Kaffekande eksploderede
Kaffekande eksploderede. Kan se, at en anden bruger her på trustpilot har beskrevet præcis den samme oplevelse, som desværre skete for mig og ødelagde min og families sommerferie.
I italien satte jeg min bialetti mokkamaskine over og efter et par minutter eksploderede der kogende kaffe ud over mig samt hele vores køkken - alle 4 vægge og loftet. Jeg fik en slem 2. gradsforbrænding på hele mit bryst på størrelse med 2 hele håndflader og kom på hospitalet til brandsårsbehandling. De første 9 dage på ferien skulle mine bandager skiftes dagligt og jeg havde store smerter hele tiden. Var glad for, at mine børn ikke stod i køkkenet og at jeg ikke blev ramt i ansigtet.
Vi Kontakter Bialetti ift. hændelsen i forventning om en undskyldning, kompensation samt dækning af medicinudgifter samt et køkken der nu skal males. En samlet udgift på måske 4000 kr. Ingen af delene blev dog imødekommet ved min henvendelse. Det blev håndteret meget uprofessionelt og ikke på en måde man normalt vil forvente af så stort et firma.
Kan ikke anbefale deres produkter!