Bidfunktion Anmeldelser 3

4,0

1. Tandlæge
  2. Tandklinik
  3. Tandplejer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

CMS ohne Datenbank - CMSimple ist ein Content Management System, das keine Datenbank braucht.

4,0

God

Mine varmeste anbefalinger til Per Stylvig

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Per Stylvig og hans dygtige personale. Jeg har fået flere forskellige behandlinger på klinikken - alt fra tandslibning og operativ fjernelse af visdomstand til almindelige tandeftersyn og tandrensninger. Jeg har hver og én gang følt mig i de tryggeste tandlæge hænder, da fagligheden og patient omsorgen er over alle forventninger. Stor ros og tak, fra en yderst tilfreds patient.

4. oktober 2022

En gennemført behagelig oplevelse og god behandling

Jeg blev henvist til Per Stylvig af min egen tandlæge, fordi jeg havde problemer med at tygge.
Forløbet har været en helt igennem positiv oplevelse. Per er grundig, professionel, han har en høj faglighed og forstår, at det kan være vigtigt for patienten at forstå diagnosen. Han tager sig tid til hver en konsultation. Hans viden er bidfunktionen er uudtømmelig, og nu hvor mit forløb er afsluttet, kan jeg sige, at Per hele vejen igennem har udvist samme interesse for mit helbred i den aktuelle sammenhæng og for processen. Den dysfunktionelle bidfunktion blev hurtigt og mærkbart bedre, efter jeg fik en bidskinne og de efterfølgende justeringer har gjort, at jeg nu kan tygge igen og er sluppet af med diverse gener og smerter andre steder i kroppen afledt af et kæbeled i dårlig forfatning. Per fortjener mine varmeste anbefalinger, så dem får han her sammen med en stor og dybtfølt tak for hjælpen og for at være på patientens side hele vejen igennem og stille sin faglighed til rådighed på den måde, som han har gjort det.

22. december 2020

Bidfunktions-specialist

Bidfunktions-specialist: Jeg opsøgte tandlæge Per Stylvig / bidfunktion.com fordi jeg gennem en længere periode havde døjet med tiltagende smerter i tænder/kæbe, som periodevis satte sig som decideret migræneagtig hovedpine, tunnelsyn og svimmelhed. Min lokale tandlæge havde gentagne gange forsøgt at afhjælpe generne ved at slibe lidt på tænder som føltes “for høje” - det hjalp altid nærmest omgående, men indenfor nogen uger kom smerterne igen... Stor var derfor min lettelse da Per Stylvig allerede ved første konsultation kunne sige at han genkendte symptomerne og formentlig også kunne løse komplekset; det var ikke mine tænder der var årsag til problemerne, men derimod slid og ubalancer i kæbeled og muskler. Løsningen hed bidskinne, fysioterapi, daglige holdnings-/muskeløvelser og et styret forløb over op til to år med løbende tilpasninger af skinne og fortsat fysioterapi - allerede efter de første behandlinger og kun kort tid med den avancerede bidskinne var resultaterne mærkbare: hovedpinen blev reduceret til sjældne, små, kortvarige “flashes” - migræneanfaldene forsvandt fuldstændigt og her et år efter første konsultation mærker jeg ikke mere til det. Jeg er dybt taknemmelig overfor tandlæge Per Stylvig - og fysioterapeut Karina Kingo - for at de har givet mig min gode, gamle livskvalitet tilbage! Jeg kan varmt anbefale tandlæge Per Stylvig og fysioterapeut Karina Kingo.

15. september 2018

Er dette din virksomhed?