Det er da den mest rodet billede. 2 ens biler. 2 forskellige tlf nr, og 2 forskellige forhandlere. 1 af bilerne solgt for længe siden. I fortjener ikke en gang 1 stjerne 👎
Seriøst. I skal nok kikke lidt på jeres brugt bils vurdering. Peugeot 407 coupe 2,2 nysynet med fuld servicebog, navigation,hvid læderkabine med el indstilligt sæder plus meget mere. kørt 263... Se mere
Jeg ville sælge min bil og satte den til salg på biltorvet.dk. Da det havde en god app og annoncering er gratis. Det hjælper dog ikke når 80% af henvendelser er scam og svindel. Og de resterende... Se mere
Hold da op hvor er den nye hjemmeside træg. Køre meget langsom og til tider fryser den. Væsenlig dårligere end øvrige kendte bil sites. Mangler hurtig adgang til grunlæggende oplysninger bl.a grøn eje... Se mere
Her kan du finde nye og brugte biler fra de førende bilforhandlere i Danmark. Find nye og brugte biler, nyheder om biler og bilanmeldelser.
Skagensgade 1,1, 2630, Taastrup, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Tidligere var Biltorvet min foretrukne søgemaskine på biler ,men med det nye layout er det blevet rigtig bøvlet - Læs : besværligt at lave specifik søgning , ærgeligt at en god søgemaskine er blevet så ringe det burde jo gå den anden vej ..det må i kunne gøre bedre Biltorvet

Besvarelse fra Biltorvet
Ikke så godt overblik på sitet, mange biler er forkert annonceret fx. angående brændstof, ubrugeligt i forhold til andre.

Besvarelse fra Biltorvet
Jeg har brugt siden meget, og har været godt tilfreds indtil i dag hvor de har ændret siden så den er blevet meget besværlig at bruge.

Besvarelse fra Biltorvet
Har fejl i data om bilmodeller der ikke eksisterer. Når man henvender sig til virksomheden får man et kilometerlangt skema man kan udfylde for at rette et enkelt tal (antallet af gear), som er forkert.
I den grad dårlig support at gøre det til kundens problem at de har fejl i deres data.

Besvarelse fra Biltorvet
Hamrende ligeglade med alt bare salget går igennem.... tjek lige din baglomme inden du går ud 😉
Vi har købt en Volvo v40 igennem biltorvet Nørresundby. Vi var blevet lovet to nøgler. Vi fik to nøgler, hvor den ene ikke virkede. Vi fandt så senere ud af, at den ene nøgle var til en helt anden Volvo.
Vi har flere gange haft kontaktet bilsælgerne, hvor vi først blev lovet at det skulle de nok få styr på. Fjerde og sidste gang jeg snakkede med dem, sagde de bare"Vi sælger tit med kun 1 nøgle og det kan vi ikke gøre noget ved".
Prøver på at uploade min bil, men først så kan den ikke finde den via nummerpladen, bagefter vil den ikke uploade billeder. Prøvede først på telefonen, men der kan man ikke engang trykke på mange af fanerne, bagefter på computer det blev lidt bedre men det lykkedes heller ikke. De virker som om de gerne vil vinde markedsandele siden de reklamerer aggressivt rundt omkring i bybilledet, men når deres hjemmeside er så fyldt med fejl, og de heller ikke har en app til mobilbrugere, så er det ikke lige foreløbig min foretrukne salgsside. Men fedt at det er gratis ;-)
Jeg havde problemer med at oploade en papegøjeplade bil som er privat ejet. Efter møje og besvær og en stor indsats fra Biltorvets side er det nu endelig kommet på plads.
Så stor ros til teamet for deres store tålmodighed og imødekommenhed , med en tidligere utilfreds kunde.
Et firma der tager en alvorlig når man skriver til dem så 5 stjerner herfra
Det er jo svært at klage over noget som er gratis, men det vil trods alt gøre sitet mere attraktivt, hvis der lige var en "rapporter scam" knap på den email i sender når en "kunde" henvender sig på en annonce.
En tekst som denne stinker jo langt væk af copy/paste og fup og fidus:
Brugeren skriver følgende:
I'm interested in your car.Are you the owner or an agent?What is your final selling price?Please contact me via my email address bryanparker190(a)gmail.com
Brugerens oplysninger:
Navn: Bryan Parker
Email: bryanparker190(a)gmail.com
Tlf:

Besvarelse fra Biltorvet
Biltorvets nye beta version fungerer super godt.
Det var en stor hjælp til da vi skulle købe nyere brugt bil
Biltorvet.dk kan anbefales smile-humørikon
Gratis for privatpersoner, og annoncen kommer også lynhurtigt gratis på autouncle.dk smile-humørikon
Jeg vil blot rose jeres anmelder for hans fremragende måde at skrive på. Helt uhøjtideligt og meget professionelt. Tendensen indenfor bilanmeldelser er desværre, at det efterhånden er livsstilseksperter eller kendisser uden faglig kunnen, der skriver anmeldelserne. Så et meget stort plus til jer/ham, for det er sgu værd at læse. Vi er en del, der spændt følger med i, hvornår der kommer nye anmeldelser. Gerne de sprøde biler med smukt design.
Så thumbs up til jeres anmeldelser herfra!
Godt alternativ til alle andre Bilbaser og så er den endda gratis. Er der spørgsmål og skriver man til kundeservice er der hurtigt svar og evt. fejl og opdateringer rettet.
Køretøjer sælges bedre på en site som udelukkende er for køretøjer.
Har man prøvet nogle gange på at få info om en bil der kunne være interessant, giver man op, det går ekstremt langsomt og det er på trods af at jeg benytter den absolut nyeste version af Google Chrome.

Besvarelse fra Biltorvet
Da jeg skulle have min første bil var jeg meget usikker på hvad jeg skulle vælge. Jeg kiggede lidt på nettet og tog op til bilhuset i vodskov. Der fik jeg en rigtig god service. Sælgerne var imødekommende og hjælpsomme. Jeg endte med at tage op og købe en dejlig Kia Picanto hos Bilhuset og jeg har ikke fortrudt det et sekund. Bilen kører godt og jeg er meget glad for jeg valgte at handle hos Bilhuset. Jeg kan varmt anbefale dette til andre.
Når jeg sidder og kigger jeres side igennem springer den op midt i det hele for at den skal opdatere så jeg kan se nogle flere biler, hvorfor? overvej da at lave nogle sider man kan kigge på istedet for at jeg skal sidde og arbejde i at finde rundt hvor jeg har været? og så har i en begrænsning på max 1000 pr søgning, kunne forestille mig at det havde noget at gøre med at det hele skal ligge på samme side, synes det fungerer elendigt. for da slet ikke at komme ind og kommentere på firma profilerne? nu har jeg sat i snart 20 minutter og ventet på at den gider vise mig hvilke biler min lokale forhandler har stående, men uden så meget som at have set skyggen af det endnu

Besvarelse fra Biltorvet
Flot side. Super pænt set-up, men alt det kommer til kort, når man prøver at søge efter en bil. Jeg vil som garvet internet bruger mene at jeg har nogenlunde forstand på at søge efter noget, på enhver side. Når man ankommer til jeres Home screen, så kan man se den basis søgning, så man hurtigt kan søge efter en bil. Men hvis man nu F.eks indtaster Ford Mondeo, så viser den "counter", godt nok, hvor mange biler i har på jeres side, som matcher min indtastning, men når man så trykker søg, så kommer der en Advanceret menu frem lige efter, men ingen biler at se.? Nå, men, så tænker jeg at jeg nok bliver nød til at lave en lille entry i jeres advanceret sektion for at få nogle biler frem på min skærm, men nej. Det er bare en blank side. Jeg har prøver alt muligt kryptisk, men uden resultat. For at udelukke at det kunne være min computer, så har jeg også prøvet andre medier i form af tablets og laptops, men med samme resultat. Er sikker på at der er en god forklaring på dette problem, men synes ikke at jeres side er så bruger venlig, som den udgiver sig for.
Mvh
Mads Lambrecht
Hold da op hvor er den nye hjemmeside træg. Køre meget langsom og til tider fryser den. Væsenlig dårligere end øvrige kendte bil sites. Mangler hurtig adgang til grunlæggende oplysninger bl.a grøn ejerafgift.