Har altid været tilfreds med tååstrup bilcenter. Har købt flere biler hos dem uden problemer. Dog kørte jeg galt i min Audi A5. Men fik ikke Mine forsikrings udbetalt eller en ny bil da den var tota... Se mere
God service og handel Michael gav sig god tid og vi prøvede flere biler inden vi besluttede os
Inden man handler her burde man nok lige snakke med FDM hvis man er medlem. Nettet svømmer med dårlige anmeldelser om dette firma. Kort uddrag omkring denne virksomhed har fdm bl.a. tidligere... Se mere
Vi købte en 2,5 år gammel Skoda Fabia, men betingede os FDM-gennemgang - samt at kritiske fejl og mangler blev repareret af Bilcentret inden overtagelse. Det var intet problem, og de sørgede også for... Se mere
Roskildevej 320 - 322, 2630, Taastrup
super god betjening..alt er ordnet og klart til man kommer..altid et smil med på vejen..dejligt sted at handle bil
Behagelig sælger der ikke pressede på fik hvad jeg ville have og bil afleverer til tiden pæn og ren.
Tak for handlen og vin 😁🖒
Seriøs og god behandling. Hurtig reaktion.
God service og høj kvalitet. Bilcentret er rigtigt professionelle og er rigtigt behagelige. Jeg har nu købt 3 biler hos dem, og kan varmt anbefale dem.
Super søde og venlige mennesker. Ikke sidste gang vi kommer der.
De var super søde og super gode at handle med
godt informationsniveau, god forberedelse af dokumenter. Behagelig og professionel betjening.
Behalig oplevelse men dog svære at forhandle med. Der er jo altid forhandlingsgrundlag men ikke her.
Det er nu bil nr 2 jeg køber hos dem og vil da helt klar anbefalede alle som skal ud og købe en ny brugt bil, om lige tage en smut tur ned til dem 👍🏼
De er altid smilende, klar til at hjælpe, lyttende over for ens behov og ønsker. Og servicen er i top 👍🏼 Blir ikke den sidste bil jeg køber hos dem
super
service👍🏼 og engageret medarbejder..
vil klart anbefale Dette sted og sefølig komme igen mvh M Thøgersen
Jeg fik en rigtig god service. Alle papirer blev gennemgået fint ved køb af min nye bil. Den blev synet, og alt var tip top i orden.
Har handlet tre biler i Taastrup og har fået super god behandling af dem alle tre sælger jeg takker igen for en god handel mvh Frank
Jeg var med min familie (min kone og to drenge) forbi, for at se og prøvekøre en Ford Mustang, som vi har et ønske om evt. at købe.
Jeg ringede i forvejen og fik bekræftet, at de havde en af de to Mustanger stående og at jeg sagtens kunne komme forbi og evt. prøvekøre bilen.
Men da jeg kom forbi, var sælgeren på ingen måde interesseret i at snakke med os. Han havde mere travlt med at tale med en mekaniker og efterfølgende bare gå rundt. Så da jeg rettede henvendelse til ham og fortalte at det var mig som havde ringet omkring Mustangen, var hans første ord "Nu er det jo ikke en bil, som man bare lige kan prøvekøre", hvorefter jeg var noget 'mundlam'. Jeg er 51 år og betegner ikke mig selv som typen der 'bare' skal ud og prøve 'smarte' biler. Men rent faktisk en potentiel køber. Og da han så spurgte til hvad jeg havde i byttebil - for jeg havde jo nok ikke råd til denne uden en byttebil, så blev jeg endnu mere 'mundlam'....
Nu har jeg to andre biler (og en motorcykel) og har en indtægt der gør det muligt at min kone går hjemme, samt vi bor i et stort hus i Nordsjælland. Men da jeg havde ferie, ankom jeg i super-afslappet tøj, som nok gjorde at jeg blev bedømt ud fra dette.
Den bil vi kom i, var en Nissan Juke (190 HK versionen), som han blot kiggede på og sagde at "Sådan en var han ikke interesseret i, for den kunne han ikke sælge - det havde han prøvet før".
Det var så her jeg valgte at forlade butikken sammen med min familie - inden jeg gik over stregen og fortalte sælgeren et par ord eller to.
Så til jer der har ønske om at handle bil hos Bilcentret A/S i Tåstrup, så gør jer klar på, at kundeservice er IKKE noget de gør stort i. Ligeledes vil jeg anbefale at I tropper op iført jakkesæt eller pænt tøj, for det er åbenbart det som de måler deres - meget få - kunder på (der var ikke et øje i butikken, andre end os og deres mekaniker - som måske burde være på værkstedet).
Tænk også over hvordan i vil handle, om det skal være med eller uden byttebil, så I er forberedt på hvad I skal svare når i bliver 'svinet til' med den bil som I med garanti er eller har været glad for.
Alternativt vil jeg nok hellere anbefale at I finder tilsvarende bil hos en anden forhandler end hos Bilcentret A/S i Tåstrup.
Super service hele vejen igennem, fra at kigge på biler til at den rette bil blev valgt, stor ros til Michael
Bil klar til tiden og tillykke med bilen, meget nærværende handel
Kan kun anbefale at købe bil her
1. Salg af leaset bil.
2. Køb af nysynet brugt bil.
Alting foregik dejligt nemt. God service.
En rigtig go oplevelse og fremragende service