Købte et spil, blev trukket for det 4 x så mange penge
Har tidligere brugt siden og haft spil. Ville nu prøve et nyt spil og købte spillet til 70 kr men er blevet trukket 400 kr fra min konto.
Har klaget uden svar.
Download games to play at Big Fish Games. All game downloads are 100% safe and secure to download. No ads and no spam - just great games to play!
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Har klaget uden svar.
Svindelvirksomhed, der trækker penge hver måned uden at gøre opmærksom på det, efter at man har ladet sit barn købe et enkelt spil til 14,50. Der er intet pænt at sige om den sag!
Rigtig god webside selvom nogle af spillene derinde er lidt dyre, men de har dog meget ofte rabatkuponer, man kan benytte sig af. Når man køber spil skal man dog lige være opmærksom på at FJERNE det lille flueben fra at starte en 30-dags prøveperiode som premium, for så er der ingen problemer med at de trækker nogle penge fra en hver måned.
Kan klart anbefale dem!
Så at min far sad og spillede og syntes siden så en smule mistænksom ud, søgte her ind for at se om der skulle være en slags "scam". Og ja, han anede ikke at han betalte 45dkr om måneden, han mente jo han bare havde købt et spil. Det gør mig sgu ked af det når min gamle uvidende far skal bondefanges på den måde.
Firmaet melder dig ind i en klub, og hæver derefter medlemsgebyr på din konto hver måned. Et lille middelmådigt spil til 14,95, blev til 164,95 på tre måneder... og endnu mere, hvis ikke jeg havde opdaget det
OPDATERING
Jeg sendte insisterende mails i flere omgang, og fik underlige svar tilbage. Da jeg skrev at jeg vil vente 24 timer på et ordentligt svar, eller anmelde dem til forbrugerombudsmanden og skrive på trustpilot... endte jeg med at få pengene tilbage.
Jeg er dog stadig på een stjerne fordi firmaet reelt snyder sine købere til at tegne et abonnement, der næsten er umuligt at opdage
hæver penge hver måned samtidig med man skal betale for spil, men man kan kun komme ud af det hvis man spærrer sin konto
Jeg har nu altid været glad for at benytte mig af deres gratis spil, men har nu fundet ud af de i de sidste 6 måneder har trukket penge fra min konto uden tilladelse. Jeg har ikke mulighed for at afmelde så de ikke trækker pengene med mindre jeg afmelder deres side fuldstændig. Virkelig dårlig service!!!
Jeg har spillet spil hos Big Fish i flere år nu. Har aldrig haft problemer med dem, og det er selvom jeg ikke er den der køber flest spil. Da jeg havde holdt pause i ca. 2 år, og tilmeldte mig igen, så lå alle de spil jeg havde købt tidligere tilgængelig til mig inde på min side hos big fish. Og det er super skønt at man kan få lov til at prøve spillet i en time inden man køber spillet, så man ikke smider penge ud på et spil man egentlig ikke gider.
INTET at klage over.
Gode spil som så også er på dansk!
Kundeservice er flinke og hurtige til at svare på ens spørgsmål.
Har gennem årene købt mange spil til billige priser. De har et kæmpe udvalg. De billigste spil kun hvis du tilmelder dig Big Fish Game Club med månedlig træk på kreditkortet. Nu skal man også betale dansk moms når man bestiller, hvilket gør spillene noget dyrere, men stadig til fornuftig pris.
Super nemt, flotte spil og kanon kundeservice (skriftlig) skal dog foregå på dansk.
De oplyser på ingen måder om hvilke systemer det virker til og ej. det er helt umuligt at finde programmerne der skal bruges til at spille spillene, og så har deres kundeservice "tilfældigvis" lukket.
det er bare godt,og har mange forskellige spil at vælge imellem. Har været medlem nu i snart 9 år
Jeg købte et enkelt spil online, som jeg downloadede. Man skal installere deres program, for at downloade det spil man køber. Herefter vil de trække samme beløb hver måned efter, selvom man kun har købt et spil, hvis ikke man afmelder. Det er åbenbart et abonnement man køber, selvom man tror man køber bare et spil. Fik dog pengene retur, da jeg bad om det.