Utrolig dårlig kundeservice - skrev ind 3 gange hvor jeg spurgte om de kunne anbefale de dæk og fælge jeg havde fundet og hver gang snakkede nedkomne udenom via mail, så jeg købte dem et andet sted i... Se mere
Efter lang leveringstid ( fragtmanden og billig alu lavede begge fejl) kom vores hjul, der var så forkerte hjulbolte med og afbalangserings klodser var faldet af...... En lang tlf samtale med sælg... Se mere
Bestilte 3 sæt vinterdæk/alufælge til 3 forskellige biler. Fik en kort snak med meget kompetent medarbejder som rådgav inden bestilling (dæktype og størrelse på fælg. Dagen efter leveres det fø... Se mere
Om www.billigalu.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
QuickPot.dk sælger kvalitetetsprodukter inden for vinterdæk, stålfælge, sommerdæk, alufælge, til billige onlinepriser i hele Danmark.
Hos QuickPot.dk sætter vi altid kunden i første række. Vi tror på at man via konstruktiv dialog og et højt service-niveau tilgodeser kunden som denne kunne forvente.
Tyske kvalitets fælge og originale stålfælge finder du til priser hvor alle kan være med i vores online webshop.
Find os på Facebook
Myntevej 3, 8920, Randers NV
- 70204888
- shop@quickpot.dk
- www.billigalu.dk
Andre kiggede også på
brugervenligt, hurtigt og præcist
Det bedste ved hjemmesiden er det fine overblik det giver over muligheder for kombination af fælge og dæk - alting bundet op på registeringsnummeret... - og eftersom varerne kom om tirsdagen efter bestilling søndag aften, så må man konkludere at det var "super"
Køb af dæk
God hjemmeside, der gør bestilling hurtig og smertefri.
Fin oversigt, og dækkene blev leveret til monteringsværksted som aftalt.
Kunne ikke finde dæk billigere andre steder.
Meget fin service
Jeg kan kun anbefale billialu. Har intet dårligt at sige om firmaet.
GOD SERVICE-LEVERING-BEHANDLING :-)
Ikke helt tilfredsstillende ...
Jeg bestiller 2 sæt dæk og fælge med låsemøtrikker / bolte, ved monteringen mangler der 3 nav kapsler, og det ene sæt bolte der skulle have været møtrikker viser sig at være forkerte. Ligeledes måtte jeg selv afsted til fragtmandens lager for at hente hjulene for at kunne nå at have dem til den bestilte værkstedstid, da det tog længere tid at få dem end oplyst telefonisk fra billigalu.dk. Det er sådan set flinke mennesker nok man snakker med, og de sender også de manglende ting, men oplevelsen af handlen er ikke optimal selvom det er billigt.
Blandede oplevelser
En blandet fornøjelse.
Første gang købte jeg nye dæk torsdag aften og tirsdag stod bilen med nye sommerdæk.
Anden gang bestilte jeg dæk til levering og montering på et værksted fra deres liste, denne liste var forældet så mekanikeren ringede og fortalte at han var gået konkurs, et år tidligere.
Jeg opsøgte adressen samme dag, som jeg fik af vide dækkene var leveret. Nu var det et transportfirma, folk var utroligt venlige men dæk var der altså ikke. Billigalu var stædige og mente jeg skulle have undersøgt leveringsadressen først
Dækkene var væk og billigalu havde leveret dækkene et eller andet sted og ville ikke give pengene tilbage.
Jeg gik i banken og trak pengene tilbage og købte dækkene et andet sted. Ca. 8 mdr. efter modtog jeg en besked om, billigalu havde fået dækkene retur.
Alt i alt: Utrolig dårlig service når tingene fejler.
God side med fin brugerflade.
Har lige købt et sæt fælge og dæk .
Er godt tilfreds med webshop og de leverede til tiden.
Fælge var pænt pakket ind til sikker transport og der var ingen problemer.
Lynhurtig levering, super service!!!
Der er ikke så meget andet at sige end at servicen er i top og at leveringen bestemt heller ikke fejler noget!! Bestilte dagen før påske og fik leveret dagen efter påske. Hurtigt, simpelt og uden problemer. Service er noget særligt i denne virksomhed!!!
super!
jeg fik varen i god stand og i god tid som lovede og jeg er helt tilfreds!
Der var mangel ved levering men stor villighed til at rette den.
Bestilling var enkel og levering som beskrevet. Ved levering af de 4 alufælge med dæk var afbalanceringsbrikkerne faldet af ved levering. Det er ikke OK or et professionelt firma. Efter reklamation via mail blev jeg første arbejdsdag om formiddagen kontaktet telefonisk og det blev aftalt hvordan tingene blev rettet. Så jeg har oplevet mangelfuld levering men initiativ til at rette det op.
Super tilfreds
Har købt dæk og fælge her 2 gange nu, begge gange er forløbet uden problemer. Vender helt sikkert tilbage næste gang der skal handles fælge.
Vi fik en hurtig og fin betjening,og det var nemt at bestille.Super.
Vi kendte intet til firmaet i forvejen. Med få klik med musen,fik vi hurtigt fundet det,vi søgte.Det var rigtig fint at man kunne finde links til firma, der kunne montere dækkene. Alt var klaret på kort tid, og vi er meget tilfredse, og vil gerne anbefale det til andre.
Fin service
Gode produkter, billige priser og en god support - også efter købet. Absolut anbefalelsesværdig!
Problemfrit
Kan kun rose for handlen, den gik fint og problemfrit og hjemmesiden er nem og informerende.
Nemt, hurtigt plus det lille ekstra
Både fælge og dæk lever helt op til mine forventninger, endvidere medfulgte der også centerkapsler med originalt logo med.
Helt perfekt
Super hurtig levering af dæk til nærmeste montør. Værkstedet var booket af billigalu og alt forløb som det skulle. Smukt og billigt
hurtigt levering
Eneste anke , transport firmaet sætter det ikke der hvor jeg foreskriver
lynhurtig levering.
Dejligt at handle med Billigalu. Lynhurtig levering ( 1 dag ). Det er 3. Gang jeg handler her
Fa. Billigalu har nok de bedste priser, venlig, saglig og faglig
Gælder det dæk og fælge gå til Billigalu. Altid god vejledning, gode priser, venlig betjening, varen leveres hurtigt og præcis som aftalt.