Bierstedkro Anmeldelser 12

3,7

3,7

Middel

Buffet på Biersted kro

Lige hjemkommet fra Biersted kro, vi var en flok på 22 , der var bestilt for længe siden.

Da vi kom var intet klar. Gammelt julepynt stod og flød på det første bord vi mødte, Der var iskoldt, døren forblev også stående åben.
Der var ingen mad sat frem. Efter vi havde siddet og ventet og frosset i over 1/2 time begyndte de at sætte maden frem og spørge hvad vi ville drikke.
Marineret sild, som tydeligvis var hældt fra glasset og skåret i stykker, og så en skål ved siden af med en omgang hakket løg. Det ser godt nok sjusket ud. Og karrysalat var også bare hældt ud af et glas.
Fiskefilet var i hvert fald stegt igennem, selv og det var noget tid siden!!!
Frikadellerne var varmet op og rødkålen var hældt direkte fra glasset og ind på bordet, kold som is.
Leverpostej der var sjasket lidt champion og et par tynde skiver bacon over - nærmest koldt og ulækkert.

Ris a la mande - det var tynd og sjasket, og heller ikke hjemmelavet, nærmest flydende og kirsebærsovsen var lunken.

Og manden der gik ind med maden i luntetrav, var iført en møgbeskidt t-shirt og derover en lige så møgbeskidt jakke, som måske har været hvid engang.

Så alt i alt - jeg vil fraråde alle til at besøge Biersted kro. Det var bestemt en dårlig oplevelse
Kunne jeg give minuspoint, ville jeg gøre det

23. november 2025

Nej nej nej..godt øllet ikke var hjemmelavet

Nej nej nej... hvordan kan nye ejer total ødelægge det gode koncept som tidligere ejer havde!
Tidligere kørte vi gerne fra Nibe til Birsted- der var altid fyldt. Nu køre vi aldrig mere til Birsted kro.
Buffe - jeg hader buffe, men især kold sovs, kolde kartoffler, kold flæst og kold betjening. Øllet var godt, men heldigvis var det ikke hjemme lavet

27. november 2024

stegt flæsk og persillesovs er uspiselig

Deres stegt flæsk og persillesovs er ikke længere værd at spise.
Persillesovsen smager som om den er lavet på langtidsholdbar mælk eller noget og du skal kigge efter persillen.
Der er bløde løg til som smager mærkelige.
Det tørstege er ikke så sprød.
Røget bacon flæsk er okay og det er noget at det paneret flæsk også.
Skal du betale med kontanter, skal du ind i krostuen og betale.
Det er ikke som det var førhen.
Nu er det bestemt ikke pengene værd at køre efter.
Så længe hende der er kok nu er der, skal jeg ikke spise stegt flæsk der.
Og jeg har ellers spist stegt flæsk der rigtig mange gange.
Og har hørt at nu går intet til spilde....
Og personalet skal selv have madpakker med på deres vagt.

28. februar 2024

Feriens mest autentiske ophold

Feriens bedste og mest autentiske ophold!
Vi kom ind fra gaden i et gammeldags, let tilrøget krolokale. Nogle lokale skævede lidt til os. En af vores feriekøreture var trukket ud, og vi måtte finde et sted at overnatte. Krofatter virkede lidt overrasket over, at vi sådan dumpede ind uanmeldt - især fordi hans hjemmeside var nede. Men han fiksede hurtigt og venligt et værelse til os.
Det blev vores feries bedste ophold, og vi endte med at forlænge med en ekstra dag.
Vi blev budt velkomne af både Krofatter René, som udlevede sin krodrøm med hele sin personlighed, det smilende personale, som helt tydeligt ikke bare var ansatte, men også gerne blev og snakkede efter arbejdstid, og ikke mindst af de lokale gæster, som bare lukkede os ind i selskabet.

Ønskede vi liv og selskab, var det bare at gå ind på kroen og "falde i snak". Ønskede vi fred og en dejlig seng, gik vi over ved siden af i B&B-huset. Værelserne ligger i et velrenoveret hus for sig ved siden af kroen. Fire lyse dobbeltværelser, fælles stort spisekøkken, bad med toilet og separat toilet. Sommerhusstemning.

Maden var et helt kapitel for sig:
Virkelig veltilberedt og langt over vores forventning! Tydeligvis gode råvarer og kvalificeret personale. Vi er hverken madanmeldere eller gourmeter, men vi var ikke i tvivl om, at kvaliteten var i orden. Vi fik burgere første aften - men der var kræset for det, og det var ikke "bare" en burger. Anden aften fik vi medaljoner af kalvemørbrad på bund af sellieripuré med kartoffelmos, brun sovs og asparges. Den bedste mos, jeg nogensinde har fået, lækkert, mørt kød og smagfuld sovs serveret ved siden af (ja, der var nok af den!).
Morgenmaden var så rigelig, at vi kunne smøre madpakker til frokost - og røræggene var pragtfulde!
Rigtig kromad! Man bliver mæt på både oplevelsen og mængden :)

Det var ikke det mest veldrevne eller strukturerede sted, vi har besøgt, men hjerteligt og personligt! Det bar præg af, at René lige har overtaget kroen, og vi ser frem til at opleve, hvad han får ud af den med tiden.

Tusind tak for en fantastisk oplevelse! Vi vender tilbage :)

19. oktober 2023

Frygtelig oplevelse.

Frygtelig oplevelse.
ventede alt for længe på maden over flere omgange.
og så løb de tør for kartofler halvvejs.
betjeningen var arrogant og næsvis.

15. marts 2023

er kommet en del på biersted kro helt…

er kommet en del på biersted kro helt fantastisk mad. vel at mærke da MIE havde kroen var oppe at hente 2 winersnitsler samt nogets og pomfriter helt verdiløse men intet galt med prisen 420 kr kommer der aldrig igen 4/3-2023 håber det bliver bedre for ellers lukker di

4. marts 2023

Dårlig service. Vi var 4 der tog til Biersted Kro for…

Vi var 4 der tog til Biersted Kro for at spise. Menukort og åbningstider tjekket på nettet. Vi blev mødt af låst dør. Ingen informationer på døren og der var heller ikke noget information på nettet. Der var lys i hele kroen. Ved bagdøren fik vi fat i en, som oplyste, at der kun var åbent for take away og selskaber. Dårlig service, at der intet stod på hverken indgangsdør eller på nettet.

18. november 2021

En fantastisk god oplevelse.

Var indenom Biersted Kro til en frokost. Vi var 3 og valgte alle husets frokostanretning. En mere end rigelig veltillavet anretning, hvor personalet hele tiden var opmærksom på, om vi manglede noget. En rigtigt hyggelig kro og mad til rimelige priser. Tak for en super god oplevelse, vi kommer bestemt igen.

10. april 2017

Er dette din virksomhed?