Bilpriser Anmeldelser

1,6

Sender spam mail. Pas på ikke at åbne den. Jeg gjorde det og accepterede IKKE deres betingelser. Trods det kommer der en regning på 880,00 kr. Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det. PAS NU... Se mere

Sender SPAM. Har aldrig været i kontakt med dem. Modtager ligegyldige spammails SVAR Jeg har ikke lyst til, at trykke på noget som helst vedr "afmelde" fra en afsender jeg aldrig har haft noget med... Se mere

Dårlig

PAS PÅ - FUP!

Sender spam mail. Pas på ikke at åbne den.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det.
PAS NU PÅ!

9. oktober 2023

Sender SPAM

Sender SPAM. Har aldrig været i kontakt med dem. Modtager ligegyldige spammails
SVAR
Jeg har ikke lyst til, at trykke på noget som helst vedr "afmelde" fra en afsender jeg aldrig har haft noget med at gøre

1. oktober 2023
Bilpriser-logo

Besvarelse fra Bilpriser

Hej Poul,

Vi har forsøgt at finde ud af hvilke SPAM mails du mener, at du modtager fra bilpriser.dk, og har efter henvendelse til dig ikke modtaget noget svar på dette.

Bilpriser.dk udsender, hver fredag, et nyhedsbrev til de som frivilligt har tilmeldt sig dette, med bil- og autorelaterede nyheder samt tendenser. I alle mails kan modtagere, i bunden af mailen, blot afmelde sig igen, hvis man ikke vil modtage mere og så kommer der ikke flere.

Bilpriser.dk

Stadig helt og aldeles ubrugelige…

Stadig helt og aldeles ubrugelige vurderinger - en Mazda CX3 (2,0 SkyActiv-G 120 Optimum 5d) fra 2016 med 76.000 på tælleren. Vurderet til 130.00 ved køb hos forhandler. De sælges rask væk til mere end 160.000 på bilbasen. Jeg undrer mig over, at de ikke bare lukker og slukker... men der må jo åbenbart stadig være lidt penge i den slags fejlinformationer.

12. januar 2023

Tiden er løbet fra konceptet

Udemærket hjemmeside og App, men efter 14 dage med bilen til salg til en meget rimelig pris, gav jeg op. Kun få interesserede og typisk ønskede de 50% afslag.

Skiftede så til en større SO-ME platform og den var solgt på 1 dag og fik nok 10 henvendelser samme dag.

Jeg tror tiden er løbet fra en så klassisk platform, så det gør jeg ikke igen.

2. februar 2022

Bilpriser.dk skriver at Vi kan købe…

Bilpriser.dk skriver at Vi kan købe Vores bil hos en forhandler til 70.000kr. (Den billigste er pt. til salg til 97.000kr.)

Bilpriser.dk siger vi kan får 40.000kr. for Vores bil, i en byttehandel har Vi dags dato lige fået 78.000kr.

Har oplevet, det alt for tit med Bilpriser.dk -skulle I ikke bare lukke den portal ? -det har været galt i så mange år at selv bilforhandleren ikke bruger hjemmesiden mere, som forsøg på at handle ens bil ned

18. september 2021

Det rene tyveri

Det rene tyveri, budet på min bil var 30.000 lavere end hvad jeg har fået tilbud ved en forhandler ved ren handel. Lad vær at brug det, hvis I vil have den rigtige pris på Jeres bil.

15. juli 2020

Når man giver sådan nogle underbud

Når man giver underbud, er det let nok at garantere prisen. Det virker amatøragtigt, eller også er det bare en side, hvor forhandlerne er enige om, at bilejerne skal oplyses en pris som er garanteret under en "fysisk" forhandler.
Dem komme jeg ikke til at spørge igen.
Føler jeg har spildt min tid - det to en lille halv time at give alle oplysningerne med billed-dokumentation m.m.

29. maj 2019

Skam underbyder !

Skam underbyder
Jeg fik vurderet min bil til 110.000 kr. under det jeg solgte den for privat, og som biler magen til typisk er til salg for.
Spild af penge HOLD JER LANGT VÆK!
Useriøst!

Heldigvis har jeg da ikke brugt mere end 49 kr på dette svindelfortagende.

Vil aldrig benytte bilpriser igen, og fraråde alle andre at bruge dem.

25. juni 2018

5 stjerner uden forbehold

Jeg har netop solgt min 12 år gamle bil via Bilpriser. Jeg føler mig særdeles godt behandlet - både virtuelt og analogt. Kombinationen af det meget store globale marked bilen udbydes på og FDMs høje faglighed, når det kommer til at kontrollere mine egne registreringer af fejl på bilen, gav mig som sælger en god mavefornemmelse. At kontrollen hos FDM afsluttes med en meget enkel slutseddel og salgsprisen indsat på min konto dagen efter, giver mig ingen anden mulighed end de maksimale fem stjerner.

29. juni 2017

Nemt, sikkert og god pris

Jeg uploaded min udførlige beskrivelse i systemet og vupti - 2 dage efter havde jeg en garanteret pris som var bedre end det forhandlere kunne tilbyde mig direkte - og som jeg kunne se private sælge til på DBA/Bilbasen. Jeg slog til og afleverede hos FDM i Hillerød. Få timer efter havde jeg pengene på min konto.

Eneste grund til det ikke blev til 5 stjerner var at jeg i min beskrivelse havde angivet at bilen var uden CD afspiller - mens der i FDM teknikerens rapport stod den skulle være MED Cd afspiller - og jeg blev derfor tilbudt køb med nedslag på kr. 1.900. Et opslag på min side på bilpriser salgsservice viste dog at mit input var rigtigt. Og efter et hurtigt telefonopkald til bilpriser rettede de fejlen og jeg fik det beløb jeg oprindeligt var tiltænkt.

Kan varmt anbefale denne smertefrie måde at sælge sin bil på!
/Mikkel

16. marts 2017

Tip top

Fantastisk glad for beløbet - vidunderligt nemt, en hurtig og professionel respons hos Bilpriser og FDM, og en pris der toppede, hvad 3 forskellige forhandlere havde budt.

2. januar 2017

Useriøst, og kun til fordel for danske brugtvognsforhandlere

I forbindelse med et salg af min bil, blev jeg henvist til bilpriser.dk for at retfærdiggøre bud fra forhandlere, som var voldsomt lave. Jeg fandt ud af at Bilpriser.dk havde sat min bil til langt under halvdelen af, hvad en tilsvarende model koster i Danmark.

Jeg kontaktede Bilpriser.dk med dokumentation for, hvad en tilsvarende bil koster med danske plader. Bilpriser.dk fastholdt at deres vurdering var korrekt, og baserede det på tal på hvad en bil fra Rumænien eller Italien ville koste at importere til Danmark. I den forbindelse gættede man også på hvad afgiften var, og havde derfor reelt ikke nogen dokumentation for den pris bilen blev sat til.

Jeg sendte endnu engang dokumentation fra SKAT og annonce fra nettet hvad min bil bliver solgt til, men lige lidt hjalp det.

Bilpriser.dk er i mine øjne et fuskerfirma af dimensioner. De er en del af Autocom og derfor lefler de for brugtvognsforhandlerne.

Stol derfor IKKE PÅ hvad din bil vurderes til af siden, da det i mange tilfælde er helt hen i vejret, specielt hvis der er tale om specialbiler, som der ikke sælges mange af i Danmark.

26. april 2016

Fik solgt bilen

Den vurderede pris var ikke så god og langt fra det som deres website lagde op til. Det trækker lidt ned i min bedømmelse, at man fremlægger én pris i det automatiske system, og så byder langt fra det i den pris man betaler for. Det skyldes ikke kun ting ved min bil der kan trække ned i prisen, men nok mere, at bilpriser.dk gerne vil sælge nogle vurderinger. Så indtil bilpriser.dk selv vælger at være mere ærlige med den første (gratis) pris, så skal man nok selv lige trække 1/3 fra prisen og være villig til at sælge til det.

Jeg valgte alligevel at acceptere prisen selvom den ikke var særlig god, men det var fordi at jeg var træt af at stå med bilsalget selv. Det betaler man selvfølgelig noget for. Det gik dog ikke så hurtigt som det skulle da de lovede en garanteret pris indenfor 2 hverdage. Efter 3 hverdage var der intet og så kom påsken som jeg også lige skulle vente på. Men så kom prisen så endelig et godt stykke tid forsinket. Det trækker også ned, da man jo betaler for at salget kan gå hurtigt.

Når jeg så endelig havde slugt den halvdårlige pris, og accepterede det på hjemmesiden, så kunne jeg efterfølgende se at FDM på Sjælland slet ikke havde tid indenfor de 5 hverdage man har til at få den inspiceret. På Fyn havde de tid lige præcis efter 5 hverdage, men så skal man jo betale for benzin og bro derover og tilbage igen. Jeg bookede tid på Fyn og skrev til support. Supporten skrev hurtigt og venligt tilbage, at jeg gerne måtte vente på at de havde tid i Hillerød efter ca. 14 dages tid. Det gad jeg ikke lige vente på, så jeg takkede nej og tog til Fyn. Det trækker også lidt ned, at der ikke var tid når man så endelig har accepteret at sælge bilen hurtigt. Trækker op at den venlige kundesupport trods alt var imødekommende.

Da jeg så skulle aflevere bilen hos FDM så fandt de en mindre bule (meget lille) i højre forskærm. Den blev derfor ikke umiddelbart godkendt som beskrevet (selvom jeg havde gjort alt for at beskrive den så godt som muligt). Så vær MEGET grundig med den beskrivelse for selv det mindste vil blive markeret som ikke godkendt, og giver bilpriser ret til nedslag i prisen. Servicen var i øvrigt god hos FDM. Det trækker så bestemt meget op, at bilpriser meget kort tid efter svarede tilbage til FDM, at de IKKE krævede nedslag i prisen på baggrund af det de havde fundet. Man bliver jo ellers lidt nervøs i sådan en situation om de vil kræve en halvdårlig pris sat endnu længere ned. Men det gjorde de altså ikke, og de bibeholdt deres gode, venlige og hurtige service.
2 bankdage efter stod pengene på min konto og bilen var afmeldt. Det var dejlig hurtigt.

Alt i alt er jeg tilfreds og føler mig godt behandlet med fin service på trods af de små bump på vejen. Og jeg kunne godt finde på at bruge servicen igen, hvilket får mig til at give 4 stjerne i alt.

Jeg valgte at bruge servicen fordi 1) Jeg ikke gad at stå med besværet selv at sælge bilen og 2) Det kunne gå nogen lunde hurtigt 3) At man kunne aflevere den til en nogen lunde uvildig part (FDM) i stedet for en forhandler man slet ikke kender (som ville være tilfældet på autocom).

Tak for denne gang.

7. april 2016

Hurtig svar og god pris.

Havde haft min bil til salg på bilbasen og modtaget mange men ofte useriøse henvendelser.

Så forsøgte bilpriser, hvor prisen som blev budt passede med forventningerne.
Afleveringen ved FDM, gik også fint. Bilen passede til det beskrevende.
Og efter aflevering var bilen afmeldt ved SKAT og forsikring, og pengene vi i banken på 2. dagen.
Rigtig god service..
Kan anbefales

17. februar 2016

Hurtigt og problemfrit bilsalg.

Jeg solgte i Januar min bil via bilpriser.dk og kan kun anbefale dette til andre, som ønsker et let, hurtigt og problemfrit salg. Den uvildige FDM gennemgang minimerer risiko for tvister i forbindelse med salget.

Vi satte vores Mondeo til salg mellem jul og nytår og modtog pengene fra salget den 10. januar. Bilen blev solgt til den tilbudte pris. Det tog ca. 10 minutter at uploade data på hjemmesiden og jeg kan kun anbefale bilpriser.dk til andre, som ønsker et hurtigt og problemfrit salg.

29. januar 2016

Uproffesionel og total latterlig lav salgspris

Hejsa

BILPRISER. DK er en del af AUTOCOM.com, da jeg skrev en mail fik jeg svar fra en fra Autocom.com

Gider ikke tærske langhalm på det, men pas på ikke at snyde jer selv i DERES vurdering i forhold til her og nu salg. De skriver til mig, at de benytter statikker/markedet mv., men ved ikke rigtig hvad jeg skal tro på. FØRST TIL MØLLE MEKANIKER der byder eller?. For mig lugter det af hurtige salærpenge.

FORHØR DIG ENDELIG ANDRE STEDER. DET KAN BETALE SIG. Det har jeg erfaret og sparet mig selv for rigtig mange tusinde kroner.

1 stjerne fordi. 1: Total latterlig lav vurdering og virker meget uprofessionelt..

18. januar 2016
Bilpriser-logo

Besvarelse fra Bilpriser

Hej Søren,

Vi har allerede været i kontakt med dig ang. dette. Derfor vil nedenstående svar ligne det svar, vi tidligere har sendt til dig pr. mail.

Vi er kede af, at du synes dårligt om vores service. Vi vil dog gerne understrege, at vi absolut ikke er ude på at snyde nogen og ej heller at nogen skal føle sig snydt. Ja, vi er en del af Autocom.dk koncernen, men nej vi er ikke ”i lommen” på nogen bilforhandlere eller lignende. Både sælger og køber er vores kunder, og vi ønsker at begge parter skal være tilfredse.

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at dette er en gratis service, som man kan vælge at benytte sig af, hvis man vil undgå meget af det arbejde, der medfølger ved salg af sin bil.
Man er ikke forpligtet til at sælge – og man kan blot ignorere den fremsendte pris, hvis man ikke er tilfreds. Hvad der er vigtigt at huske her er, at det for os er en bindende pris uden at have set eller prøvet bilen - derfor skal den tilbudte pris også være realistisk.

Det vi ønsker er at yde en gratis service for dem, som ikke ønsker at stå for sit bilsalg selv.
Vi gør opmærksom på, igennem hele forløbet, at vores bud er en indkøbspris/engrospris.

Vi vil gerne understrege at den pris som bydes står vi 100% ved.
Dvs. at hvis bilen er som beskrevet, så er det den pris sælger vil få i hånden.

I tilfælde af at der måtte være et tab eller en gevinst ved videresalg af køretøjet, vil Bilpriser SalgsService alene stå med denne risiko/mulighed.

Vi ønsker dig held og lykke med dit bilsalg.

Bilpriser.dk Salgsservice