Betsey Sook - Poetic Jewelry Anmeldelser 17

4,6

4,6

En unik oplevelse ❤️

Vi har købt vielsesringe hos Betsey Sook og vores oplevelse har været intet mindre end perfekt! Betsey er utroligt behagelig at snakke med, og vi følte os i meget trygge hænder lige fra starten. Betsey lyttede til vores ønsker og har indfriet dem fuldt ud med ringe der lever fuldstændig op til vores forventninger - og lidt til! Ringene er smukkere end vi turde håbe på. Processen har været helt særlig, at mødes med Betsey i smukke omgivelser og kunne designe sine helt egne personlige ringe sammen med hende og få dem leveret smukt indpakket med lille personligt kort har altsammen gjort oplevelsen helt unik, ligesom ringene er unikke. Vi købte også morgengave hos Betsey, en af hendes smukke halskæder med vedhæng.
Smykkerne er så smukke, samtidig føler jeg mig helt inspireret af Betsey, hun har virkelig stil og er så engageret og dygtig. Jeg har virkelig følt det som en stor luksus at købe smykker hos Betsey Sook, og det er bestemt ikke sidste gang vi handler her! De varmeste anbefalinger ⭐ kærlig hilsen Martin og Anne

10. juni 2019

Betsey Sook - en unik oplevelse.

Min kommende kone og jeg har nu to gange været i kontakt med Betsey Sook. Første gang købte vi forlovelsesring og anden gang vielsesringe til os begge. Ved begge lejligheder har vi modtaget super flotte ringe som vi føler er noget helt specielt for os - og samtidigt har vi fra venner og familie fået mange positive kommentarer på de yderst flotte smykker.
I forhold til kundeservice har vi fået hurtige svar ved henvendelse og har helt igennem følt os hørt og orienteret i processen som til 100% har fungeret upåklageligt. Ved anden lejlighed - vores møde hos Betsy Sook - hvor vi købte vore smukke vielsesringe fik vi en fantastisk modtagelse af Betsey selv i hendes fine lokaler og oplevede en yderst engageret og meget professionel Betsey, som samtidigt var meget personlig og nærværende i forhold til at imødekomme vore ønsker til ringene.
Information, levering samt kvalitet af leverancen har ti fulde levet op til vore forventninger - dét krydret med et rigtig fint møde med og hos Betsey gør at vi samlet giver vore bedste anbefalinger i forhold til at handle hos Betsey Sook. Vi ser frem til vores bryllup medio august og glæder os til at vise vore fine vielsesringe frem. Bedste hilsner fra Mia og Knud

2. august 2018

Imponerende kundeservice

Jeg købte et diamantsmykke til min kone hos Betsey Sook. Kundeservicen var imponerende, simpelthen en klasse for sig. Og smykket vakte rigtig meget glæde, min kone går med det hver dag. Vi kommer helt sikkert igen.

7. marts 2018

Intet mindre end fantastisk

Betsey Sook jewlery, er unikt og så smukt designet. Kvaliteten er til UG! og kundeservice er Intet mindre end formidabelt. Er så glade for mine ørestikker og fine fine ring ... indpakket så fint og elegant - fantastisk og hurtig ekspedition.
- ❤

30. december 2016

Topklasse

Jeg har nu købt smykker via Betseysook.com en del gange og jeg har været meget tilfreds hver eneste gang. Produkterne er i en klasse for sig og rammer et eller andet hos mig og dem, jeg kender som også benytter Betseysook.com.
Servicen hos Betseysook.com er unik og på en måde, jeg ikke har oplevet andre steder. Man får hurtig kontakt til Betsey Sook og hun gør en dyd ud af, at smykket skal være det rigtige i forhold til modtageren. Betsey Sook har tydelig erfaring og professionalisme og ved hvad hun snakker om. Jeg får aldrig et indtryk af at hun bare vil sælge mig et smykke, men derimod at det er vigtigt for hende, at smykket passer modtageren og at modtageren bliver glad og tilfreds. Betsey Sook er i sig selv en rigtig stor hjælp og inspiration, hvis man gerne vil købe et smykke til en man kender, men er lidt i tvivl om hvad det skal være.
Jeg kan ikke andet end anbefale, at man benytter sig af Betseysook.com

13. december 2016
Vis anmeldelser på alle sprog (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto