was 4-5 werkdagen gisteren in ontvangst genomen
Onderdeel was goed verpakt nu nog inbouwen en testen maar dat zal wel goed komen

Top mannen
Al meerdere onderdelen/ accessoires gekocht. Altijd super service en perfect op de hoogte gehouden over status bestelling.
Wat mij betreft duim omhoog 👍👍

Besvarelse fra BimmerParts
Goede klantenservice en juiste…
Goede klantenservice en juiste levering.
Afgelopen week een voorruitrubber seal besteld voor een BMW Z4 Coupé. Deze was moeilijk te plaatsen waarna ik vroeg om bevestiging vh bestelde artikel. Dit is uitgezocht door Bimmer, maar ze hebben ook nog contact gehad met BMW zelf om het e.e.a. uit te zoeken. Mijn ervaring is dus erg positief. Op tijd geleverd, juiste artikel en goede klantenservice.
Heb na een maand nog mijn refund niet…
Heb na een maand nog mijn refund niet terug en reageren ook niet per mail. Ontzettend slechte zaak natuurlijk en ga indien ik niets meer hoor juridische stappen nemen.

Toppie!!
Gisteren een set lampen voor de auto besteld. Vandaag begin de middag al binnen. Grote klasse.
Duidelijke webshop, met extra kans om alles nog eens te checken voor je definitief besteld. Ik zeg tot de volgende keer👍
Wat een geweldige zaak en wat een…
Wat een geweldige zaak en wat een service Van deze winkel klasse ga zo door een tevreden klant van Marcel uit delft
Keurig opgelost, top
De door mij bestelde bmw sleutelhanger bleek defect te zijn. Na een melding gemaakt te hebben kreeg ik keurig een bericht van bimmerparts.nl dat ze mij een nieuw exemplaar op zullen sturen. Ben zeer tevreden met deze oplossing. Mijn compliment
ze versturen kapotte onderdelen en…
ze versturen kapotte onderdelen en ontkennen dit allemaal! Ik heb er een brandstofpomp gekocht waarvan maar één rubberen slang op zat, zij beweren dat er twee op zaten bij aflevering. Ookal kan je zien op de website foto's dat dit niet het geval is. Zij bieden ook geen compensatie of ruiling voor!!!!!!!
Snelle bezorging product goed.
Er ontbreekt een montagebeschrijving…
Er ontbreekt een montagebeschrijving bij de bestelde onderdelen (o.a. grille, pedalenset).

Drankenhouder voor Bmw z3
Wilde nog gauw een middenconsole, drankjes houder voor de vakantie bestellen voor in de auto.
Kreeg een mail dat deze bij de fabrikant besteld moest worden.
Ik Baalen, in vakantie tijd bestellen (was ik te laat met bestellen)
Tot mijn grote verbazing was de console binnen voor ik op vakantie ging.
Veel plezier van gehad, superrr.
Uitmuntend.

Besvarelse fra BimmerParts
Prijs en kwaliteit zijn prima in orde
Prijs en kwaliteit zijn prima in orde. Alleen levertijd had iets sneller gekund.
Snelle service voor een goede prijs top
Top site 👍🏼
Snelle levering, goede producten en snelle reactie van de klantenservice

Besvarelse fra BimmerParts
Snelle levering en product conform ..
Snelle levering en product conform ... aanrader.
Super geregeld allemaal!!.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.