Så fint alt sammen - hurtig fragt - pæne sandaler ! Men må sige jeg SAVNER det “gamle” design meget !! Sådan er det når ynglings sandalen ikke er der mere,… Derfor kun 4 ✨
Virkelig elendige papkasser at sende ordre i, og endnu værre når man skal sende retur. Når du åbner din pakke, er det umuligt ikke at smadre papkassen helt. Den smarte funktion med nemt at kunne lukk... Se mere
Jeg fik fantastisk god service i Bianco Bruuns Galleri i Aarhus. De to medarbejde jeg havde kontakt med var begge utroligt hjælpsomme og gik dét ekstra skridt for at give mig en god oplevelse vedr. re... Se mere
Jeg er vældig tilfreds med mit køb på webshop. Jeg valgte at få skoene leveret i nærmeste Bianco butik, hvilket så desværre er årsag til at der ikke gives 5 stjerner. Personalet i butikken stillede f... Se mere
Om BIANCO.com
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Bianco Footwear Webshop Support
- Sikker betaling
- 14 dages fuld returret
Storegade 43-45, 6640, Lunderskov, Danmark
- www.bianco.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Alt var rigtig fint og meget hurtig forsendelse, super dejligt
Nemt og sikkert
Jeg bestilte sko til levering i en fysisk butik for at undgå at betale porto. Det fremgik dog ikke helt klart hvornår skoene var klar til afhentning, men ellers ingen problemer.
Mine ynglings sandaler
Super lækre sandaler!
Fantastisk hurtig levering!
Hurtig levering.
Det gik super hurtigt, nemt at bestille. Og så er det bare mine ynglings sandaler som ikke kan købes i min by.
Perfekt og hurtig service
Der er intet negativt at bemærke. Det var en perfekt og hurtig levering.
Og jeg er vild med mine støvler 😊
Fejl på et par sko
Talte med en meget venlig dame, da jeg ringede og sagde der var fejl i de sko jeg havde modtaget,
Modtog forkert farve
Jeg er normalt stor fan af at handle med Bianco. Denne gang blev jeg dog lift skuffet, da jeg modtog en anden farve end den bestilte. Billedet i webshoppen viser en sko i kernelæder/cognac. Jeg kendte farven, da jeg har haft denne model/farve før. Men da jeg modtog pakken, var skoen i farvet brunt læder. Ikke læderfarvet. Et helt andet udtryk og på ingen måde den sko, jeg forventede. Så jeg har netop returneret pakken i dag.
Enkelt
Ind på hjemmesiden og to dage efter har jeg skoene på fødderne😄
super god
vi synes det er dejligt, at skoene kommer så hurtigt frem og det er vores kunder glade:-)
SUVERÆN handel
Er så glad. Efter 2 dage kom de lækreste bløde sandaler med posten. Nu må sommeren godt komme. Tak siger jeg bare.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Trist oplevelse
Købte et par sko, som skulle returneres - dette kunne ikke lade sig gøre i butikken (hvor jeg hentede pakken). Da jeg får mit beløb retur, er der trukket for fragt! Trist oplevelse - jeg vil ikke handle online hos Bianco mere... Jeg handler meget på nettet og der skal ikke betales for fragt, når man bruger GLS´s returpakkeseddel.

Besvarelse fra BIANCO.com
Super hurtig og effektiv levering
Leveringen kom allerede 2 dage efter om morgenen, da jeg havde bestilt varen!
God information, om at de havde modtaget min bestilling og at den nu var på vej.