4,0

God

Hurtigtig levering

Jeg giver "kun" 4 stjerner fordi jeg synes I tager en høj pris for levering. Derudover mangler der mulighed for at vælge udlevering via Pakkeboksen. Men ellers god hjemmeside og meget hurtig ekspedition.

30. juli 2015

Espressomaskinekøb forløb perfekt!

Købte en Jura espressomaskine til min arbejdsplads.
Billigste leverandør var billig import, og vi modtog allerede mail to timer efter vores bestilling, med pakkenummer på forsendelsen, så vi kunne følge den.
Dagen efter modtog vi maskinen, og alle medarbejdere nyder nu dagligt den lækre kaffe mv. fra dette vidunder af en maskine :)
Tak for hurtig og effektiv kommunikation og ekspedition!!
Jesper

20. maj 2015

Kanon Service

Bestilte en Pioneer F960DAB radio til afhentning, men da det ikk var muligt at hente dagen efter, kontaktede jeg Kim selv og hentede varen 30min efter bestillingen da jeg var i nærheden af ham.
Det var god service :D - Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre!
Billigimport.dk høj klasse 👍

31. oktober 2014

Alt i orden :)

Dejlig espressomaskine som jeg selv afhentede hos billig import i Esbjerg.
Tak for en god handel.

31. juli 2014

Lad være med at handle med dette Firma !

Vi er midlt sagt rystet over behandlingen fra Billigimport.dk ved Kim Svarrer. Det starter med at vi bestiller en kaffemaskine den 15 december 2012 og varen er på lager står der på hjemmesiden. Den 18 december henvender vi os til Billigimport for at få en status og får oplyst at den maskine de har desværre er beskadiget og man uden vores accept har bestilt en fra udlandet. Dermed vil maskinen blive leveret den 20 december 2012. Der sker ikke meget og den 21/12 2012 vi forsøger derfor at kontakte Billigimport 3 gange via telefon, indtaler besked samt sender SMS uden nogen reaktion. Nu kan vi se og mærke at dette firma på igen måder lever op til de fine ord på hjemmesiden hvorfor vi annullere ordren med henvisning til at man ikke har leveret som aftalt. Men dette kan der ikke blive tale om dersom maskine er bestilt til erhverv og Kim Svarrer dermed selv bestemmer hvad man kan og ikke kan. Endnu en vigtigt ting er at billigimport på deres hjemmeside skriver "Vi gør en stor dyd ud af at vore kunder føler sig godt behandlet, og er tilfredse med vores service såvel før som efter et køb. Du får leveret direkte til døren, og med bestilling via dankort betaler du først den dag du modtager varen." Også dette er ukorrekt dersom beløbet blev hævet den 18 december 2012. Mere sjovt er det at vi her den 22/12 2012 blev kontaktet af Post Danmark som ønskede levering af kaffemaskine og vi med henvisning til vores annullering af orden nægtede modtaglese. Billigimport.dk
blev derfor adviseret om dette faktum men nægter at tilbagefører beløbet. Så vi står med en kaffemaskine uden garanti eller support på nogen måder ! - DE LYVER - DE TAGER IKKE TELEFONEN - DE TRÆKKER DINE PENGE PÅ KORT FØR VAREN ER AFSENDT - DE TRÆKKER PENGE PÅ KORT FØR VAREN ER LEVERET - HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA !

22. december 2012

Besvarelse fra BilligImport.dk

Vi informerer straks kunden efter bestillingen, at vi får den tilsendt direkte fra leverandøren til dem, og forventer levering d. 20 december.
Pga. juletravlheden hos DHL, ankommer maskinen d. 22 december, og kunden ønsker nu at annullere handlen.
Dette ville have været muligt hvis der havde været tale om forbrugerkøb, men der er her tale om erhvervskøb, hvorfor fortrydelsesretten ikke er gældende.
Der er på ingen måde tale om at vi laver vore egne regler - det er helt efter bogen, og fremgår også klart at de handelsbetingelser man godkender ved køb på vores shop.
Transaktionen er desuden også først blevet hævet efter afsendelse af varen, så vi deler bestemt ikke ovenstående opfattelse af forløbet.
Vi har desuden skrevet mere eller mindre dagligt til kunden, så den mangelfulde kommunikation, kan jeg heller ikke nikke genkendende til.
Der er nok istedet tale om at man har fortrudt sit køb, og ikke helt har læst vore standardbetingelser igennem ( det er helt normalt at man som firma, ikke har fortrydelsesret ) - det er selvfølgelig ærgerligt, men der påhviler altså også kunden et vist ansvar.

Hold jer langt væk fra dette firma!!!!!!

Bestilte en kaffemaskine til 15.000 kr. i nov. 2011.Det fremgik af hjemmesiden at den var på lager, pengene blev hævet med det samme på trods af at det er ulovligt og vi fik en tåget forklaring om at kassen havde en trykning så man ville skaffe en ny maskine hjem til os. Vi anede allerede her uråd og forlangte flere gange vores penge retur og handlen ophævet men blev holdt hen i flere uger hvorefter pakken dukkede op. Ved udpakningen konstaterede vi en revne i vandtankens top men blev afvist af Billigimport idet vi havde klaget for sent! I maj 2012 opstod der en fejl i bønnesensoren og jeg kontaktede Billigimport via mail idet telefonen ALDRIG bliver besvaret. Vores maskine står nu i Tyskland og Billigimport påstår udokumenteret at den har en alvorlig transportskade som jeg er skyld i og vi skal betale 5000 kr. for at få vores maskine tilbage. Der er ikke garanti fra fabrikanten da maskinen er parallelimporteret. Fuck fuck. Jeg skal nu i gang med at klage til Forbrugerklagenævnet for at få min maskine tilbage.
Jeg anbefaler hermed alle at købe hos officielle importører med en ordentlig garantiordning.

Svar på indlæg fra sælger:
Jeg kan se at Kim Svarrer har svaret på mit indlæg og det er DECIDEREDE løgnagtige oplysninger han kommer med.
Punkt 1: Vi har E-mail-dokumentation på at vi truede med politianmeldelse hvis ikke pengene blev tilbageført - på trods af dette modtog vi maskinen og ikke pengene - vi vidste ikke at vi kunne nægte modtagelse og at vi kunne anmelde til banken at pengene var blevet hævet ulovligt
Punkt 2: Vi har E-mail-dokumentation på at vi anmeldte fejlen 1/2 år efter købet og ikke som hævdet efter 1 år
Punkt 3: Kim Svarrers forsøg på at kontakte os har været noget lemfældige idet han både har min og min mands mailadresser samt vores navn, adresse og telefonnumre, en mail med for stor vedhæftet fil er åbenbart blevet afvist i min indbakke men så må det være afsenders pligt at søge kontakt på anden vis.
Sagen er indklaget for Forbrugerklagenævnet, maskinen har vi stadig ikke fået retur.

15. november 2012

Besvarelse fra BilligImport.dk

Sagen er ikke forløbet som ovenfort skitseret, da flere væsentlige ting er udeladt.
Først og fremmest forsøgte man ikke at annullere handlen før afsendelsen.
Mht. skaden på vandtanken, er den opstået under transporten til kunden med postdanmark:
Der står klart på vores hjemmeside, at det er op til kunden ved modtagelse af varen, at tjekke den for eventuelle synlige skader der kan være opstået under transporten. I dette tilfælde henvender kunden sig et par uger senere, og nævner skaden, hvorfor vi står magtesløse i forhold til eventuel reklamation overfor postdanmark.

Det er noget af at postulat at sige der ikke er garanti på: naturligvis er der det, og vi står for eventuelle udgifter i forbindelse hermed.
Men da kunden returnerer varen et års tid efter købet, med henblik på at få den repareret som garantisag, skriver vi straks ved modtagelsen, at espressomaskinen er blevet beskadiget som mulig følge af meget dårlig, mangelfuld og blød emballering, hvori maskinen skrider rundt.

Vi hører ikke fra kunden i flere uger efter vi har skrevet ovenstående, og vi ender med for vores regning at transportere maskinen videre til Jura servicecenter, hvor meldingen så desvæære er, at Jura ikke vil dække disse transportskader, hvorfor de udarbejder et tilbud for reparationerne til kunden.

Problemet i denne sag består således af transportskader, og i at kunden også har et ansvar i forbindelse med forsvarlig transport.
Alt er kørt helt efter bogen, vi har kommunikeret klar og rettidigt hele vejen, og det er meget beklageligt, at kunden opfatter os som skurken i denne sag.

Dårlig mangelfuld service

Billigimport er hurtige til at levere varen - men hvis man skal reklamere over den, så nægter Billigimport at modtage den, så man får sin pakke retur. Endvidere tager de ikke telefonen, hvis man ringer for at brokke sig / klage over man ikke kan sende tingen retur.

4. december 2011

Besvarelse fra BilligImport.dk

Vi anbefaler altid kommunikation via mail, og her kan du typisk forvente svar samme dag, eller dagen efter din henvendelse.
Vi nægter bestemt ikke modtagelse af returvarer - har vi aldrig gjort - så ved ikke om du har sendt til forkert adresse, da jeg ikke ved hvilken sag denne anmeldelse er baseret på.

Perfekt service

Bestilte en projektor,havde den dagen efter, selvom pengene blev overført via bank (konto overførelse).
Fra bestilling til modtagelse, under 24 timer, så kan det ikke blive hurtigerer.
Mange anbefalinger herfra og håb på fremtidge køb.

24. juli 2009