Dinbyggeopgave.dk Anmeldelser 4

2,6

1. Hobbyer og håndværk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi benytter kun håndværkere, som er medlem af en garantiordning. Derved sikre vi den største sikkerhed og bedste kvalitet for vores kunder. Servicen er ganske gratis, og vi hjælper dig igennem hele forløbet - fra du indsender opgaven, til du vælger det tilbud du vil have.

2,6

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

videreformidlet info om svindler

Billighåndværker.dk har videreformidlet kontakten til en svindler som har snydt mig for 400.000 ved at sende falske fakturaer på fx Vinduer og døre. Jeg har bedt dem om at fjerne ham fra deres side, som de ikke har svaret på. Dette betyder at siden bevist nu videreformidler information om svindlere.
Vi har haft kontakt til 8 andre familier som også er blevet snydt. Manden bag hedder Steen Jensen, jeg har kendskab til at driver firmaerne Vedbæk byg og unik desig and construction (unik design).

Hvis i inde fra billihaandvaerker.dk fjerne ham fra jeres side skal jeg nok fjerne denne anmeldelse af jer.

27. januar 2020

Tak for super hurtig service!

Det er første gang, jeg benytter servicen og jeg er faktisk rigtig tilfreds. Jeg modtog 3 tilbud indenfor 48 timer, af flinke håndværkere som tilbød mig billigere priser end dem jeg fik da jeg selv ringede rundt.

I dag har håndværkeren været forbi og ordnet klinkerne på væggene i mit køkken og jobbet var udført rigtigt godt. Det hele ser super flot ud

Mange tak

19. januar 2015

Super positiv og troværdig.

Min indledningsvise oplevelse har været meget positiv. Jeg er blevet vejledt på en troværdig og professionel måde.

16. januar 2015
Dinbyggeopgave.dk-logo

Besvarelse fra Dinbyggeopgave.dk

Hej Hans,
Vi er rigtig glade for at du har haft en positiv oplevelse, og vi ser frem til at hjælpe dig næste gang du har en byggeopgave.

Vh
Billighåndværker.dk