Jeg har været kunde i mange mange år. Alt har forløbet uden problemer. Nu er min konto lukket og jeg må ikke spille ved dem igen. Mærkelig opførsel, de kan ikke engang begrunde hvorfor. Hold jer væk.
Jeg kommer aldrig til at sætte en krone på deres side igen. Der er simpelthen for lidt chance for at bare få et enkelt spil... I fremtiden logger jeg på 1 gang om dagen og får de 3 chancer for free... Se mere
I fortjener ikke engang 1 stjerne. Jeres side er en gang 💩 og jeres kundeservice har i vidst fundet på en lukket afdeling for den er endnu mere 💩💩💩… man må gerne tabe pengene men når man vinder o... Se mere
Den dårligste betting app jeg er stødt på. Hver gang der er større kampe og man vil lave byg væddemål, så loader den og loader og man når ikke at spille på kampen.. i dag har jeg oplevet at je... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
hold jere væk fra dem
Hold jer langt væk!!
Man bliver permanent udelukket uden at vide hvorfor. De siger at det er en ledelsesbeslutning, og kan ikke fortælle mere end det. Har ikke spillet for meget, eller vundet for meget og har ikke brudt nogle af deres regler. Hold jer langt væk fra dem!!
Fungerer super
Man skal også huske at skrive, når man har positive oplevelser med et firma. Jeg kan se, at andre har haft dårlige oplevelser med Bet365, og det er skidt, men min oplevelse er altså positiv. Jeg har haft en konto hos dem i årevis, og jeg har aldrig haft problemer med dem. Det har fungeret pletfrit. De har mange spil med fornuftige odds, og hjemmesiden er brugervenlig.
Jacob
Bedste brugervenlighed
Bedste brugervenlighed. Kunne dog godt tænke mig flere special spil.
Snyder unge mænd til at spille så længe…
Snyder unge mænd til at spille så længe de taber og ikke vinder!
Vil fraråde alle at bette via BET365
Vil fraråde alle at bette via BET365.
De suspenderer folk over de vildeste grundlag, vinder du f.eks for meget, bliver din konto lukket ned. Medarbejderne er rettere imbicile ifht kommunikation og er langt fra det almene folks virkelighed.
Deres oplysninger er ydmerer ofte ukorrekte sammenlignet med diverse flashscores, så bettene kan tit gå forkert ind og annuleres bagefter.
Nok tilbyder i løsninger i forhold til bygselv mm, som andre ikke gør. Men hellere undvære disse løsning og bette et fornuftigt sted, hvor de rent faktisk gerne vil have deres kunder bliver og ikke bare kyler dem ud over “maginaler”
Har indtil nu selv været glad for at bruge jeres tjeneste, som den eneste i en større gruppe der endnu ikke var suspenderet fra jer, netop pågrund af jeres muligheder.
Ønsker ikke engang min konto genåbnet, er færdig med at benytte jeres side.
Bedrager dig
Bedrager dig, med dine bukser nede.
Hold jer væk. Det mener jeg. Når først lokummet brander og man skriver til dem. Ja, så forstår de dig ikke, du forstår hellere ikke dem, og de kommer med argumenter som ikke er gennemtænkt. Det virker som om de har nogle skabeloner de bare indsætte (ctrl+c). Selvom jeg spurgte efter deres overordnede for at føre en normal samtale, ingen respons.
Jeg taler i øst de taler i vest.
Hold jer væk
De fupper så det basker
De fupper så det basker, hold dig fra den her side.
Elendigt og annullere væddemål til…
Elendigt og annullere væddemål til deres fordel.
Jeg afslutter et væddemål med gevinst. Så får man en besked cirka samme tid som et af de tilbageværende væddemål på kuponen er ved at være afsluttet, at der var en fejl og de giver mig min originale indsats tilbage istedet for gevinsten og lader mig beholde den sidste kamp på kuponen til et meget lavt odds. Og den kamp som jeg stod til at vinde og vandt (hvis kuponen stadig var i live) var annulleret. Så de annullere mit højeste odds væddemål og lader mig beholde det meget lave og tager min gevinst samtidig. Sikke et tåbeligt firma.
Spillede en smule casino, softwaren stjal min indsats.
Spillede en smule casino. Da jeg havde gjort en indsats i blackjack, frøs softwaret, og da jeg giv tilbage og ind igen, havde softwaren "spist" min indsats, og jeg måtte spille en ny indsats. kundeservicemedarbejderen spiste mig af med at spillet var gået igennem og dealer havde fået 21. Jeg havde tabt. Jeg havde aldrig haft muligheden for at spille spillet, havde blot lagt min indsats på bordet, uden at få kort. Virkelig dårlig service, at man ikke kan give pengene tilbage på en softwarefejl.
De fupper
De fupper, jeg spillet på en kamp hvor der stod tabt, i en meget lav række og da jeg selv var inde at se kampen vidste jeg den ikke var tabt og så ofte hvis de laver fejl og så får jeg pengene, men så trækker de dem igen, måske nogle med en uddannelse ville hjælpe lidt
Sjovt nok ville deres system ikke at …
Sjovt nok ville deres system ikke at jeg kunne få adgang til at se "mine væddemål" , da jeg var i en gunstig situation / lå pt til at få pengene 7 gange igen. Jeg havde spillet 11 kampe og 9 var næsten hjemme og 2 var lige påbegyndt. Fra det ene minut til at kunne lukke og få pengene 7 gange igen fra det andet minus og resten af tiden imens de sidste 2 kampe blev færdigspillet, havde jeg ikke adgang til "mine væddemål". Skal siges at man altid har adgang til at se hvad man har spillet og jeg ved godt at man ikke altid kan lukke væddemål.
Føler ikke de har været i stand til at kunne forklare denne hændelse, hvorfor jeg aldrig mere vil spille hos dem og kan af samme grund ikke råde andre til det samme.
Hvis jeg kunne give dem nul stjerner, havde jeg gjort det
Af alle betting sites, jeg har konto hos, er de dem der tager roeven på folk mest... Den ene dag giver de mig en velkomst Bonus på odds 8.00, to dage senere hiver jeg 42000kr ud og min konto bliver lukket. Jeg har to venner, hvis konto også er blevet lukket, da de hev 20000+ ud. Denne side er ens "bedste venner" så længe du taber penge....
De snyder dig
Jeg spillede på et væddemål hvorefter de nægter at udbetale mig min gevinst. Hold jer væk.
Pinlig dårligt...
Er ny bruger og har spillet lidt og endda vundet. Her kommer udfordringen, hvor er det let at komme i gang og bette, men hvor er det dog svært at få dem udbetalt. Verificeringer, koder og meget mere, der stort set er umulige at finde. Administrationsgebyrer og ubrugelig vejledning både direkte til bet365 og deres FAQ. Kæft jeg er træt af dem...
dårlig behandling
Jeg blev nærmest beskyldt for at svindle, da jeg bare prøvede at oprette en konto. De sagde at mit kreditkort var blevet brugt i en andens navn. Jeg prøvede at spørge ind til det. I stedet for at give mig personens navn, eller undersøge sagen nærmere, så har bet365 udlukket mig permanent. Sikke en behandle