Service
Har lige haft bilen på værksted for at få lavet en skramme i døren.
Og dag jeg hentede den var den vasket og støvsuget. Total i orden service!!👍😊
Har lige haft bilen på værksted for at få lavet en skramme i døren.
Og dag jeg hentede den var den vasket og støvsuget. Total i orden service!!👍😊
Ringede for at bestille service på min Honda, hørte på prisen, og aftalte pris ca. 2000 kr. og hvad der skulle laves, da jeg afhentede min bil var der ikke skrevet i servicebogen at der var lavet rusttjek og lak tjek samt B eftersyn, service var et AB 2-7 tjek, jeg er selv udlært mekaniker jeg skiller altid bremser renser og smører dem hvert år når jeg skifter fra vinter til sommer dæk, hvilket jeg fortæller at de så ikke skal gøre. da jeg konfrontere værkføreren omkring at de har skrevet at de ikke har lavet B delen af servicet, siger han at det kan de ikke vinge af når de ikke har skilt bremserne ad, i servicebogen står at der at der blot skal kontrolleres bremser, han siger at alle de andre punkter er lavet/tjekket. Da jeg bestilte service spurgt jeg om pris og fik en på ca. 2000 kr. og nu er regningen kommet den lyder på 3534,50 kr. har tidligere fået lavet service eftersyn på min bil hvor de har overholdt aftalen. derfor kun en stjerne
da vi købte den nye honda jazz hos bilforum i snejbjerg,fik vi en særdeles god behandling.bilen blev forklaret med alle finesser,der var ligefrem afsat 1 time til intro.dette firma har den helt særlige ånd der gør at man tænker,her vil jeg handle bil næste gang også.
Jeg har lige handlet bil hos Bilforum og fået den behandling som jeg havde forventet, da det er anden gang jeg har handlet der. Det var bare en rigtig god oplevelse. Har fået min gamle Honda Cvr serviceret hos Bilforum i 9 år uden problemer.
Mit faste værksted til min Honda Civic.
Har intet at klage over. Det aftale bliver udført og der er god kontakt mellem kunde/værksted.
Ja, jeg kommer igen :-)
FY FOR DÆLEN ! HVIS I VIL BEHANDLES DÅRLIGT! OG BLIVE SNYDT ER DETTE HELT KLART DEN RETTE FIRMA! MØG SERVICE! FORSKELBEHANDLING O.M.M !! FANME FOR RINGE DET HER! LÆNGE LEVE TRUSTPILOT! JEG KAN SLET IKKE KOMME OVER DERES BEHANDLING! FØJ ! EN FLOK AMATØRE BAG RØRT OG DISKEN. PILLER NÆSE OG KIGGER FØJ!
Jeg holder normalt mine meninger ude af disse forums, men er så ked af den manglende respekt og service, der er blevet udvist fra jeres værksted.
Mine forældre fik deres bil stjålet, mens de var på ferie. De er et ældre ægtepar, og holder deres bil meget pænt. Jeg bor på Sjælland, så har desværre ikke selv haft muligheden for at hjælpe i dette tilfælde. Man fandt bilen, som var rodet, lugtede af værtshus og havde tydelige spor efter, at der var blevet spist, drukket og røget mm. i den. Kort sagt, nogen havde haft en fest i den bil og efterladt den med funktion som skraldespand.
Den blev kørt ud til jer "Honda" i Herning, og I får oplyst at bilen har været stjålet, låsen skal kodes om, da ekstranøglen mangler (eftersom der også har været indbrud i hjemmet) og bilen tjekkes efter for fejl/mangler, som evt. kan have indvirkning på bilen, når den tages i brug igen.
I vælger at returnere bilen i samme klamme stand som I fik den, med argumentet at "I ikke mente I skulle rengøre den, for I vidste jo ikke, hvilken stand bilen var i inden den blev stjålet" og derudover havde I travlt på værkstedet. Seriøst? Forsikringen er inde over, så det er ikke fordi I ikke får penge for det. Er en bil til service eller lavet efter en skade rengør I den vel normalt også, som en god service til jeres kunder (eller er det kun andre firmaer, der gør det)
Min far har nu selv gjort bilen ren, fordi forsikringen ikke dækker udgifter på rengøringen af bilen med mindre det står på regningen som en del af Honda's service, da I havde den inde første gang.
I har heldigvis kodet låsen om, hvilket der ikke var styr på om I havde gjort, da den blev hentet. Ved efterspørgsel på om det er gjort, vælger I endda at sige, at I har aftalt med ejeren, at det behøvedes ikke, hvilket er direkte løgn. I er også kun mennesker hos Honda og fejl kan ske, men servicen kan da vist kun blive bedre herfra.
Mine forældre skifter selvfølgelig værksted, så I har én bil mindre travlt og forhåbentlig kan give bedre service til jeres nuværende kunder.
Dårlig kvaligtet og håndværk
Jeg har fået lavet min bil ved dem i genne min forsikring vi skulle MANGE gang tilbage på værkstedet fordi de ikke have lavet skaden rigtig og tildsidst skulle der et FDM test til for at få lavet skaden rigtigt.
bliv væk fra dette værlsted
Mit første møde med bilforum, skyldes en forsikring skade på bilen. (Ødelagt kofanger)
Der var super service der udefra!
Kunne nærmest få alt ligesom det passet mig bedst.
Da jeg kom og hentet bil var den oveni købet flot rengjort indvendig.
Næste gang. Var en fejl i bilen, som producenten have gjort mig opmærksom på, som sku laves unden beregning
Igen høj service og kort vente tid.
Så nu er de mit faste autoværksked hvis der er noget med bilen
Kan varmt anbefales!!
Behandler sine kunder med respekt.
Har evnerne til at høre, når der er noget galt med en bil.
Kan varmt anbefales :o)
Handler gerne her!