Jeg bestilte en printerpatron hos BillyBlæk, men desværre modtog jeg den aldrig. Distriburøren, DAO, påstod, at de havde afleveret pakken ved min hoveddør, hvilket de dog ikke kunne dokumentere. Efter... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
BillyBlæk.dk bestræber sig på, at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af blækpatroner til markedets bedste priser. Vores hjemmeside er designet så det er nemt og overskueligt, at handle hos os. Vores erfarne team har været i branchen siden 2005, hvilket betyder, at vi har stor viden inden for de fleste aspekter af blæk og toner verdenen. Du kan derfor trygt handle hos BillyBlæk.dk
Hobrovej 55, 2720, Vanløse, USA
Svarer typisk inden for 1 uge
Hermed min anmeldelse af kontakt med BilligBlæk. Jeg sendte nedenstående mail til info mailen, da der var leveret forkerte varer, men har intet hørt derfra. Dvs når man bestiller og får forkerte varer som man informerer om - hører man intet. Derfor kun en stjerne - muligvis skulle der ikke have været nogen. Op til dig selv, om du vil vove forsøget med BilligBlæk!
Mailens ordllyd:
Desværre kan jeg ikke sige, at leverancen var som den skulle. Jeg bestilte bl.a.
Canon PG-540XL / 5222B005 sort XL blækpatron - Kompatibel - 2 stk.
Den ene gik fint i printeren, mens den anden ikke passede. Blev hele tiden skrevet, at den ikke passede til printeren.
Ligeledes var farveprinteren også forkert. Samme besked om at den ikke passede i printeren kom op.
Som det fremgår af fotoet nedenfor, er det to forskellige. Den højre er den der passer i min printer, den venstre er den, I har sendt og som ikke passer. Bl.a findes der nogle "knapper" under mærkaten på den "forkerte". Det samme er tilfældet med den ene sorte patron.

Besvarelse fra BillyBlæk ApS
Jeg bestilte printer patroner kl. 16:58 og tidlig næste dag lå pakken klar hos GLS hos en lokal OK tank til afhentning. - Det er den hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet med en pakke fra et printer patron leverandør. :O) - Så er priserne også rimelige kontra andre leverandører af printer patroner.
BILLYBLÆK i bliver min fremtidige leverandør af printer patroner. :O)
Lyn hurtig levering
Fint når man er ved at løbe tør for blæk
Virkelig gode printerpatroner med stor kapacitet.
Hurtig levering fra dag til dag.
Produkt er som forventet, og nemt at installere.
Nemt at finde vare og lave bestilling. Hurtig betjening og god pris. God kundeservice.
Bedste priser, rigtig hurtig levering og super service. Jeg er meget tilfreds med mit køb og kan kun anbefale denne butik varmt til andre
To tonerkassetter. De kom bare. Den ene ser ud til at fungere fint. Den anden gør nok også.
Jeg bestilte mit blæk den ene dag og dagen efter var det fremme
Bestilte blæk en lørdag eftermiddag. Søndag formiddag blev pakken med blækpatroner leveret. Virkelig hurtig service.
Hurtig levering og denne gang var det bestilte korrekt.
Udvendig pakke var beskadiget, og omslaget på de 2 pakker kopipapir var beskadiget. Om det var i forbindelse med jeres afsendelse eller senere hos Dao, kan jeg ikke udtale mig om. Selve kopipapiret var heldigvis ikke beskadiget.

Besvarelse fra BillyBlæk ApS
Hurtig levering og god kommunikation. Blæk til rimelige priser, også til ældre printere.