Jeg er meget tilfreds med webshoppen. Jeg modtog et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris plus hurtig levering. Derudover opretholder medarbejderne kontakt med kunden, svarer personligt og til tid... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Velkommen til Billigteknik Billigteknik blev grundlagt i 2007 af to studerende. De opdagede, at forhandlere ofte havde de samme produkter til forskellige priser, og at der burde være produkter, der ikke bliver solgt og derfor bliver til overs. Udviklingen går stærkt indenfor denne branche, og forhandlere skal være opdateret med det allernyeste, også selvom sidste års komponenter stadig gør det godt i konkurrencen. Ved at finde og sælge disse produkter, kan vi opnå utroligt lave priser. Billigteknik blev startet på denne præmis, og fra et kælderlokale i Lund begyndte jagten på netop disse produkter. Hovedsædet ligger stadig i Lund, men i nye større lokaler. Virksomheden er vokset til at dække mere end bare computer, og vi arbejder hårdt på at udfylde sortimentet, så vi kan tilbyde prisbillig teknologi til hjemmet. Vi tilstræber også at tilbyde den bedst mulige kundeservice for at give så god en kundeoplevelse som muligt for alle vore kunder. Mottoet er at møde andre som man selv vil mødes. Af samme grund satser vi på personlig og imødekommende service med stor kompetence indenfor områder, hvor vi er eksperter.
- Hurtig levering
- Bestillinger foretaget inden kl 15.00 sendes som regel samme dag.
- Tilpas eller byg din computer
- Opgrader din computer med nye komponenter eller byg en komplet computer hos os til priser der ikke kan slås.
- God kundeservice
- Vores fantastiske kundetjeneste holder åbent alle hverdage fra 10 til 17, og vi er altid tilgængelige via email.
- Bredt udvalg
- Vi tilstræber at kunne tilbyde produkter til alle, til priser for alle. Vores sortiment opdateres løbende, og vi afvikler ofte kampagner med esktra fantastiske priser.
Pionér Allé 1, 6270, Tønder, Sverige
- +46774433334
- kundeservice@billigteknik.dk
- www.billigteknik.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super god service og skarpe priser!
Jeg har handlet hos BilligTeknik.dk flere gange, og hver gang har det været en rigtig god oplevelse. Leveringen er hurtig, og produkterne lever op til beskrivelsen – også når det gælder demo- eller outletvarer. Jeg synes, det er fedt, at man kan finde elektronik til rigtig gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kundeservicen svarer hurtigt og hjælpsomt, og jeg føler mig tryg ved at handle her. Kan varmt anbefales!
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Jeg har ikke fået penge tilbage
Jeg har ikke fået penge tilbage
Jeg fortryd mit køb da den blev sendt. Derfor tog jeg den ikke fra pakkeshoppen så den kunne bliver leveret tilbage til dem. Jeg har stadigvæk ikke fået mine penge tilbage

Besvarelse fra Billigteknik.dk
"Levering inden for 24 timer" er en…
"Levering inden for 24 timer" er en løgn!!!!!!!

mininformation
da jeg gik ind på deres hjemmeside siger de at de har 4,7 stjerne på trustpilot søger dem op de har 2,7 ikke stol på dem

Besvarelse fra Billigteknik.dk
Kæmpe udvalg, men pas på!
Jeg søgte en ipad..
Billigteknik reklamerer med en 6. generation som de lover "Understøtter det nyeste iPadOS"
Det gør 6. generation af ipad 9,7" så bare IKKE!
Den ældste ipad 9,7" der kan opdateres til OS18, er 7. generation fra 2019.
Det virker som om at Billigteknik kun opdaterer priser og ikke opdaterer teksten.
Prisen på 6. generation er generelt sænket ret voldsomt hos Billigteknik og det er der sikkert en god grund til.
Men det er en vigtig detalje at informere kunden korrekt.
Jeg har fundet information på Apple's website.

Besvarelse fra Billigteknik.dk
billigteknik reklamerer med 4.7…
billigteknik.dk reklamerer med 4.7 Trustpilot score på deres hjemmeside. Men det er jo direkte løgn. D. 27-10-2024 er scoren 2.4. for det danske site. Den svenske er 4.7, men det er vildledende og manipulerende, når dette står på den danske side.
Bestilte et cover til mobilen for mere…
Bestilte et cover til mobilen for mere end 3 uger siden, men det er ikke dukket op endnu. Har flere gange forsøgt at få fat i kundeservice, både via telefon og mail, men uden held. Så det var penge ud af vinduet og sidste gang at jeg handler der. Vil bestemt fraråde alle andre at bruge Billigteknik.dk

Super kundeservice
Min oplader jeg havde købt, stoppede med at virke efter et par måneders brug. Efter nem og hurtig kontakt med kundeservice fik jeg leveret en ny, top service.
ADVARSEL.
ADVARSEL.
HAR LIGE KØBT EN NY PC HOS BILLIGTEKNIK. DET VISER SIG DET ER EN MEGET GAMLE PC FYLDT MED VIRUS. HAR LIGE FÅET OPLYST AT GARANTIEN HOS HP UDLØB 29/1.2024. DET VIL SIGE AT GARANTIEN FØRSTE GANG BLEV AKTIVERET FOR 36 MÅNDER SIDEN.
VIL PÅ DET KRAFTIG FRARÅDE KØB PÅ DENNE HJEMMESIDE

Billigteknik
Billigteknik
Jeg var med et reference nummer: DK387726
Som blev betalt på 3847Dkr. Den 3. januar 2024.
Og dette anmeldelse er indlagt den 6.March 2024..uden pengene er returneret.
Har forsøgt, massive, gange, at skrive, til BillgTeknik, at få returneret 3847.Dkr.
Lad være med at købe på hjemmesiden: Billigteknik!
De overholder ikke, hvad de aftales om!
Kenneth Enevold Nielsen-Shin
Danmark
De bedste Hilsner
Kenneth Enevold Nielsen-Shin
Hillerød

Svenskerne kan noget 👍
Kan absolut anbefales 👍 Hurtig levering. Top kvalitet. Mega billigt og meget tilfreds. Ikke sidste gang jeg handler her 👍 Købte gennem butikken Sverige og hurtig levering til Danmark
Tablet er med svensk Windows.
Når man køber en tablet på en dansk hjemmeside og der står den er med dansk, svensk, norsk, finsk og engelsk Windows, forventer man ikke at få en tablet der er installeret med en svensk Windows.
Jeg skrev med det samme, inden jeg begyndte at sætte den op, til dem, men det fik jeg ikke noget ordentligt svar ud af.
Først efter 14 dage, da jeg havde sat den op med alt mulig software m.v. og havde skrevet til dem flere gange kom de med en beskrivelse af, hvordan jeg kunne lave en helt ny installation af en dansk Windows, altså hvor alt bliver slettet og man skal starte helt forfra.
Produktet har så i øvrigt også problemer med tusch skærmen, dels er den meget ufølsom, jeg må bruge en pen, jeg tilfældigvis havde fra en tidligere tablet for at kunne bruge den og dels kan jeg, på trods af at jeg flere gange har forsøgt at kalibrerer skærmen, helt få den til at være OK.
Desuden fremgik det ikke at den første faktura jeg fik, at der var dansk moms. Der var kun svensk moms nummer på. Først efter flere henvendelser lykkedes det at få en faktura, hvoraf det fremgik, at der var dansk moms på.

Ordre ikke modtaget
Bestilte et mobilcover som aldrig er kommet frem. Har forsøgt at kontakt kundeservice to gange, men intet svar!!

Tak skal I have!
Nu har jeg haft min nye brugte PC fra billigteknik og jeg er kun positiv over købet. Rart med en PC som er hurtigere og som kan klare flere opgaver på en gang!
Svarer ikke på mails
Jeg har desværre ikke nået at købe noget hos jer endnu, da I aldrig er vendt tilbage på min mail sendt til jer 5/1-2022. Kort efter satte I prisen op på den vare jeg spurgte ind til, og jeg fik derfor ikke en chance for at købe den til nedsat pris. Hvor lang svartid har I lige?
Tåbelig hjemmeside
Jeg søgte efter 17" skærm, men der kom alt muligt andet.
Ekstremt hurtig levering
Ekstremt hurtig levering. Fint produkt - også selv om det er købt brugt.
Bestilte en bærbar og fik den leveret dagen efter. Rigtig god og hurtig service!